Dünyadaki en güçlü ilk 10 ordu

αƒιℓℓιм' Alıntı:
omurfulis arkadaşa sormak isterim % 70 çok büyük bir rakam nerden almış bu bilgiyi var mı kaynağı?

Güçlü olmak kadar imanlı olmak önemli..İnancı kuvvetli olan güçlü olandır..Zafer inananındır denmemiş boşa..Öncelikle kendi tarihimizin bilincinde olmalıyız (Her ne kadar bu tarihten utanan Beyaz Türklerimiz olsada ki onları katmıyorum bu sözcüklere) yukarda ifrit arkadaşın anlatıığı gibi kahramanlıklar ve efsaneler yazmış bir milletin torunlarıyız önce güvenmek gerekli kendimize..

Ve burda dalgalanmayı hakeden bir bayrak varsa o da Türk Bayrağıdır...Şiddetle kınıyorum diğer bayrakları şuursuzca koyanları...

2 yıL kadar önce MSB'Lığı açıkLama yapmıştı yıLLık miLLi geLirin %70 nin orduya aktarıLdığı konusunda.Ayrıca 1950 yıLLarında aLmanya ve Japonya büyük feLaketLer yaşadı aLmanya üst üste ağır yeniLgiLer aLdı Japonya göbeğine 2 adet Atom yedi geçen 50 yıLLık süreçte aLmanya ve Japonyanın çok çok gerisindeiz..Neden ? MiLLi geLirin % 70 ini ordu çektiği için..Daha 1 hafta öncede bunu bir programda tartıştıLar..

Not:Şuan siLah aLtında 550.000 Türk askeri vardır..Asker başına gider 450 ytL dir..ASAL daire başkanLığda AskerLik yaptım..yıL 2000 1980/3 nerden biLiosun dien arkadaşLar için...

kimlerde ne silahlar olursa olsun türklerde yokedilemeyen tek şey ruhdur. inandığımız müddetce en güçlü ordu hatta ordular olsun karşımızda duramaz. vatan için yapamayacağımız özveri olmadığından her ordunun karşısında durur son fert toprağa düşene kadar savaşırız. bu azme hiç bir silah karşı koyamaz. söyler misiniz hangi millet bunu yapar. abd mi, ingiliz mi, fransız mı? "peki neden bunu yapıyoruz?" denilirse şehitlik bizim için en yüksek mertebedir. vatan için ölmek bizim en kutsal görevimizdir.

Yarın öbürgün tepemizde amerikan uçakları dolaşıncada yok edilmeyen ruh dersin ayrıca kara savaşı son dönemlerini yaşıyor ,onuda söliim. eskisi gibi düzlük diil her yer ordular karşılaşmıo belkide yüzlerce asker,insan TEK bir bombayla ölebilir.

ya geçin bu teknoloji işini

israil israil diyorsunuz adamlar daha bir örgütü yenemedi ( devlet bile değil )

amerika daha ordusu olmayan ırağı alamadı afganistanı alamadıı

gözünüzde büyütmeyin herkesin zayıf bir noktası vardır

oda şimdiki israil devleti topraklarıdır

ora yok olursa dünyada fitne fesat savaş hiçbişey kalmaz

ve yok olmasıda yakındır

yok ısıdan yerbulma yok yok uzay teknolojisi

boş işler bunlar

ALLAH er geç nurunu tamamlayacaktır zalimler yaptıklarının hesabını ne az nede çok verecektir

Kaynak nedir merak ediyorum..

Ayrica madem bu kadar gucluyuz PKK yi halen bitiremedik kac senedir,
Yunanistan dibimizde serefsizlik yapmaya devam ediyor ucaklariyla..

Nedir bu cesaret :)

bugun hiç bir savaş kılıçla kalkanla yapılmıyorsada hiç bir ülke kara savaşı olmadan feth edilemez. istedikleri kadar ellerinde bombaları dünyayı dolaşıp nokta vuruşu füzeleri olsun. Karada başarı sağlayamayacakları aşikardır. Türk Milleti herzaman kara savaşlarında üstün savaş teknikleri ve taktikleriyle her ülkenin beş on adım ilerisinde olmuştur. Bunu her tarihte her şekilde kanıtladık kanıtlamaya devam edecektir!

