Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

Sozune aynen katılıyorum. Bizimkiside cıkmıs hamas gibi bir teror orgutunun avukatlıgını yapıyo ........Simon perez iyi laf koymus birileri istanbula fuze atsaydi biz ne yapardik.durun ve bi dusunun Turkıye gibi bir devletin basbakanı gitmis teroristleri savunuyo zaten atalarından ne hayır gordukkı zamanında dedelerımızı ıngılızlerle bir olup bunlar vurmamısmıydı.......Ama heralde tayyip efendiinin esi arapya dayanamıyo galıba mecbur savunuyo

hamas terör örgütü ölemi?
size acıyorum,2D düşünün siz hep böle

Helal olsun Başbakana

keşke bana cevap veren insanlarda biraz olaya senin gözünle bakabilseler. nekadar güzel söylemişin. eline agzına saglık.

eyvallah arkadaşım.
keşke diyorum senin benim gibi tabloyu değilde tabloyu göstereni görse benim halkım. ama dediğim gibi yıllarca oynanan oyunlarla öyle bir yere geldikki. sadece resme bakan ve sadece resmi gören, ardında yatan gerçekleri göremeyen, görmek dahi istemeyen bi toplum yarattılar.üzülüyorum hemde çok üzülüyorum.

Yunan devlet televizyonu NET, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'ta, “Gezegendeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdiği” yorumunu yaptı.
kaynak: http://www.ensonhaber.com/Dunya/183127/komsudan-erdogana-destek.html

şimdi durum bu iken,bütün dünya hatta yunan bile erdoğan yapılması gerekeni yaptı derken hala arada yahudi cemaatini koruyup kollayanlar var..tayyib için kime güveniyo .yok seçime yatırım yapıyor diyenler var..hani hrant öldürülünce sokaklarda hepimiz ermeniyiz diyen zihniyet..şimdide hepimiz yahudiyiz mantığıyla muhalefet ediyorlar..amman tek dileğim BÜLENT ERSOY a bişi olmasın ..bunlar hepimiz bülentiz diye bülentin tez lerini savunurlar..

Helal olsun ßaşbakanımıza yerinde ve doğru ßir hareket yaptı..

oLayı daha yeni izLedim,ya şu Mısır devLet başkanı ne ezik öyLe BM başkanı ona otur dedi ve o da oturdu..! işte bağımLıLık bu..
siyasi görüşüm yok ama Erdoğan'ı tekrar tebrik ediyorum.. Ezdirmedi kendini ve miLLetini..

Gazze'de Erdoğan'a destek mitingi düzenlendi

Gazze'de Erdoğan'a destek mitingi düzenlendi

Gazzeliler, İsviçre'nin Davos kentinde yapılan "Gazze: Orta Doğu'da Barış Modeli" oturumunda tepki gösteren ve paneli terk eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunuyor.

gazze6.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerine sert cevap vererek oturumu terk etmesine Iraklı vatandaşlardan büyük destek geldi.

Iraklı vatandaşlar, Erdoğan'ın tepkisinin yerinde olduğunu ve hissiyatlarına tercümanlık yaptığını ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü sert tepkisi Irak'ta yakından takip ediliyor. Başbakan Erdoğan, canı gönülden desteklediklerini ifade eden Iraklılar, İsrail'in Gazze'de yaptığı vahşete bu tepkinin bile az olduğunu vurguladılar.

Saman Mustafa isimli Iraklı," Biz sayın Erdoğan'ı destekliyoruz. O Filistin'deki Müslümanları destekledi, bize de onu desteklemek düşüyor. O ortamda Filistinleri destekleyerek dünyakamu oyuna mesaj veren n Erdoğan'a müteşekkiriz. Şimdiye kadar bir Arap ülkesinde bu duruma teki koyan olmadı. Ama biz Erdoğan'a eline sağlık diyoruz. Çok güzel yaptı. ABD'nin de Müslümanları desteklemesi lazımdı. Ama Müslümanlar katlediliyor . ABD o kadar çocuğun ölümüne ses göstermiyor. "

Rizgar Ahmed isimli vatandaş ise ; "Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Peres'in gösterdiği tepkiye çok önemli bir şekilde karşılık verdi. İsrail'in yaptığı katliam ve şiddeti kınadı. Salonu terk etti. Erdoğan bir Müslüman lider olarak O'na iyi bir cevap verdi. Ve orayı terk etti. Arap ülkeleri görüşüme göre İsrail'e görünmeyen bir destek sunuyorlar. Sesiz kalmaları bunu gösteriyor. Birbirlerini desteklemeyip İsrail'in saldırı karşısında da durmuyorlar. Bu tüm insanlığa karşı bir vahşettir. Biz Kürtlere de bu zulüm yapılmış biz de bu durumu yaşamıştık. Bence Arap ülkeleriyle Türkiye birleşmeli ve ortak karar alarak Müslümanlara yapılan katliamlara karşı durmalılar".

Karvan İsmail:" Bir Kürt olarak Erbil'den Erdoğan'ı destekliyorum. Ben televizyonda seyrettim. Yerinde bir karardı. Müslümanları destekliğinden dolayı kendisine minnettarız. İsrail Cumhurbaşkanı yaşlı olduğu için saygı göstermesi çok güzel davranıştı. Özelliklede Gazze meselesinde Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz." (CİHAN)

'ERDOĞAN'IN CESUR TAVRINI SAYGIYLA SELAMLIYORUZ'

28u4j2r.jpg

Hamas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamındaki "Gazze: Ortadoğu'da Barış Modeli" oturumundaki tepkisini ve paneli terk etmesini memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

Hamas sözcüsü Fevzi Berhum, yazılı açıklamasında, "Hamas, Davos'ta canlı yayında çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik Siyonist savaşın kurbanlarını savunan Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cesur tavrını saygıyla selamlar" ifadesini kullandı.

