dünyanın en başarılı spor klubü fenerbahce

SENAT0R

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçe en fazla kupa kazanan takım

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1 Ocak - 31 Aralık 2007 tarihleri arasında yaşadığı 100. yılında, bünyesinde bulunan 9 şubenin, takım halinde ve bireysel olarak resmi sportif müsabakalarda kazandığı toplam 1134 kupa, madalya ve ödülleri ile Guinness Dünya Rekorlarına girebilme teklifi, "Guinness World Records Menagement Team" tarafından uygun görüldü.

Guinness tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yollanan müracaat kabul formları, kulüp adına Yüksel Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ile Tarih Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı R.Sertaç Kayserioğlu tarafından, Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi içinde yapılan törenle ile imzalanarak, Guinness'in Türkiye Danışmanı Prof. Dr. Orhan Kural'a teslim edildi.

internethaber

Avrupa'da kaç kupa kazanmış ? Türkiye'de kazandığı kupalar Fener'i dünyanın en başarılı takımı yapmaz ki.

Dünyanın en başarılı takımı mı ? :saskin
Profesörün de dediği gibi Avrupa'da tek kupa bile kazanmamış bir takım nasıl dünyanın en başarılı takımı olur ? :saskin

futbol ,futbol altyapı,fenerbahce ülker,bayan basketbol,voleybol erkektakımı,fenerbahce acıbadem,kürek,boks,yelken,atletizm,yüzme,masatenisi

fenerbahceyi sadece futbol takımı sanan cahillere

fenerbahce tüm branşlarda da türkiyenin en iyisi

yakında ginese girecezz....

birisi eşşşşşeeek şakası yapıyo herhalde yarıldım gülmekten:D

futbol ,futbol altyapı,fenerbahce ülker,bayan basketbol,voleybol erkektakımı,fenerbahce acıbadem,kürek,boks,yelken,atletizm,yüzme,masatenisi

fenerbahceyi sadece futbol takımı sanan cahillere

fenerbahce tüm branşlarda da türkiyenin en iyisi

yakında ginese girecezz....

Hadi futbol altyapı da olsun, basketbol olsun, voleybol olsun, hentbol olsun, kürek olsun, tarak olsun, kaç tane kupası varmış AVRUPA'DA !

'Fenerbahçe'yi sadece futbol takımı sanan cahillere' demişsin, terbiyesizlik bence.

'Başarıyı sadece ülke sınırları içinde değerlendirmek' külliyen cahillik o zaman.

Niye tartısıyosunuz onu anlamadım.Rekorlar kitabına giren Fenerbahce.Giriyor.Belki para verdik ole giriyoruz.Kupa sayımız sizi ılgilendirmez.Cok meraklıysan muzeye git say tek tek......

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2863497' Alıntı:
Hadi futbol altyapı da olsun, basketbol olsun, voleybol olsun, hentbol olsun, kürek olsun, tarak olsun, kaç tane kupası varmış AVRUPA'DA !

'Fenerbahçe'yi sadece futbol takımı sanan cahillere' demişsin, terbiyesizlik bence.

'Başarıyı sadece ülke sınırları içinde değerlendirmek' külliyen cahillik o zaman.

biz bu sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık siz ne yaptınız kaybettiğiniz maçları yazmamı istermisin sende gülme kırizine girme istersen:goz:

biz bu sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık siz ne yaptınız kaybettiğiniz maçları yazmamı istermisin sende gülme kırizine girme istersen:goz:

Sen finalin sadece ÇEYREĞİNİ görebildin. Kendin söylüyorsun bak

Galatasaray UEFA KUPASININ ve SÜPER KUPANIN

TAMAMINI aldı

:durdurun:durdurun:durdurun

Helal size.AMa o kupayı suan sizden baskası konusmuyor.Ama yinede helal size.Aramızdaki fark.Siz ezmeye calısırsınız biz tebrik ederiz.....

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2863577' Alıntı:
Sen finalin sadece ÇEYREĞİNİ görebildin. Kendin söylüyorsun bak

Galatasaray UEFA KUPASININ ve SÜPER KUPANIN

TAMAMINI aldı

:durdurun:durdurun:durdurun

azizzzz yıldırımınnn birrrr sözü var

tekrarlanmayan başarı başarı değildir

:biggrin:biggrin:biggrin​

kolaysa bir daha alın bakalım :durdurun

Her üLkenin bir katsayısı var ve maaLesef Tr'nin katsayıLarı oLdukça düşük..
Yani kupa,madaLyon,rozet ne kazanırsak kazanaLım, bizim 10 kupamız onLarın 1 kupası..
Fener'in öne çıkmasının nedeni aLdığı ödüLLerin sayısının çokLuğudur, eLbetteki LocaL oLarak sevindirici ama Edirne'den dışarı 1 adım attığında bu sevinci yaşamakkk,hımm düşünüLür..

Her üLkenin bir katsayısı var ve maaLesef Tr'nin katsayıLarı oLdukça düşük..
Yani kupa,madaLyon,rozet ne kazanırsak kazanaLım, bizim 10 kupamız onLarın 1 kupası..
Fener'in öne çıkmasının nedeni aLdığı ödüLLerin sayısının çokLuğudur, eLbetteki LocaL oLarak sevindirici ama Edirne'den dışarı 1 adım attığında bu sevinci yaşamakkk,hımm düşünüLür..

fenerbahcenin bir kupası galatasarayın 10 kupasına bedel:durdurun:durdurun:durdurun

kendi ağzınızla söylüyorsunuz:clap

biz edirnenin dışında 30 milyon auroya yakın parayı bu sene kazandık nerdeyse gs takımına bedell:biggrin:biggrin:biggrin

fenerbahcenin bir kupası galatasarayın 10 kupasına bedel:durdurun:durdurun:durdurun

biz edirnenin dışında 30 milyon auroya yakın parayı bu sene kazandık nerdeyse gs takımına bedell:biggrin:biggrin:biggrin

Şaka falan mısın sen ?

Lazish Onların 1 kupası derken AVRUPAYI kastediyo. AVRUPAYA NE KADAR YABANCI OLDUĞUNUZ BU KADAR AŞİKAR

:D :D :D zuahahaha :D :D :D

Evet bak ben ne kastetmiştim gafiL!

Biz : TürkLer
OnLar: EcnebiLer

eh tabi bi takımın 11'inde 8 sünnetsiz oynarsa kendiLerini böyLe saymaLarı çoook nor-maLL !!

Fenerbahcenin 1 kupası galatasarayın 10 kupasına bedel diyosunda Galatasaray'ın aldıgı uefa ve süper kupayıda icine katıyomusun .Bence tam tersi Uefa kupası bugune kadar Herhangi bir Türk takımının aldıgı tum kupalara bedeldir.Fanatiklikten cıkıp nesnel cevaplar versen daha ii olur diye düşünüyorum.
:goz:

Konudakı tartışmalarıda keselim lütfen.

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2863665' Alıntı:

Şaka falan mısın sen ?

Lazish Onların 1 kupası derken AVRUPAYI kastediyo. AVRUPAYA NE KADAR YABANCI OLDUĞUNUZ BU KADAR AŞİKAR

:D :D :D zuahahaha :D :D :D

şaka değilim gerçeğimm:durdurun:durdurun

biz bu sene kazanacağımızı kazandık o parada bize avrupanın en kaliteli sünnetsizletinide getirmeye yeterde artar bileeee

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Futbol Hariç İbaresini Koydum :D Yanlış Anlaşılma Olmasın Sonra :D

Geri