Dünya TÜRKİYE'NİN LİDERLİĞİNİ Konuşuyor

Serbest kürsüye bak sen,
fenerciler gidemeden,
felaketçiler doldu :)

Artık sık yazmaya başlamak lazım,

dark serbest kürsüyede gelsin !!!

cok guclu supr die pohpohlanan turkiye ama bi vize almaya kalıoz terorist muamelesi goruoz nerde kaldı ozmn super guc turkiye bunlar uyutmak icin solenen sozler

Seni anlamakta zor..
Başkalarının yorumuna birşey diyeceksem alıntı yaparım.

Konudan bir habersiz, başkalarına saldırmak için yorum yazma istersen.

Aslında ne demek istediğimi anlıyorsun ve açıklama yapmak yerine sadece saçmalıyorsun..
Ve genelde sıkıya geldiğiniz zaman yaptıgınız tipik yorumlar bunlar .. O yüzden bu tip polemiklerinizden etkilenmiyorum .. Gerçekler her zaman acıdır .. Azınız yana yana yalan söylemeyi iyi beceriyorsunuz ama o yalan dahi acıları dindiremiyor.. GÜneş balçıkla sıvanmaz ..

Aslında ne demek istediğimi anlıyorsun ve açıklama yapmak yerine sadece saçmalıyorsun..
Ve genelde sıkıya geldiğiniz zaman yaptıgınız tipik yorumlar bunlar .. O yüzden bu tip polemiklerinizden etkilenmiyorum .. Gerçekler her zaman acıdır .. Azınız yana yana yalan söylemeyi iyi beceriyorsunuz ama o yalan dahi acıları dindiremiyor.. GÜneş balçıkla sıvanmaz ..

Yav bir git "ne demek istediğimi anlıyorsun" , "ne demek istediğimi anlıyorsun" başka bir şey yok. Bir önceki mesaja mensubenden çıktın kendi kendine yola.. =)

Sende iftiracılardansın.. Çünkü ben sana şimdi nerede yalan söylediğimi soracağım. Sen suskun iftiracı isen susacaksın, kıvıran iftiracılardansan bakalım neler diyeceksin :durdurun

Asra yemin olsunki Bütün insanlık zarardadır .. Yalnız hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesna ..

Kardeş bişi demiyorum diyorum kalbin kırılması diyorum ama şu var öncelikle Türk'müsün Türksen Müslüman'mısın...
Eğer müslümansan İslamiyetin yani Türklerin abilik göreviyle İslamiyetin dünyaya hakimiyetini istemek farzdır.Bunu söyleyeyim...
Kanların durması kötülüğün yok olması Kur'an da vaad edilen saatin gelmesini istemek hangi dönemde olursan ol istemek farzdır...

Daha önce yiğitlerin yiğidi M.K Atatük'ü vesile etti Allah şimdide Allahu Alem Erdoğan'ı
Tabi Baykal da olabili hatta mhp de ama demekki Akp ile olacak Allah'ın işine karışılmaz tevekkül edilir...
Şeytandan Allah'a sığınırım
Allah(cc) diyorki"Ben istemeden siz isteyemezsiniz"
Bu kadar açık bir insan hiç bir şeyi tek başına yapmaz herşeyi Allah(cc) yaptırır ve kulu vesile eder..
Allah gemileri ben yürütürüm diyor daha ne desin inşaAllah...

İşte 2012 dememin sebebi budur insanların Allah'ın gücüne kanaat getirmeleri farkına varmaları bir şeşit yeni boyut anladın mı...
Selametle....

Sen yine Allah'a sığın ama laf kalabalığı yapma..Türk değilim Kamboçyalıyım, dinim de mormon..napcan?

asıL sen iyi misin?

inançlı mısın?

