Dünyada İslam'a Dönüş 2

GemaR

Banned
Reaction score
0
ringostar.jpg

Beatles yıldızı Ringo Star'din'i hayatındaki en önemli unsur olarak tanımladı. Aydınlandığını belirten Ringo, “Allah'ı buldum” dedi. Beatles grubunun ünlü bateristi Ringo Star, “Yaşlandıkça hayatı daha iyi kavrıyorum. Bu, tümüyle kendini bulmakla ilgili uzun süren bir mücadele. Benim için Allah benim hayatımda.” dedi.​

Selam ve Dua ile...
Akşam Gazetesi / 04.02.2010​

Allah, içinizden iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va'detmiştir: Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir. Onlar, yalnızca Bana ibadet ederler ve Bana hiçbir şeyi ortak koşmazlar. Kim bundan sonra inkar ederse, işte onlar fasıktır. ( Nur suresi 55 )

Dünyada Dine Dönüş - 14 (Bunları gören ateist olamaz)

Bugün, 14 Şubat 2010​

astronotbugun.jpg

Timetürk, 14 Şubat 2010​

astronottimeturk.jpg

Baykonur Uzay Üssü'nün bulunduğu Kazakistan'da çalışmalara yön verenlerin başında geliyor. 28 Nisan 2004'te insanlık tarihinde bir ilke imza atan Musabayev, uzaya gönderilen ilk turisti (Amerikalı milyoner Denis Tito) taşıyan araca kaptanlık yaptı.

Uzayda yaşadığı olağanüstü tecrübeleri Cihan Haber Ajansı'na anlatan Musabayev'in en dikkat çekici vurgusu "Astronotlar arasında ateist bulunamaz." oldu. 1994'te başlayan ilk uzay yolculuğunu aktaran Musabayev, gördükleri ve yaşadıkları karşısında "Allahu Ekber" diye haykırmaktan kendisini alıkoyamadığını belirtiyor. Sovyet döneminde doğup büyüdüğünü hatırlatan Kazak Astronot, "Ateist toplumlarda yetişen insanlar gaybi olaylara pek inanmazlar. Ancak uzayda iken yaşadığım birkaç olay beni şu noktaya getirdi: Uzay, insanoğluna en ikna edici bir yer ve önemli manevî ders vermektedir." diyor. Musabayev, uzaya uçtuğu her seferde, Kur'an-ı Kerim'i yanında götürdüğünün de altını çiziyor.​

Selametle...
Bugün Gazetesi/Timetürk / 14.02.2010​

su resim şeklinde verdigin yazıları daha rahat okuyabilseydık keşke, yine de tskler

ayrıca neden uzaydayken yasadıgı ilginc olayları burada anlatmamıs ki?

su resim şeklinde verdigin yazıları daha rahat okuyabilseydık keşke, yine de tskler

ayrıca neden uzaydayken yasadıgı ilginc olayları burada anlatmamıs ki?

Aslında yaklaşınca okunuyo.
Adam uzaydaki o muhteşem manzarayı görmüş ve bunu kesinlikle bir Yaratıcı tarafından meydana geleceğini söylemiş başka türlü olamayacağını anlatmış.Allah'ın yarattığıda çok açık zaten.Bunu bilipte nasıl ateist oluyorlar ona şaşırıyor ateistlerin bunları görmesi gerektiğini düşünüyor.
vesselam...

şu istikbal inkılabatı içinde en gür seda islamın sedası olacaktır!

Allah ı buldum derken müslüman mı olmuş?Yoksa Jesus Christ mi takılıyor=)

Dünyada Dine Dönüş - 16 (Katolik papaz: İslam bize Allah'ı hatırlattı)

Katolik papaz: İslam bize Allah'ı hatırlattı

ukraynakatolikpapaz.jpg

Ukrayna Yunan Katolik Kilisesi rahibi Oleg Gırnik ülke basınına İslam’ın Avrupa’da yayılmasını ve Hıristiyanlığın giderek gerilemesini değerlendirdi. Gerçek Hıristiyanların İslam’ın yayılmasından asla korkmadığını da sözlerine ekledi.

Selam ve Dua ile...
Risale Haber / 14.02.2010​

Dünyada Dine Dönüş - 17 (İtalya'da İslam Komitesi kuruldu)

italyaislamkomitesi.jpg

italyaislamkomite.jpg

İtalya hükümeti, Başbakan Berlusconi’nin talimatıyla nüfusu 1 milyon 300 bini aşan Müslümanları temsil edecek bir yapı kurmak için harekete geçti. İçişleri Bakanlığı, İslâmi dernek ve imamlar için resmî bir muhatap olmasını amaçlayan 19 kişilik bir komite kurdu. İçişleri Bakanı Roberto Maroni, oluşuma “İtalyan İslâm Komitesi” adını verdi. Sabah Gazetesinde yayınlanan habere göre, komitenin içinde imam, gazeteci, hukukçu, akademisyen ve dernek temsilcileri bulunuyor. Komite, daha çok İtalya’daki Müslümanların problemlerinin tartışıldığı bir düşünce kuruluşu gibi hareket edecek.
Yeni Asya Gazetesi / 15.02.2010​

Dünyada Dine Dönüş - 18 (ABD Kongresi imamın duasıyla açıldı)

abd_imamdua.jpg

ABD'nin önemli üniversitelerinden Duke Üniversitesi'nin imamı Abdullah T. Antepli, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin 3 Mart'taki açılış törenlerinde açılış duasını yapacak. Washington'daki Temsilciler Meclisi binasında yapılacak tören, televizyon ve internetten de canlı olarak yayımlanacak.

