Tamam olabilir ama kendimizi dev aynasında görmeyelim.Biraz mütevazı olalım.bizim gazetelerimizde de
hergün birsürü dış devletin haberini yapıyoruz.Onlar bizim bi tane haberimizi yapmış çokmu...
Bütün dünya olayı çözdü ,, içerdekiler dışında .. Öylede böylede istedikleri kadar zırvalasınlar , Allah ın vadini kim yalanlayabilirki ? Allah ın vaadi nemi ? İnanan lar biliyorlar , İnanmayanlar ?
işimiz olmaz ....
Merak etme kardeşim 2012 kadar yalanlayabilirler inşaAllah...Ondan sonra konuştukları tek şey Allah,Mehdi,Mesih,ve Altın Çağ inşaAllah....
OSMANLI DİRİLSİN ERDOĞAN HALİFE OLSUN<<<<LİNKE TIKLA
OSMANLI DİRİLSİN ERDOĞAN HALİFE OLSUN<<<<LİNKE TIKLA
kardeş sen iyimisin ya kendine gel nelere inanmışsın böyle
..haliyle halife Tayip olunca Amerikan kuklası tüm islam aleminin lideri olsun....süper fikir benim neden aklıma gelmemişti daha önce
kardeş sen iyimisin ya:001_huh: kendine gel nelere inanmışsın böyle:huh:
The Guardian ' dan al haberi =)
Obama ne diyo Obama ..
Şakamı bu .. Eyer bi önceki mesaja mensuben yazdın ise bu mesajı biraz saygıya davet ediyorum ve bu sözünü kınıyorum ...
asıL sen iyi misin?
inançlı mısın?
Hz.Muhammed (s.a.v) in hadisi şeriflerin den haberin var mı ?
eğer inançlıysan Güvenilir bir kitaptan al oku hadislerini , ileriye dair o mübarek sözlerini; nelerin olacağını sözcüklerin arasından bulabilirsin!!
The Guardian ' dan al haberi =)
Obama ne diyo Obama ..
şimdi daha açık oldu sanırım ... Oku bakalım
neye saygı istediğini daha iyi anlarsın ... Aslında anladın anlamasına neyse ...
The Guardian Türkiye hakkında şöyle yazdı: “Arabulucu, uzlaştırcı, barıştırıcı tutumuyla Ortadoğu’da son derece olumlu yeni bir rol oynayan Türkiye İslam dünyasına liderlik ediyor.”