Hz.Muhammed (s.a.v) in hadisi şeriflerin den haberin var mı ?

eğer inançlıysan Güvenilir bir kitaptan al oku hadislerini , ileriye dair o mübarek sözlerini; nelerin olacağını sözcüklerin arasından bulabilirsin!!

kimin inançlı olduğunu Allah bilir!

hadislerin güvenilirliği ne arkadaşım?oturup öyle güzel hadis yazarım ki feleğin şaşar!
Yettiniz şu ülkenin başına!Şeriatçı belalar!!göz boyamak adam kandırmak laf kalabalığı yapmak en büyük yeteneğiniz!Allah sizin gibi belaları her ulustan uzak tutsun!sapkın herifler!!şu güzelim dini ne hale getirdiniz!kurallar koydunuz, başka başka önderler edindiniz, fırkalara ayrıldınız!!!Atatürkten sonra tekrar eğitimsiz bırakılmış milletimin iliğine kene gibi yapıştınız, eski pislik çıkarcı fikirlerinizi empoze ettiniz!!ALLAH TOPUNUZUN BELASINI VERSİN!!

Kardeş bişi demiyorum diyorum kalbin kırılması diyorum ama şu var öncelikle Türk'müsün Türksen Müslüman'mısın...
Eğer müslümansan İslamiyetin yani Türklerin abilik göreviyle İslamiyetin dünyaya hakimiyetini istemek farzdır.Bunu söyleyeyim...
Kanların durması kötülüğün yok olması Kur'an da vaad edilen saatin gelmesini istemek hangi dönemde olursan ol istemek farzdır...

Daha önce yiğitlerin yiğidi M.K Atatük'ü vesile etti Allah şimdide Allahu Alem Erdoğan'ı
Tabi Baykal da olabili hatta mhp de ama demekki Akp ile olacak Allah'ın işine karışılmaz tevekkül edilir...
Şeytandan Allah'a sığınırım
Allah(cc) diyorki"Ben istemeden siz isteyemezsiniz"
Bu kadar açık bir insan hiç bir şeyi tek başına yapmaz herşeyi Allah(cc) yaptırır ve kulu vesile eder..
Allah gemileri ben yürütürüm diyor daha ne desin inşaAllah...

İşte 2012 dememin sebebi budur insanların Allah'ın gücüne kanaat getirmeleri farkına varmaları bir şeşit yeni boyut anladın mı...
Selametle....

Halife tayyip yada bi başkası ,, kişiler e takıntı yapmamak lazım .. Bakarsın halife deniz baykal olur ..
Bence önemli olan Şu anki dünyanın gidişhatını deiştirecek bir düzen .. Ama hangi düzen ? buyrun siz karar verin

sen kim oluyorsun da benim dinimi eleştirip beni sınıflandırabiliyorsun?hangi müslüman evladına yakışır bu? asıl sen müslümanmısın önce onu söyle madem? tutup da Kuran dan alıntılar yapıp birşeylerin arkasına sığınıp insanları din düşmanı sınıfına koyan çok adam tanıdım..Dinin özünü harab eden sizlersiniz..konunun başına dönelim, sen halifeliği savunuyorsun bense savunmuyorum, olay bitmiştir ..yok efendim sen müslümanmısın türkmüsün?sana ne ulan mormon dinine mensubum, hem de kamboçyalıym sanane?özgürce fikir belirttim ne var ulan?

Asra yemin olsunki Bütün insanlık zarardadır .. Yalnız hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesna ..

sen buradaki insanlara çok güzel hakkı ve sabrı tavsiye ettin be helal olsun sana!ne iyi ne dindar ne mümin mübarek bi adamsın sen!hadis ezberleyip yazmışsın helal olsun sana beee!!

şunu o doldurulmuş kafanıza iyice yerleştirin!bizim cesedimizi çiğnemeden bu ülkenin ne rejimi değişecek ne de devrimleri ortadan kaldırılacak!bana bu ülke mustafa kemalden emanet!emanetime hıyanet edenin kellesini kopartırım!!

sen kim oluyorsun da benim dinimi eleştirip beni sınıflandırabiliyorsun?hangi müslüman evladına yakışır bu? asıl sen müslümanmısın önce onu söyle madem? tutup da Kuran dan alıntılar yapıp birşeylerin arkasına sığınıp insanları din düşmanı sınıfına koyan çok adam tanıdım..Dinin özünü harab eden sizlersiniz..konunun başına dönelim, sen halifeliği savunuyorsun bense savunmuyorum, olay bitmiştir ..yok efendim sen müslümanmısın türkmüsün?sana ne ulan mormon dinine mensubum, hem de kamboçyalıym sanane?özgürce fikir belirttim ne var ulan?

