Dünyaca Ünlü Hollandalı Hacker Max Teil'in Akıllara Durgunluk Veren Hack Videoları

yok abi valla böyle bişey şaka gibi ya neler yapıyo eleman . elektronik bişi olmasın elinde. paylaşımda harika eline sağlık kardeşim.

eagle eye diye bi film var
izlediyseniz dunya uzerinde akliniza gelicek herseyi pc kontrol ediyo.buda ona benzemis

ama bu videolar ekip tarafindan hazirlanmis kamera sakasi gibi gercek olduuna ben inanmadim dediiniz gibi elini kolunu sallaya sallaya yuzunu acarak bunlari yapmak yemez

bu videolar fake bunları yapacak birde hackerlik yapıp videoyaya çekecek:D

Cem Yılmaz Bir gösterisnde David Copperfield için

Hem uçacak hem de sihirbazlık mı yapacak diyordu Adam uçsa peygamberliğini ilan ederdi bea:durdurun

Beyler Tamamen Fakedir. O köprü filan kaldırması içerden yapılmadır..!

Adamlarda 3G var huzur var. ayrıca antivirüs programlarına yakalanmayan trojanlarımız var biliyorsunuz. prorat gibi. full versiyonunu al 1 yıl antivirüse yakalanmamayı garanti ediyorlar. içeriden dışarıya bir kapı açıldıktan sonra neden olmasın? yapılabilecek şeyler bunlar...

Evet ek kontejyandan bu hollandalı arkdası moderator olmasını site yöneticilerinden rica ediyorum... bonservisini üstleniyorum...

:vur
:hhcool

süper bi şey yaa. emeğine sağlık

aga gerçekse valla helall olsun..

biz burdayız ama dikkat edin arkadaşlar bizide ışınlamasın başka yere korkulur bundan yaaaaaaa ceza evindeki hekırı okumuştum dijital saat kullanması ve kaldıhı yerde piriz bile yok artık gerisini siz düşünün arkadaşlar.bu kişinin neler yapabilcehini her türlü tel hatlarına girip istediğini yapabiliyor.eeeeeee buna nedemeli bide ceza evinde.

:D
Sizde bunları yaptığına inandınız değil mi :D
İlk videosunu izledim 2.sini izlememe gerek kalmadı. ama eleman güzel after efect ve premiere pro kullanmayı biliyor.Kısacak video efectlendirme programları ile yapılmış fake videolar kanımca.
Hem o kadar büyük olacaksan reklam yapmayacan kabak gibi yüzü ortada yaşatırlar mı onu :D

Geri