Dünya TÜRKİYE'NİN LİDERLİĞİNİ Konuşuyor

GemaR

Banned
Reaction score
0
Milliyet, 29 Ekim 2009

batidogu1_milliyet291009.jpg

The Guardian Türkiye hakkında şöyle yazdı: “Arabulucu, uzlaştırcı, barıştırıcı tutumuyla Ortadoğu’da son derece olumlu yeni bir rol oynayan Türkiye İslam dünyasına liderlik ediyor.”

Milliyet, 29 Ekim 2009

batidogu2_milliyet291009.jpg

Türk-İslam Yolcusu
Alıntı
Selametle...

Tamam olabilir ama kendimizi dev aynasında görmeyelim.Biraz mütevazı olalım.bizim gazetelerimizde de
hergün birsürü dış devletin haberini yapıyoruz.Onlar bizim bi tane haberimizi yapmış çokmu...

Tamam olabilir ama kendimizi dev aynasında görmeyelim.Biraz mütevazı olalım.bizim gazetelerimizde de
hergün birsürü dış devletin haberini yapıyoruz.Onlar bizim bi tane haberimizi yapmış çokmu...

Bitane değil.Normalde de yapıyorlar Ama bu aralar sık yapıyorlar...
Çünkü artık belli Türkiye sınırları genişletiyor....
İslam ülkeleri birleşiyor.Hepside can-ı gönülden istiyor...
Sonucunda Türk-İslam birliği Pekiiii Allah bunu kime vaad etmiştir?

Şanlı Osmanlı Devleti'nin yıkılmasından sonra, son derece üzgün ihtiyar bir
Ürdünlünün, elindeki yeni Ürdün pasaportuyla İsviçre sefaretine giderek:
"Herkes bu pasaportla alay ediyor Eskiden Osmanlı pasaportum varken selam
dururlardı. Ben Osmanlı teb'asıyım ne olur bunu değiştirin" diye sefaret
yetkililerine yalvardığını biliyor muydunuz?

Bütün dünya olayı çözdü ,, içerdekiler dışında .. Öylede böylede istedikleri kadar zırvalasınlar , Allah ın vadini kim yalanlayabilirki ? Allah ın vaadi nemi ? İnanan lar biliyorlar , İnanmayanlar ?
işimiz olmaz ....

Bütün dünya olayı çözdü ,, içerdekiler dışında .. Öylede böylede istedikleri kadar zırvalasınlar , Allah ın vadini kim yalanlayabilirki ? Allah ın vaadi nemi ? İnanan lar biliyorlar , İnanmayanlar ?
işimiz olmaz ....

Merak etme kardeşim 2012 kadar yalanlayabilirler inşaAllah...Ondan sonra konuştukları tek şey Allah,Mehdi,Mesih,ve Altın Çağ inşaAllah....

Halife tayyip yada bi başkası ,, kişiler e takıntı yapmamak lazım .. Bakarsın halife deniz baykal olur ..
Bence önemli olan Şu anki dünyanın gidişhatını deiştirecek bir düzen .. Ama hangi düzen ? buyrun siz karar verin

araplar neden halife olamıyor sorusuna cevap verelim önce kaynak googlede arattım ama bir türlü bulamadım epey olacak bu bizim arapların alayı toplanmış artık Türkiye de şeriat kanunları yok islamla yönetilmiyorlar bizler geri halifeliğimizi alalım diye bir iki arap ülkesi karşı çıkmış olamaz öyle bir şey mümkün değil diye diğer arap ülkeleri kızmışlar ne hakla böyle konuşursun bizim hakkımız derken o iki devlet (yemen ile cezayir) diyesim geliyor yanlışsada kusura bakmayın ..

Halifeliğin şartında o ülkenin hiç esaret altına girmemiş olması gerekiyormuş diyorki esaret altına girmeyen her daim bağımsız olan devlet hangisi ?
ve toplantıları o gün bitmiş bu meselede bir daha açılmamak üzere kapanmıştır kaldı ki halifelik ve islamın sancağı elbette düştüğü yerden kalkacaktır torunları devamı bizleriz kimisinin içine sinsede sinmesede( ihl mezunu başbakanı içine sindiremeyenler) durum budur.

kardeş sen iyimisin ya kendine gel nelere inanmışsın böyle

..haliyle halife Tayip olunca Amerikan kuklası tüm islam aleminin lideri olsun....süper fikir benim neden aklıma gelmemişti daha önce

Kardeş bişi demiyorum diyorum kalbin kırılması diyorum ama şu var öncelikle Türk'müsün Türksen Müslüman'mısın...
Eğer müslümansan İslamiyetin yani Türklerin abilik göreviyle İslamiyetin dünyaya hakimiyetini istemek farzdır.Bunu söyleyeyim...
Kanların durması kötülüğün yok olması Kur'an da vaad edilen saatin gelmesini istemek hangi dönemde olursan ol istemek farzdır...

Daha önce yiğitlerin yiğidi M.K Atatük'ü vesile etti Allah şimdide Allahu Alem Erdoğan'ı
Tabi Baykal da olabili hatta mhp de ama demekki Akp ile olacak Allah'ın işine karışılmaz tevekkül edilir...
Şeytandan Allah'a sığınırım
Allah(cc) diyorki"Ben istemeden siz isteyemezsiniz"
Bu kadar açık bir insan hiç bir şeyi tek başına yapmaz herşeyi Allah(cc) yaptırır ve kulu vesile eder..
Allah gemileri ben yürütürüm diyor daha ne desin inşaAllah...

İşte 2012 dememin sebebi budur insanların Allah'ın gücüne kanaat getirmeleri farkına varmaları bir şeşit yeni boyut anladın mı...
Selametle....

kardeş sen iyimisin ya:001_huh: kendine gel nelere inanmışsın böyle:huh:

asıL sen iyi misin?

inançlı mısın?

Hz.Muhammed (s.a.v) in hadisi şeriflerin den haberin var mı ?

eğer inançlıysan Güvenilir bir kitaptan al oku hadislerini , ileriye dair o mübarek sözlerini; nelerin olacağını sözcüklerin arasından bulabilirsin!!

asıL sen iyi misin?

inançlı mısın?

Hz.Muhammed (s.a.v) in hadisi şeriflerin den haberin var mı ?

eğer inançlıysan Güvenilir bir kitaptan al oku hadislerini , ileriye dair o mübarek sözlerini; nelerin olacağını sözcüklerin arasından bulabilirsin!!

The Guardian ' dan al haberi =)

Obama ne diyo Obama ..

şimdi daha açık oldu sanırım ... Oku bakalım
neye saygı istediğini daha iyi anlarsın ... Aslında anladın anlamasına neyse ...

şimdi daha açık oldu sanırım ... Oku bakalım
neye saygı istediğini daha iyi anlarsın ... Aslında anladın anlamasına neyse ...

The Guardian Türkiye hakkında şöyle yazdı: “Arabulucu, uzlaştırcı, barıştırıcı tutumuyla Ortadoğu’da son derece olumlu yeni bir rol oynayan Türkiye İslam dünyasına liderlik ediyor.”

Seni anlamakta zor..
Başkalarının yorumuna birşey diyeceksem alıntı yaparım.

Konudan bir habersiz, başkalarına saldırmak için yorum yazma istersen.

Geri