Komboçyalı olabilirsin her neresi olduğunu bilmesemde.Dinin de önemli değil zaten İslam tüm dünleri kucaklar.Ben kızıyor yada öfkeli gibimi görünüyorum.Yok sana bişi demiyorum hüküm veremem hüküm ve hikmet sahibi sadece Allah(cc)dür.Sonuçta hepimiz ayni kişinin evladıyız değil mi.İslam birliğini bu durumda sana farz olmaz ben yanlış anladım özür dilerim...Ama tabi belirtmek isterim ben olacak diyorum ama aslında oldu.Biz tekrarını yaşıyoruz.Ben Hz.İsa(as) gelecek diyorum ama aslında geldi geçti hatta kıyamet koptu inşaAllah.Allah bunu bildiriyor inşaAllah.Mesela bu anı bir daha yaşadığım dediğin an olmuştur mutlak.Allah için zaman kavramı yada mekan yoktur.Onun için herşey an içinde olur biter.O bişiyin olmasını beklemez.Yani O bizimle beraber kıyameti beklemez zaten olmuştur.Onun için alametlerini bildirir.Ne olacağını olmayacağını.

Ve zaten başladı artık kimse inkar edemez islam ülkeleri vizeleri kaldırdı.Türkiyeye olan düşünceler değişti.Artık bas bas bağırıyorlar birleşelim ki artık yerine oturmaya başladı...
Varsa kabahatim kusuruma bakma.....

Merak etme kardeşim 2012 kadar yalanlayabilirler inşaAllah...Ondan sonra konuştukları tek şey Allah,Mehdi,Mesih,ve Altın Çağ inşaAllah....

mehdinin geliş alameti bunlar.40 yaşında mehdi ye mehdilik gelince o zaman yalanlayamicaklar..

Komboçyalı olabilirsin her neresi olduğunu bilmesemde.Dinin de önemli değil zaten İslam tüm dünleri kucaklar.Ben kızıyor yada öfkeli gibimi görünüyorum.Yok sana bişi demiyorum hüküm veremem hüküm ve hikmet sahibi sadece Allah(cc)dür.Sonuçta hepimiz ayni kişinin evladıyız değil mi.İslam birliğini bu durumda sana farz olmaz ben yanlış anladım özür dilerim...Ama tabi belirtmek isterim ben olacak diyorum ama aslında oldu.Biz tekrarını yaşıyoruz.Ben Hz.İsa(as) gelecek diyorum ama aslında geldi geçti hatta kıyamet koptu inşaAllah.Allah bunu bildiriyor inşaAllah.Mesela bu anı bir daha yaşadığım dediğin an olmuştur mutlak.Allah için zaman kavramı yada mekan yoktur.Onun için herşey an içinde olur biter.O bişiyin olmasını beklemez.Yani O bizimle beraber kıyameti beklemez zaten olmuştur.Onun için alametlerini bildirir.Ne olacağını olmayacağını.

Ve zaten başladı artık kimse inkar edemez islam ülkeleri vizeleri kaldırdı.Türkiyeye olan düşünceler değişti.Artık bas bas bağırıyorlar birleşelim ki artık yerine oturmaya başladı...
Varsa kabahatim kusuruma bakma.....

madem dinim, uyruğum önemli değil neden soruyosun?yok kabahatin arkadaş ne olacak ki!hadi eyvallah...!

mehdi benim!tam 40 yaşındayım ve bugün bana gaipten bir ses sen mehdisin insanları uyar diye seslendi!!bunu burda ilk kez açıklıyorum bana inanın!!

Bu arada kardeş
1:Mehdi ben Mehdi'yim demez
2:Derse inanmayız ona karşı tavrımızı alırız.
3:Mehdi nin başına silah dayasan gene ben Mehdi'yim demez.
4:Dinimizce günahtır.Çünkü kimse bilemez cennete gireceğini...
5:kardeş ben Mehdi(as) çok seviyorum hani diyorum daha dikkatli olsan...
6:Arkadaş 40 yaşında demiş ama yanlış bilgi 40 yaşında tanınacaktır.Ama Mehdi baabında değil...

ya bide söyleseniz kimmiş bu mehdi çok merak ettim sen biliyomusun?kafanda belli isimler var heralde?

