- Reaction score
- 0
ozaman seçim boşuna yapılmasın ne anladık seçimden sandıktan kazanamıyacaklarını anladılar.. DARBE de olmıyınca tek çare dava...
açsın bakıyım
açsın bakıyım
ozaman seçim boşuna yapılmasın ne anladık seçimden sandıktan kazanamıyacaklarını anladılar.. DARBE de olmıyınca tek çare dava...
açsın bakıyım![]()
Yüce Atatürkün Ve Binlerce şeh,t,m,z,n Kanlarıyla Alına Bu Topraklarda Kurulan Cumhuriyeti Yıkmaya çalışan Ve Ulkeyi Satan Bi Kişi Yargılamak Bile çok Nasıl Olurda Bu Insanı Savunursunuz Anlamıyorum
ίииuεи∂σ;2719051' Alıntı:uydurma gazete haberlerine dayandırılarak açılmış bir kapatma davası.
komik sadece komik![]()
Türk Milletinin %.......
_мαѕυм_;2714463' Alıntı:ne guzel yasalarımız varmiş ya halkın yarısına yakının sectigi bir parti kapatılabiliyr hemde cok agır suclama olmamışken..nerde be demokrası ..DTP dururken akp nin kapatılması ne kadar mantıklı olur.. bu delilik degil rezillik kepazelik ....bunlar boyle yaparsa Akp %60 a dayanır gelecek secime.
M.K.ATATÜRK: Türk Milleti Zekidir.
bizim millet hakkı yenene,hor gorulene hep destek olmustur...
onceler bi star gazetesi olayi vardi,ilk cikisinda TVlere cikip bangir bangir aglardi, dogan grubu gazete dagittigi bayilere star gazetesini sokmuyor,zorla hakkımızı yiyor,halkın gazetesinin halka ulasmasini engellemek istiyor vs vs vs diye hakkı yenen mazlum rolu yapardı sonunda TRnin en cok satan gazetesi olmustu. oysaki gazetenin sahibi olan grup da halkın herseyini hice sayan bir ... gruptu. buna benzer birsuru ornek saymak da mumkun cunku halk olarak mazlumun ya da oyle gorunenin sonuna kadar arkasındayız arastirmadan incelemeden. akp nin ilk secimlerine bakıyorum her yerden yuhalamalar dıslamalar ceza evleri siyasi yasaklar...halk aldı bas tacı etti,ikinci secimler de yine ona keza. simdi yine benzer bir durum. akpliler cok sevinmislerdir bu duruma kanımca.
simdi aklima takılan sey hem ATATÜRK hem Aziz Nesin aynı anda nasil haklı haklı olabiliyor ya da ben nerde hata yapiyorum.
Yüce Atatürkün Ve Binlerce şeh,t,m,z,n Kanlarıyla Alına Bu Topraklarda Kurulan Cumhuriyeti Yıkmaya çalışan Ve Ulkeyi Satan Bi Kişi Yargılamak Bile çok Nasıl Olurda Bu Insanı Savunursunuz Anlamıyorum
iyide gülümm :melek:melekDTP kürt halkının isteklerine cevap verilmesi için çabalıyor buna da kapatma gereqi duyan insanın aklından şüphe duyarım