- Reaction score
- 0
yaptığı şeylerin hesabını yapsın bize zararı dokunmadığı sürece helal olsun
Sana ne desem boş biliyomusun.
Cunku ortalama 1.2kg olan ınsan beynını yıtırdıgıne ınanıyorum,(sadece laf olsun torba dolsun mısalı)beyin olsun kafa dolsun gibi birseysin.
Hıkaye demişsin,senın okula gıtmedıgıne kanaat getirdim,cunku burda Tommiks,redkit yok.
Dunyayı yoneten ınsanlar mevcut,sen bunlara hıkaye dıyosan :]] Senin kimligini merak eder oldum,nesin sen Zeus falanmı?
Bak sana hıcbır acıklama yapıp guzel ellerımı yormıcam,yazdıgım atasözünü 5kere oku.
Sulanmış beynin belki algılar canım benim.
Atasözü : Osuranın burnuna sıçmalı ki koku ala
Anlamı : Yaptıklarıyla çevresini rahatsız eden kişiyi daha ağır eylemlerle rahatsız etmeli ki davranışının ne denli kötü olduğunu anlasın.
χ∂αηтє23χ;4005897' Alıntı:göstermelik yaptı ama bazı kesimler ( cahil kesimler desek yeridir ) buna inandılar
Bırakın arkadaşlar osmanlı falan.. yanlış anlaşılmasın ben türk'üm ve türk olduğumla da gurur duyuyorum. ama osmanlı niye geriledi niye yokoldu biliyormusunuz. işte bu yüzden. diplomasiyi bilmeyenler yüzünden. sadece at avrat silah dedikleri için. millet rönesansın, sanayileşmenin ateşiyle pişerken bizler bir elimizde kılıç bir elimizde kalkan hala yer fethetmeye çalışmışız.sonra adamlar bi gelmiş, ağzımız o kadar açık kalmışki dilimiz kurumuş.Allah' tan ki Atatürk gibi bi beyin varmışta bir yudum can suyu vermiş ancak bu kadar kurtarabilmiş bizi.bu devir silahını kuşanıp savaşa gideceğimiz bir devir değil. bu arada ben anti tayyipci falan değilim ülkesiniseven, ülkesinin çıkarları için herşeyi savunan, ve ne yazıkki ne mutlu türküm diyemeyen insanları ülkesinin başına getiren veya getirilmesine mani olamayan bir toplumun ferdiyim.benim tepkim tayyip e falan değil. binbir çeşit oyunlarıyla kendi adamını bize başbakan diye yutturup kendi çıkarları için kullanan sömürgeci devletleri farkedemeyip uyuyan halkıma....
Neyine Güveniyo Bu Tayyip...
sırf oy kazanmak için...
Boş Beleş Konuşuyor .
:durdurun
Bu Senaryoya Kim İnanır ?
Ancak Kadir İnanır
Pahuauhuha
Bu kadar iğrenç espiriler yapmam ama artık mazur görün .
:hhmanD
29 Mart Seçimleri yaklaştı ya Türk Halkının Gönlünü Fethedecek .
Havaalanı görüntülerini izliyorum bir Grup Partili ve Tayyipçi çıkmış ellerinde , Dünyanın Yeni Lideri ! yazan pankartlar taşıyorlar .
Gülmekten öldüm izleyince .
Yandaş ve Takiyeci Medya çıkmış > Başbakan Davos'u Fethetti Felan .
Dedim ne oluyor .
O kadar sivil katledilirken , Kükremeyen Başbakan şimdi kükrüyor .
Bir hikaye yazılmış oynanıyor .
Saf ve Temiz Türk halkıda ağzı açık izliyor .
Neyine Güveniyo Bu Tayyip...
sırf oy kazanmak için...
Tabiki Filistin deki çocukları öldürmek bir insanlık suçudur.Fakat bakıyorumda kendi ırkdaşı olan araplar sus pus oturuyorlar.Başbakanın tepkisi haklıdır ama diplomatik değildir.Bizim israil ile siyasi ekonomik ve askeri ortak çıkarlarımız vardır.Bunları bir kalemde silip atamazsınız.Türkiye cumhuriyetinin çıkarlarıda herşeyin üzerindedir.Türkiye başbakanının asıl görevi Türk vatandaşının çıkarını ve menfaatini korumaktır.amerika da her ermeni tasarısının görüşülmesinin öncesinde bizim diplomat ve milletvekillerimiz akın akın amerikaya yahudi lobisinin desteğini almak için koşarlar.Şimdi bu olanlardan sonra ermeni tasarısı çıkarsa ve tazminat talebiyle karşılaşırsak kimse şaşırmasın.Ve şunuda belirtelimki hamasın terör örgütü olduğuna dair avrupa birliği belgesinde Türkiye Cumhuriyeti ninde imzası vardır.Yani hamasın terör örgütü olduğunu kabul etmişiz.Fakat burada sapla saman karıştırılıyor.Filistin halkını savunacağım diye hamasın destekçisi olmanın savunulacak tarafı yoktur.Unutulmaması gereken pkk bizim için neyse hamas da israil için odur.