Bu arada kardeş
1:Mehdi ben Mehdi'yim demez
2:Derse inanmayız ona karşı tavrımızı alırız.
3:Mehdi nin başına silah dayasan gene ben Mehdi'yim demez.
4:Dinimizce günahtır.Çünkü kimse bilemez cennete gireceğini...
5:kardeş ben Mehdi(as) çok seviyorum hani diyorum daha dikkatli olsan...
6:Arkadaş 40 yaşında demiş ama yanlış bilgi 40 yaşında tanınacaktır.Ama Mehdi baabında değil...

Hayır 40 yaşında mehdilik gelcek.Şuan kendide mehdi olduğunun farkında değil.

Diğer şahsiyete ise bişi demiyorum.Yorumsuz..

Hayır 40 yaşında mehdilik gelcek.Şuan kendide mehdi olduğunun farkında değil.

Diğer şahsiyete ise bişi demiyorum.Yorumsuz..

Ben 4 aydır bu işi derinlemesine araştırdım ve devam ediyor.ElhamduilAllah her bilgiye sahibim inşaAllah.
Ben de öyle zannediyordum ama o öyle değilmiş.İşari anlamı olarak olabilir.Hicri1400 yani miladi 1979 da İstanbula geliş olarak hesaplandığında doğru ama normal yaşı değil kimlikteki yani.Orada hadis ve ayetleri çoğu gibi işari anlam kullanılmış Allahu Alem.1979+40(tam değil ama kırklı diye geçiyo) buda 2019-2021 eder ama o zamana kadar herkes anlayacak zaten ki şu an herkes kim olduğunu anlamaya başladı inşaAllah.Mesela 2012 de de insanlar şaşıracak bilinçleri açılacak bu adamda bişi var diyecekler.İlkten anlam veremeyeckler kanatimce ama hep şüpheyle yaşayacaklar tabi sonunda anlayacaklar artık Hz.İsa(as) gelsede Tüm dünyaya duyursa diyecekler inşaAllah.....
Selametle....

eğer ki islam şimdi kendini kurtaracak bir lider bir mehdi gibi birşey arıyorsa amacına Hz.Muhammed zamanında ulaşamamış demektir, bu ne sacma bişey oturup mehdi beklemek?açın kuranı okuyun hayatınıza yön verin, kim ne derse desin kapayın kulaklarınızı, kuran ahlakını kuran dan alırsınız ondan bundan değil, ozaman herkes sizi kıskanır, yolunuzdan gider örnek olursunuz, bir mehdi olmaz binlerce mehdi olur, islamın amacı Allahın herkese bir defaya mahsus verdiği hayatı en mükemmel şekilde yaşamaktır ve bunun esasları da tek tek Kuranda yazar..

eğer ki islam şimdi kendini kurtaracak bir lider bir mehdi gibi birşey arıyorsa amacına Hz.Muhammed zamanında ulaşamamış demektir, bu ne sacma bişey oturup mehdi beklemek?açın kuranı okuyun hayatınıza yön verin, kim ne derse desin kapayın kulaklarınızı, kuran ahlakını kuran dan alırsınız ondan bundan değil, ozaman herkes sizi kıskanır, yolunuzdan gider örnek olursunuz, bir mehdi olmaz binlerce mehdi olur, islamın amacı Allahın herkese bir defaya mahsus verdiği hayatı en mükemmel şekilde yaşamaktır ve bunun esasları da tek tek Kuranda yazar..

dönem dönem mehdiler gelmiştir.Bu gereklidir.Şuanki Dünya düzeninin değişmesi mümkün değil masonlar tüm Dünyayı yönetiyor.Bu dönemde gelecek olan Mehdi en büyük müjdelenmiş olandır.Sen tek başına Dünyayı kurtarcağını düşünüyosan git kurtar o kadar basitse.Masonlar zihin kontrol teknikleriyle beynini ele geçirmişler seninde sanırım(MK ULTRA PROJECT)Bu yüzden söylenilenleri anlamakta zorluk çekiyosun..

Geri