Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Futbol Hariç İbaresini Koydum Yanlış Anlaşılma Olmasın Sonra
İşte buna kopulur
Futbol Hariç İbaresini Koydum Yanlış Anlaşılma Olmasın Sonra
arkadaşlar, bir galatasaraylı olarak fenerbahçe spor kulübünün bünyesinde bulunan 9 sortif şube ve takımın bir yılda toplam 1134 kupa ve madalya kazanarak guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazanmasından dolayı tebrik ediyorum. bir türk olarak bu kitapta yer almak rakibimiz olan bir takımda olsa gurur verici. ayrıca bu bize sporun yalnızca futboldan ibaret olmadığını gösteriyor. çıta belli 1135 yöneticelere duyurulur.:clap
Sarı-lacivertli kulübün 100. yılında aldığı kupaların ve madalyaların dökümü şöyle:
Takım halinde alınan kupalar:
Futbol: 11
Basketbol: 18
Voleybol: 12
Boks: 8
Atletizm: 5
Kürek: 12
Masa Tenisi: 5
Yüzme: 36
Toplam: 107
Ferdi Kupa ve madalyalar:
Boks: 154
Yelken: 239
Atletizm: 192
Masa tenisi: 5
Yüzme: 201
Kürek: 22
Toplam: 813
Takım ve ferdi olarak kazanılmış kupa ile madalyaların toplamı: 920
Sporu sadece futbol olarka biln taraftarlara duyrulur...
Sportif yapılaşma nasıl olurmuş görün...
100. yılında şampiyon olamayıpta, Kıskananalar çatlasın...
єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2863497' Alıntı:Hadi futbol altyapı da olsun, basketbol olsun, voleybol olsun, hentbol olsun, kürek olsun, tarak olsun, kaç tane kupası varmış AVRUPA'DA !
'Fenerbahçe'yi sadece futbol takımı sanan cahillere' demişsin, terbiyesizlik bence.
'Başarıyı sadece ülke sınırları içinde değerlendirmek' külliyen cahillik o zaman.
futbol ,futbol altyapı,fenerbahce ülker,bayan basketbol,voleybol erkektakımı,fenerbahce acıbadem,kürek,boks,yelken,atletizm,yüzme,masatenisi
fenerbahceyi sadece futbol takımı sanan cahillere
fenerbahce tüm branşlarda da türkiyenin en iyisi
yakında ginese girecezz....
bak kendın bıle celıskı yasıyorsun bı dunyanuın en basarılı dıyosun bı turkıyenıun sende ne sacamlıyacagını sasırmıssın