"Açılış duasını yapmam için getirilen teklif benim için büyük bir onur" diyen Türk imam Antepli, "Kongre'nin Duke Üniversitesi'nin farklılıklara ve çoğulcu topluma verdiği önemi ciddiye alması harika bir olay" şeklinde konuştu.​

Risale Haber / 24.02.2010​

Dünyada Dine Dönüş - 19 (Rus mühendis Müslüman oldu)

Rus mühendis Müslüman oldu

A2402110_detay.jpg

A2402110_02_detay.jpg

Makine mühendisi olarak çalışmak için Muş'a gelen Rus asıllı mühendis Müslüman oldu. Dimitri Seyutil, adını Muhammet olarak değiştirdi.

Fazla Türkçe bilmemesinden dolayı sadece kendisine yardımcı olanlara teşekkür eden Rus işadamı, "Elhamdülillah Müslüman'ım" dedi ve şahadet getirdi.

Vakit Gazetesi / 24.02.2010​

Tamamda bunları reklam yapmanın alemi ne adam müslüman olmuş kendi ahiretini kurtarmış.Neden reklam oluyor.Ve ne kadar doğru?

Tamamda bunları reklam yapmanın alemi ne adam müslüman olmuş kendi ahiretini kurtarmış.Neden reklam oluyor.Ve ne kadar doğru?

Değişik bir yaklaşım olmuş.

Şimdi bu mü'min bir kardeşimiz oldu gönül isterki tüm dünya duysun.Günahları Allah'ın izniyle sıfırlanmış tertemiz hak dine girmiş bir kardeşimiz.
Allah iyi insanları yada iyi olmaya çalışan insanları gönüllere yerleştirir muhabbet güzellik yerleştirir.
Reklam ilişkisini kuramadım yani nasıl bir reklam olacak açıkcası anlayamadım ama şunu söyleyeyim ben binlerce insandan sadece birkaç tanesini yayınlayabiliyorum bunuda sizlere diğer kardeşlerine duyuruyorum ki Ahir zamanda dinin tekrar yükselişe geçtiğini bildirmek için...

RekLam DeğiL KaRdeşim Keşke Bu HabeRi Okuyup DiğeR Dinin MensupLarıda MüsLüman oLup AhiReT İçin FaYdaLı Bir şey Yapsın

Adam müslüman oldu diye direk gazeteciler çağırtılmış bu sana ne kadar doğru geliyor.Veya yeni müslüman olan birine direk gazetelerde yer verdirmek onun gözünde müslümanlığı nasıl yerleştiriyor.Ve bundan kimler prim sağlıyor hiç düşündünmü.Bunu biz bilmesek ne olurdu?Veya onun sonradan müslüman olduğunu din adına yaptığı güzel işlerle öğrensek müslüman olmakla herşey bitmiyor.

Adam müslüman oldu diye direk gazeteciler çağırtılmış bu sana ne kadar doğru geliyor.Veya yeni müslüman olan birine direk gazetelerde yer verdirmek onun gözünde müslümanlığı nasıl yerleştiriyor.Ve bundan kimler prim sağlıyor hiç düşündünmü.Bunu biz bilmesek ne olurdu?Veya onun sonradan müslüman olduğunu din adına yaptığı güzel işlerle öğrensek müslüman olmakla herşey bitmiyor.

Kaynağa mı kızdın kardeş istediğin bir kaynak varsa ondan vereyim.
Bizim amacımız sence bumu yoksa diğerlerine ibret olsun.Güzellik olsun diye mi?

Gemar ben nerdeyim sen nerde inanmazsın ama kaynağına bakmamıştım bile neyse boşver.

TekRaR YanLış DüşünüYoRsun Bunun ÜzeRinden Ne KadaR Prim YapabiLir Ki GemaR Kardeşimin Dediği Gibi Sadece DiğerLerine Örnek oLsun Diyede GazeteLere Taşınmış oLabiLir Bence GazeteLerDe aRtık Ergenekon HaberLEri okumakTan SıkıLdık

Gemar ben nerdeyim sen nerde inanmazsın ama kaynağına bakmamıştım bile neyse boşver.

Herşey sırayla ama değilmi gidip adama desek ki mülsüman oldun diye kapısına dayansak bugün bunları yarın şunları yapacaksın diye boğazına mı yapışalım eğer kalbi islam'a ısındıysa bunu kendisi isteyecektir zaten bir kalp islam'a ısındıysa iyilik yapmaya hazır demektir.Ne kadar imanlı ne kadar değil bilemiyoruz ama aramıza katıldığı için mutluyuz.
Kim bişiler yapmaya çalışıyor rant sağlamaya çalışıyor onun ecri Allah katındadır.

Geri