Dünyanın Durduğu Gün 12 Aralık ta..The Day The Earth Stopped/ Keanu Reeves..

sonixes

New member
Reaction score
0
The Day The Earth Stopped

DÜNYANIN BİZE AİT OLDUĞUNU SANIYORDUK... YANILMIŞIZ

246vrd0.jpg

Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith, John Cleese' in yer aldığı, 1951 yılında çekilen aynı adlı filmin yeniden çekimi olan bilim-kurgu klasiği The Day the Earth Stood Still' e ait ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Film, tanıtım videosuyla şimdiden merak uyandırmaya başladı. Robert Wise yorumuyla 1951 yılında bilim-kurgu sinemasına öncülük eden filmin yeni versiyonunun yönetmen koltuğundaki isim Scott Derrickson. Keanu Reeves' ı uzaylı "Klaatu" rolünde izleyeceğimiz film, 12 Aralık 2008' de Amerika' da gösterime girecek.

Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon
Yönetmen : C. Thomas Howell
Senaryo : Darren Dalton, Carey Van Dyke
Oyuncular : Bug Hall, Darren Dalton, Judd Nelson, C. Thomas Howell, Jason Ellefson, Sinead Mccafferty, Reiko Kaneshiro, Cameron Bender, Stephanie Greco, Brian Krow, Todd Honig
Yapımcı : David Michael Latt
Görüntü Yönetmeni : Adam Silver
Müzik : Guillermo J. Silberstein, Mauricio Yazigi
Süre : 1 saat, 30 dk.

262od5h.jpg

s594ys.jpg

331ovpt.jpg

se4xdu.jpg

ilypno.jpg

FRAGMAN İZLE 1

FRAGMAN İZLE 2

The Day the Earth Stood Still Extended Clip - Trailer Addict

im0xmb.jpg

1951 Yapımı Filmin Konusu:

Washington´da aniden ortaya çıkan bir uçan dairede uzaylı Klaatu ve robotu Gort vardır. Klaatu gemisinden çıktığında yaşanan panikte bir asker tarafından yaralanır. Oysaki uzaylı adam, 2. Dünya Savaşı´nın hemen sonrasında geldiği bu dünyaya bir mesaj ve istekle gelmiştir. Bunu sunmak için dünya liderleriyle toplanmak ister ama bir hastanede tecrit edilen Klaatunun isteği reddedilir.

Uzaylı adam kaçar ve dünyalıları daha yakından incelemek için kimliğini gizleyerek bir eve sığınır. Burada bir dul bir anne ile oğlu yaşamaktadırlar. Aralarında gelişen güven ortamı Klaatu´nun kimliğini açıklamasıyla sonuçlanır. Bir süre sonra uzaylı harekete geçer ve dünyayı adeta durdurur(!). Gezegendeki tüm elektrik aniden kesilir. Klaatu sözünü dinletmek için artık farklı bir yaklaşım kullanmaktadır ve vereceği bir mesajı vardır!

DÜNYANIN DURDUĞU GÜN GÖSTERİM TARİHİ: 12 ARALIK 2008

Directed by: Scott Derrickson
Genre: Drama,Sci-Fi
Plot Outline: A remake of the 1951 classic sci-fi film about an alien visitor and his giant robot counterpart who visit Earth. |
Runtime: min
Cast (first 5): Leanne Adachi, Daniel Bacon, Kathy Bates, Sverrir Björgvinsson, Chris Bradford

IMDB: http://imdb.com/title/tt0970416/

izleyecek arkadaşları yönlendirmek istemem ama beklediğim gibi çıkmadı...10 üzerinden 4

arkadaşlar ben acemisiyim biraz kusura bakmazsanız bişey soracağım. bu filmi indire biliyormuyuz? veya torrentini?? ben bulamadım.

Ben ızLedım O kadar BasarıLı degiL.. Ama zaman gecırmek Isteyen Icın İdeaL ..

Filmin ismi The Day The Earth Stopped değil de "The Day The Earth Stood Still"....

geneL oLraak begeniLmemis izLemeye degmes o zmn. . .

izledim ama cok basarili bulmadim basit bir dunyalar savasi benzeriydi

Zevkler tartışılmaz ,ama fikrimin sizler için bir ehemniyeti olacaksa ,ben pek başarılı bulmadım. Çok dağınık ve sıradan bir film.Dünyalar savaşı çok daha başarılıydı ,konu açısından benzer olduğu için bu filmle kıyaslayabiliriz.

Geri