Sözcü, "Salondan ayrılmasını Siyonistlerce yapılan soykırımın kurbanlarına desteğin bir ifadesi olarak algılıyoruz" dedi.

VİDEO

bağırın çağırın üç gün sonra unutun nankörlük yapın....

Adamlar geceden hazırlık yapmışlar..haftalardır ilk kez sevinç içinde uyandılar..yalnızlığa itilmiş bir halkın duasını aldı erdoğan..ALLAH RAZI OLSUN..

Tamam sevindiler de, arkadaşın dediği gibi unutup b.kunu çıkarırlar bir süre sonra. Anlamadığım bunlardan ne yararımız var da bunlara arka çıkıyoruz. Haberlerde duydum; Araplar 2 trilyon dolar dolaştırıyorlarmış dünyada. Ama bize pek bir tarafı dokunmuyormuş. İsraillilerle ise hep ticaret içindeyiz. İsrail'e (sebze(tohum bilhassa), silah vs.) bir sürü şey satıyoruz/alıyoruz. Araplardan bir yararımız yok ama nedense hep arkalarındayız. Adamlar bile I. Dünya Savaşı'nda İngilizlerden daha çok yararları olacağını bildikleri için bizi sattılar ama biz, hiç bir yararımız olmayan şahıslara arka çıkıyoruz.

Göstermelik bir tavır
çiftciye: 'ananıda al git ' dedi
apoya:'sayın öcalan' dedi
askere: 'yangelip yatma yeri dedi'
işsize:'senin olun işsiz kalsın dedi'

adamın bir yerden göze girmesi lazım oy toplaması lazım
belediye seçimleri yakın.
herkes saten şunu bilmeli erdogan bir mason ne yaparsa yapsın bir tarafı israile dayanıyor
israile laf etmesi israili tedirgin etmez sadece oynanması gereken senaryo erdoganda güzel oynamış
:D

ya işte böyle birini savunuyolar. daha gurcalasak kim bilir daha ne lafları cıkar.
bitanede benden gelsin,
izmire"gavur izmir" dedi.
e tabi şehitlerimize kelle adi teroristede sayın diye hitap eden birindende bu hareket beklenirdi. sanki ona kaldı hamasın avukatlıgını yapmak.

Tayyip erdoğanın bence hayatı boyunca yaptığı en mükemmel davranıştır. Atatürk yaşasaydı ve eğer orada olsaydı oda aynısını yapardı. Hiç kimse bir Türke sesini yükseltemez, sözünü kesemez, onu hakir göremez kaldıki bu aşağılık bir yahudi olsun hitlerin ne kadar haklı olduğunu şimdilerde tüm dünya daha iyi anlamıştır. Hitler savaşı kazansaydı ben bunların g...tünü görürdüm.

Yunanistan'dan Erdoğan'a destek

Yunan devlet televizyonu NET, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'ta, “Gezegendeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdiği” yorumunu yaptı.

maqcn8erdogan6.jpg

Net, İsviçre'nin Davos kentinde dün yapılan panelde yaşananlara öğle haber bülteninde geniş yer verdi.

Oturuma ilişkin gelişmeleri Anadolu Ajansı'nı kaynak göstererek izleyicilerine aktaran NET, ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından bazı bölümlerini, görüntü eşliğinde yayımladı.

NET, yorumsuz olarak gelişmeleri aktardığı haberini, "Aslında Başbakan Erdoğan gezegenimizdeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdi" ifadesiyle bitirdi.

KaynaK

Anti tayyipciler nerde??

oncelıkle antı tayyıpcıler dıye bısı olamaz cunkı TAYYIP ERDOGAN tüm TÜRK halkının basbakanıdır. ben sunu sormak ıstıyorm 5-6 yıldır ırak ta katlıamlar oluyor ses cıkmıyor 30-35 yıldır ulkemızde teror belası suregelmıs gıdıyor bunlara ses cıkmıo da fılıstıne ses cıkıyo cıkacak tabı bız TÜRK halkıyız onderımızın soylemıs oldugu gıbı BIZ DUNYA BARISINDAN YANAYIZ. buyuzden yapılan her zulme karsı cıkması gerekyo ama dedıgım gıbı en once kendı ulkesını dogru duzluge cıkarması gereklı
daha sonra sımdı ozellestırme adı altında ulkenın tum stratejık alanlarını satısa cıkardılar ve tum alanlardakı ısletmelerı avrupa ulkelerı ısraıl ve abd lı kısıler aldı pekı soruyorum sızlere sımdı ulkemız buyuk dıyoruz guzl tamam bana sız soyleyın bakalım sız ulkenın para kazandıran butuın alanlarını yabancılara sattınız pekı ulkemız nasl kalkınacak vcede nasıl dıs borclar odenecek yazık bu kadar basıt olmayın oy 5 yılda bı kere verılıyor bı aksamda olan olayla oylarınız degısmesın sonucta ınanıyorum kı bu konusmların hepsı anlasmalı komplo

Geri