Bunu araştıranlar Çanakkale Savaşını araştırmışlar mıdır acaba? Baksalar emin olun Türkiye 1. sırayı alır.
Kısaca "EN BÜYÜK ASKER, BİZİM ASKER"

aslında arkamızda güney kore gibi bi dostta varken pekte bişey olmaz ayrıca teknolojimiz ilerliyor kara savaşlarımız zaten iyi (düşüncemi değiştirdim KARA SAVAŞI OLMADAN SAVAŞ OLMAZ)

Garip Bir Liste Fransa Yok Arti Türkiye Daha Yukarlarda Onu Biliyorum Hatta GEcen Sene 3. Sirada Yer Aldigimiz Söyleniyordu

tabi tabi biz dunyanın en buyuguyuz o yuzden 3 5 milyonluk ermenistana boyun egiyoz bizi butun dunyaya rezil ediyolar o yuzden kendi petrolumuzu cıkaramıyoz o yuzden amerikanın her dediğini yapıyoz o yuzden ucaklarımızın yazılım kodları amerikanın elinde istediği an hiç bir ucamaz

tabi tabi biz dunyanın en buyuguyuz o yuzden 3 5 milyonluk ermenistana boyun egiyoz bizi butun dunyaya rezil ediyolar o yuzden kendi petrolumuzu cıkaramıyoz o yuzden amerikanın her dediğini yapıyoz o yuzden ucaklarımızın yazılım kodları amerikanın elinde istediği an hiç bir ucamaz yanlış anlaşılmasın orduya guvenim sonsuz ama dunyanın en buyugu deiliz ancak afrika ulkjelerinden ustunuz

Arkadasim Bazilari Demis Orda Israil Falan Filan Biz Orayi Yürüyerek Alirdik Ya O KAdarda Deil Yani En Iyi Askere SAhip Oldugumuza Bile Inaniyorum Milletin ASkeri Irakta Dans Ederken Bizimkiler Ac Susus Vatanini Koruyor Hangi Asker Ölcegini Bile Bile Cepheye Gider Iste Tarihimizde Bizim Askerimiz Bunu Yapmis Biz O Adamlarin Torunlariyiz

Hiçbir devletin teknolojik ve askeri gücü tam olarak bilinemez.
Bu araştırmalarda hikaye.
Savaş olursa biz ölemeye hazırız, karşı tarafta bunu göze alıyorsa gelsin:)

kara kuvvetlerinde ülkeme hayranım tank zırhlı birlik top baskın gücü yüksek bi ordu ayrıca füzelerimiz atom bombamız(ki belkide vardır bi gizdir)olmasada disiplinle solluyos

günümüz harplerinde en etken güç, gizli istihbarat servisleri istihbaratın güçlüyse savaşı kazanırsın. MİT in kapasite olarak yeterli olduğunu sanmıyorum gerilla tipi savunma harplerinde iman ve cesaret açığa çıkarki Türk askeri kesin avantajlı. Misal: çeçen mücahitler.

arkadaşlar hiçbir ülke türkiye' ye tek başına saldıracak güçte değildir.Bunuda herkez bilir ister bombaları olsun ister füzeleri çanakkale savaşında da onların cephanesi ve sayısı çok olmasına rağmen türkleri yenememişti...

dostlar bizim askerlarimiz çok ii olmasada ii bi ordu bunuda doğuda pkk itleriyle savaşan onurlu ve gururlu bir çok gazi şehitten anlayabiliriz!

unutmayalım bu bahsi geçen ülkelerin geçmişine bir abakalım bizim ülkemizin yüzyıllardır yaptığımız ve kimlerle yaptığımız şavaşlara bakalım.Tamam teknolojik silahlar olmalı ve bunuda takip etmeli amma bir savaş kara savaşıyla kazanılır.

Geri