Dünya burun şampiyonuna Vali menajer

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Ekonomik sıkıntı içinde bulunan 'Dünya Burun Şampiyonu' için Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu devreye girdi​

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, 8.8 santimetrelik burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, ancak ekonomik sıkıntı içinde bulunan 'Dünya Burun Şampiyonu' 64 yaşındaki Mehmet Özyürek'in dizi film veya reklamlarda oynaması için yapımcı firmalarla görüşecek.

''Uluslararası Uzun Burun Şampiyonası''nda üst üste birinci olan ve 8.8 santimetrelik burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek'i makamında kabul eden Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, kendisinden iş konusunda yardım isteyen şampiyonun sorunu ile ilgileneceğini belirterek, "Mehmet Özyürek burnu sayesinde kentin turizm elçisi olmuş ve yörenin tanıtımına büyük katkıda bulunmuştur. Bundan sonra da bu gönüllü işini yapacağını biliyorum. Ben de tanıdığım yapımcılarla görüşerek film, dizi veya reklamlarda oynaması için elimden geleni yapacağım" dedi.

"ARTİSTLİK YAPARIM"
Özyürek, 'dünyanın en uzun burunlu insanı' unvanını bugüne kadar koruduğunu, bir süre önce kitabın 2011 sayısında yer alıp şampiyonluğu kimseye kaptırmadığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Uzun burnu sayesinde ünlendiğini ve yerli ve yabancı pek çok televizyon programına konuk olduğunu, böylece Türkiye'nin ve Artvin'in tanıtımına önemli katkılar sağladığına inandığını ifade eden Özyürek, "Sinema, dizi film ve reklam filmi teklifi de aldım, ancak bu teklifler sözde kaldı. Fiziğime uygun reklam ya da Karadeniz bölgesindeki yaşamı konu alan bir dizi filmde oynamak istiyorum. Yapımcıların rol vermesi halinde çok başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

HABERTÜRK​

Geri