[Dünya Hackerlık Sıralaması:(İlk 50)]

Gurur Verici Demekten baska Bisey Soylenmez HeLaL yane

webmakinas' Alıntı:
Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

sen kimsinde onun hakkında boyle konusabiliyorsun 170.000 siteyi babanın oglumu hackledi o olmasa suan o siteler bize ve Muslumanlıga hala laf atıor olurdu...

Sonuna Kadar AYYİLDİZ - TEAM

İsko yine balon olmuş uçuyo ahuhaha :D

iyi hackerlar, benim gibi hacker listesinde olmaz. Çünkü iyi hackerlar kendilerini belli etmezler.
Şaka şaka.... korkmayın bilgisayarı açıp kapamayı henüz yeni öğrendim.

enteresan bi sıralama:S

keşke bende hacker olabilsemde bize akılları sıra laf yapanları susturabilsem iskorpitx'i ben arkadaşımdan duydum yaptığı işler normal bir insandakinden harbi harbi fazla ve evli bir abi nasıl o hayatın zorluklarında böyle birşey yapabiliyo anlayamıyorum teşekkürler paylaşımın için TürkReis

Ne Mutlu Türküm Diyene!

webmakinas' Alıntı:
Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

Lamer Dedigin Adamin Nickinin Üstüne Tikla Hackledigi Sayfalari Görebiliosun Devlet Sayfalarindan Tut Her Türlü Sayfalari Hacklemis Adam :D

listede türklerin olması gurur verici :D

Leke' Alıntı:
1 iskorpitx
6 BeLa
7 aLpTurkTegin
11 Dengesiz Team
20 SanalYargic
28 AYYILDIZ

huhuahuahu diğerlerindede baya bir Türk vardır . Sadece bunlar Türkçe karakter olarak .
:D

2. sıradakı FatalError da turk beyLer Ustelık 2 kısı + İskorpıtx de tek kısı degıl Bır Team Anlayın artık sunu Yaw :S

iskorpitx telefonu isteyen varsa söylesin:) önce iş yerini aradım birşey rica ettim tamam dedi 2 gün aramadı sonra evini aradım lütfen evimden arama dedi oke dedim 2 gün sonra cebini aradım en son adresini kartpostal attım :) dipnot olarak belirtmek isterim isko bir dönem server lardaki küçük bir açıktan yararlanıp index atıyordu ama artık o yöntem kof oldu isko da yok oldu :) ilk tnn tavlada mavideniz nick ile tavla oynarken puanlarını çalmıştım ondan sonra hacker olmuştu kendisi muhasebeci :)

bizim türklerde az deil ha....

İSKORPİTX zaten hep 1 numara kalır :D ama Listede cok Türk var harbiden cekse hackhell e de üye olsa :D

kendi adamınızı tutmuyor ve kevin mitndir ne ...m dir onu gökLere cıkartıyorsunuz ?
rakamLarda ortada sonuclarda .
biri lamer diyor diğeri gelip kendi, domainine index atıyor diyor
bir anlam veremiyorum atılmış olan bazı mesajlara .

iskorpitx çanakkaleli ben realden görmedim ama realden arkadaşımın arkadaşı xanadu namesi
arkadaş iskorpitx e knightonline yi hackle demiş zorla hemde tabi hacklemiş ne itemler götürmüşler iskorpitx öle paraya maraya bakmaz zengin adamdır lamerde deildir saygılar

kevınmıtnıck nerde yaw:)

davs :S ruslar dalga geçio abi o adam yüzünden bizimle ya

listeninin yarısı TÜRK ;)

bu arada ilk 10 adamında 7'si bizden (H)

Geri