''Dünyadaki En Zor Deplasman Sami Yen ''

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
"Sami Yen İnönü'den Daha Zor"

Daily Telegraph yazarı Henry Winter, Desibel rekoruna sahip İnönü Stadı’nın Ali Sami Yen ile kıyaslanamayacağını söyledi.Deplasman ekibini zorlaması adına Sami Yen’in daha zor bir deplasman olduğunu söyledi.

161463_sami-yen.jpg

Winter, dünyada en zor deplasmanlarıı listeledi. Telegraph yazarı yazısında, “ Ne yazık ki kapanan Ali Sami Yen her zaman için en zor deplasman olarak anılacak. Taraftarlar maçın başlamasından üç saat önce tezahürata başlıyordu.Galatasaray sahaya çıktığında ise tamamen çılgına dönüyorlardı.Desibel rekoru İnönü Stadı’nda olabilir fakat Ali Sami Yen gibi olmaları imkansız.” dedi.

Dünya üzerindeki en zor deplasmanları inceleyen Winter, listesini şöyle sıraladı;Napoli’nin mabedi San Paolo, Dortmund’un stadyumu Westfalen, Valencia'nın evi Mestella ve Vasco da Gama’nın stadı Sao Januario. olarak sıraladı.

GsGazete.com

neremle güleceğimi şaşırdım :D

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Shawn Michaels ve Hyperion bu haberden bu kadar alınmaya gerek yok

herkes bir şeyler konuşur illa o konuştu diye kesin doğruda değildir yalanda olmayabilir.

Büyük takımların deplasmanları diğer takımlar için tabiki zordur, bunu gelip birilerinin söylemesine gerek yok, bizimde elin yabancısının fikirlerine ihtiyacımız yok.

Alınacak birşey yokki cehennemi görmeyen konuşmuş işte yılmaz abi :sleep:

Alınmaktan kastınız nedir anlamadım.Sadece daha evvel Ali Sami Yen ile ilgili ünlü sporcuların söylemiş oldukları sözler aklıma geldi onları da araya sıkıştırıvereyim dedim.Böyle abidik kubidik şeylere alınacak birisi değilim.

Gerek yok böyle şeylere kırmayın birbirinizi herkes fanatik olabilir, herkesin fanatik olduğu takım onun için değerlidir, kimin ne konuştuğu değil ne şekilde neler yaptığı önemlidir..
Noluyo yani bi deplasman zor olunca ?
O deplasmanda çoğu kez yenilmiştir belkide Galatasaray bu diğer takımlar içinde geçerlidir..
Ayrıca bi konuya yorum yapılıyosa benim bildiğim teşekkür edilmeside bilinmelidir konunun içeriğini beğenin yada beğenmeyin böyle şeyler yapmaya gerek yok arkadaşlar.!

Cimbombomum benim biricik sevgilim....pardon..öyle demiyecektim..konuya gelince...şimdi nostaljiden ibaret değilmi samiyen...??...

Geri