Dünya ( Efsane) Counter' cileri

Beni Bekleyin Geliyorum.Seçilmiş Adammıyım Neyim.Herkes Gerçek Ustayı Görücek:durdurun

HalloweeN

1: Hackhell | besh (Dünya Counter Birincisi)
2: Alicyro
3: Hackhell | oFfSpR!nG ( [H&H] vetkamın Ögrenicisi ) ( Dünya cs 3 cüsü )+ boynuz kulağı geçmiş:D
4: [Hack_hell] awd (vetkama meydan okudu paso bıçak yedi şuan konuşmuyolar:D)
5: bim_28 (hani şu awp tarzı uyuz olduğumuz silah varya aha onun birincisi:D )
6: [H&H] enjoy ( Teklı Show Süper Birisi )
7: [H&H] revo ( m4a1 Ak47 Show ) o ne la neyse işte onların birincisi:D
8: [H&H] condor (Affetmes Süperr Cs ci )
9: [H&H] | jose (c4 patlayıcı uzmanı t ler dikkat bu adam çok hızlı çözüyo:D)
10: [H&H] | arif_onur (arif onur her türlü oto tek hiç farketmez buyrum kartım:D)
11: [H&H] | 2515 ( 4 3 ve 2 5 uzmanı..)
12: [H&H] falcon ( keleş ve bomba uzmanı bu adam dust 2 yi tamamen havaya uçurabilir
a da kurulmuş bir bombayı b den patlatabilir:D)

saygılar...
biraz torpilli mi oldu:D

bide kankam olacak ben neredeyim ya :D

liste güzel liste

miCro | NIGHT GONER

adam manyak awp kullanıyor bizde burda oynamayı bilmeden kit yapıyoz :D adamlarla kit yapmayı ısterdım :D hesap odemeye meraklı deilim ama havam olurdu:D dünya birincisiyle kit yaptım die:D

abi hayatımda bnden ii awp kullan gördüm ama bu adam gibi karşıdan karşıya zoomsuz hareketli üstelik atanı görmemiştim
(bnde bikere çok uzaktn zoomsuz attım ama o şansaydı:D:D)

zaten X3|Morgan adamın adından korktum bi an için herif azgın gibi oynuo

selam arkadaslar videonun rapidshareden linkini verirmisiniz youtubeye girmiyor bende:saskin

Dünya üzerinde bilmiyorum da Bursa'da oturup, Altıparmak'ta Counter oynayanlar arasında eski efsaneler S@DO, kameh ve K@MiKaZe'i bilmeyen yoktur herhalde. Kendim pek Counter'dan anlamasam da bu üç efsaneyi yakından tanıyorum.

saol cagri ben senın apello oldugunu bılmıodum ha:D

bu ne ya..allah aşkna size bukadarı mantıklı gelyr mu?

braz abartı war gibi...

biz bunu yapsak hile diye 10 kere atılırdık yaw

Bizde coğu cfg ci duck jump sız oynayamaz bob sprite de cabası görüp te ders alsalar keşke görüldüğü gibi cpl de bir Allahın kulu kullanamıyor yasak

Geri