omorfuLis
New member
- Reaction score
- 0
αƒιℓℓιм' Alıntı:omurfulis arkadaşa sormak isterim % 70 çok büyük bir rakam nerden almış bu bilgiyi var mı kaynağı?
Güçlü olmak kadar imanlı olmak önemli..İnancı kuvvetli olan güçlü olandır..Zafer inananındır denmemiş boşa..Öncelikle kendi tarihimizin bilincinde olmalıyız (Her ne kadar bu tarihten utanan Beyaz Türklerimiz olsada ki onları katmıyorum bu sözcüklere) yukarda ifrit arkadaşın anlatıığı gibi kahramanlıklar ve efsaneler yazmış bir milletin torunlarıyız önce güvenmek gerekli kendimize..
Ve burda dalgalanmayı hakeden bir bayrak varsa o da Türk Bayrağıdır...Şiddetle kınıyorum diğer bayrakları şuursuzca koyanları...
2 yıL kadar önce MSB'Lığı açıkLama yapmıştı yıLLık miLLi geLirin %70 nin orduya aktarıLdığı konusunda.Ayrıca 1950 yıLLarında aLmanya ve Japonya büyük feLaketLer yaşadı aLmanya üst üste ağır yeniLgiLer aLdı Japonya göbeğine 2 adet Atom yedi geçen 50 yıLLık süreçte aLmanya ve Japonyanın çok çok gerisindeiz..Neden ? MiLLi geLirin % 70 ini ordu çektiği için..Daha 1 hafta öncede bunu bir programda tartıştıLar..
Not:Şuan siLah aLtında 550.000 Türk askeri vardır..Asker başına gider 450 ytL dir..ASAL daire başkanLığda AskerLik yaptım..yıL 2000 1980/3 nerden biLiosun dien arkadaşLar için...