dünya kupasını izleyemiyorum

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
next&nextstar marka bir uydu alıcım war ,kanal 1 i açtığımda sinyal yok uyarısı veriyor , dünya kupasını izleyemiyorum :(:(:(şu forumdaki konuları taradım ,nasıl çözebilirim bu problemi ??allah rızası için yardım edin

arkadaşım
frekans 12008 / 4400 / H / 5/6

edwin' Alıntı:
arkadaşım
frekans 12008 / 4400 / H / 5/6

bende olmadı goldmaster uydu alıcı bu arada bu 5/6 filan ne demek

tmm halletttim kanalı buldum

ama genede 5/6 ü ayarladıgımız bölüm ne işe yarıo

fec degeri ooo kardeşşş yanii türkce mealini sorarasan bende bilmiyorum ama kanal ayarında muhakkak vardır o secenek 5/6 yapıver iste standdart olsun stabil calissin diyim ben

Kanal 1 artık Biss ile şifrenmiştir.
Key 100000.....

tv 8 in şifresinin aynısını biss keyine girin kanal 1 karşınızda(provider:1fff key 1000.... 0 lar sonuna kadar )

arkadaşalar digimaster uydu alıcısı war kanal1 in şifresini nasıl yazacağımm

helyum' Alıntı:
tv 8 in şifresinin aynısını biss keyine girin kanal 1 karşınızda(provider:1fff key 1000.... 0 lar sonuna kadar )

bende ki receiver da provider 6 haneli key bölümü 2 haneli key datayı biliyorum 12 haneli olan şifre ama diğerlerini bilmediğim için çözemedik kanal 1 'i.

fernando80' Alıntı:
bende ki receiver da provider 6 haneli key bölümü 2 haneli key datayı biliyorum 12 haneli olan şifre ama diğerlerini bilmediğim için çözemedik kanal 1 'i.

00ffff1 provider

ya hep beraber kalanı protesto mailine tutalım nedir böyle ya seuyredemiyoruz az sonra brezilya macı var seyredemicem..:(

merhaba arkadaşlar

şifreyi girdim ama olmuyor

next&nextstar var bende

biss kodu nasıl giriliyor yardımcı olur musunuz?

ben viaccess kodu olarak giriyorum yanlış galiba

nasıl gireceğiz yardımcı olursanız sevinirim.........

next cihazlarda kanal üzerinde sarı tuşa bas çıkan key bölümüne 10 00 00 00 00 00 00 00 keyleri yaz kanal 1 ok...

Geri