Dünya’dan Türkiye’ye Türban

ne fark eder ikiside israilin güçleri değilmi mossat bulur israil ordusuda çocukları vurur...ikiside yahudi için çalışır....ikiside islam düşmadır....buradaki çoğu kişi gibi düşmanlık eder isalama onlarda tek farkı insan öldürmezler,günahsız öldürmezler belkide fırsatları olmadığı içindir belli mi olur bu fırsat verilse mossat gibi israil ordusu gibi onlarda türbanlıları,başörtüsü takanları avlarlar sokaklarda.

Tamam senin dediğin işte Mossad. Benim nick m.o.s.s.a.t, hani g.o.r.a gibi g.a.g. gibi..

ne anlama özürlüsünüz ya işinize nasıl gelirse öyle yorum yapmaktan hiç utanmıyorsunuz.ben o nike israilin istibahrat teşkilatının adını kullanan nik mi demişim bir daha oku bakalım.sadece israili anımsatan diyorum.anımsatmak=Hatırlatmak.(http://www.seslisozluk.com/?word=an%fdmsatmak)
bukadar kelime oyunları yaparsınız işte sizler bizans oyunlarınıda iyi becermeye çalışırsınız fakat elinize yüzüne bulaştırırsınız.

Nasıl konuşman gerektiğini öğren. Anlama özürlüğünü yapan sensin. Burada konuya yorum yapman gerekiyor. Nick e değil. Bunu anladın mı?
İstersen bana İsraili Mossadı Masonları Siyonizmi anlatmaya kalkma. Konu türbanın nasıl özgürlük adına geldiği yerde ülkeyi kötüye götürdüğünü anlatıyor.

Son cümle gereksiz ve anlaşılmaz.

örtünmek Allah'ın emridir....

bu irandada geçerlidir. Türkiyedede geçerlidir... Dünyanın her yerinde her müslüman için bir emirdir...

Bunu anlayın ve insanlşarın yaşam biçimlerine dini özgürlüklerine karışmayın. İranda böyleydi Afganistanda böyledi...

Hep başkalarını örnek gösteriyorsunuz...

Hep başkalarını örnek alıyorsunuz...

Zaten amacınızda insanların kafasındaki örtülerle uğraşarak kafa karıştırmak...

"De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99

Zaten sizin İslama saygınızı da görüyoruz, türbana saygınızı da.

Hep siyasete alet ediyorsunuz. Sureleri de buraya taşıyorsunuz ya. Her şey ortada.

Zaten sizin İslama saygınızı da görüyoruz, türbana saygınızı da.

Hep siyasete alet ediyorsunuz. Sureleri de buraya taşıyorsunuz ya. Her şey ortada.

benim sadece siyasetle seçim zamanına işim olur,oradada akp ye oy atmam benim sizden tek farkım siz din düşmanısınız.bende dinimi koruyan biri....

bizans oyunları mantıklı olarak bir düşün ne denmek isteniyor,,,
RUHUM KOKUŞACAĞINA,AĞZIM KOKSUN,,,

benim sadece siyasetle seçim zamanına işim olur,oradada akp ye oy atmam benim sizden tek farkım siz din düşmanısınız.bende dinimi koruyan biri....

Dini çıkarların için kulladığın için en büyük din düşmanı sizsiniz. Hala şahısları konuşuyorsunuz. Din düşmanlığının ne olduğunu bilmiyorsunuz. Lakin konuşuyor konuşuyor konuşuyorsunuz.

Dini çıkarların için kulladığın için en büyük din düşmanı sizsiniz. Hala şahısları konuşuyorsunuz. Din düşmanlığının ne olduğunu bilmiyorsunuz. Lakin konuşuyor konuşuyor konuşuyorsunuz.

mossat, geçtiğimz haftalarda CHP Genel Sekreterinin Hac içni ettiği lafları ne çabuk unuttun...

Resmen Dalga geçti dinimzle, adamla...

Söylediği cümlelerle din düşmanlığı yaptıkları ıspatlandı ya El insaf....

ne anlama özürlüsünüz ya işinize nasıl gelirse öyle yorum yapmaktan hiç utanmıyorsunuz.ben o nike israilin istibahrat teşkilatının adını kullanan nik mi demişim bir daha oku bakalım.sadece israili anımsatan diyorum.anımsatmak=Hatırlatmak.(http://www.seslisozluk.com/?word=an%fdmsatmak)
bukadar kelime oyunları yaparsınız işte sizler bizans oyunlarınıda iyi becermeye çalışırsınız fakat elinize yüzüne bulaştırırsınız.

Utanmayanda özürlü olanda belli.Kendini akıllı zannedip insanların nicklerinden birşeyler ima etmeye çalışıpda sonra birde yağ gibi üste çıkmayı deneyen kim açıkça ortada.Bizans oyunlarına ihtiyacımız yok bizim hepimizin sözleri yeterince açık ve net.İmalarla iş görmeyiz.Yaptığımız söylediğimiz her şey doğru ve hak yolundsa buda bize yeter zaten.Başarabiliyorsanız kişilerin nickleriyle uğraşmak yerine düşüncelerini iddialarını çürütün.
Hı unutmadan kimse forumlarda hangi nickle ne yazacağını size sormayacak.

Türkiyede chp olduğu sürece din ve vicdan özgürlüğü olmayacaktır.

mossat, geçtiğimz haftalarda CHP Genel Sekreterinin Hac içni ettiği lafları ne çabuk unuttun...

Resmen Dalga geçti dinimzle, adamla...

Söylediği cümlelerle din düşmanlığı yaptıkları ıspatlandı ya El insaf....

Kişinin söylediği kendisini ilgilendirir. Ben o doğru yapmış demem, yalnız dini popülerite için kullananların yanında arkada bile kalabilir. Şimdi de Chp genel sektererini mi konuşacaksınız?

İstersen türban olaylarını insanları ayırmak için ortaya atanları konuşalım. Türklüğünden utanan yöneticilerin türban sevdasını konuşalım.

Hala türban serbestisinin bayanlara özgürlük getireceğini, sosyal hayata katılabileceklerini, köle olmayacaklarını mı sanıyorsunuz? Hayal kuruyorsunuz.

En son hayal kuran adam da Atatürktü. Anlayacağınız hayalleriniz boşa gider.

ALLAH SONUMUZU HAYRETSIN başka bişe demiorum CUMHURIYETI YIKIP şeriatı k(u)rm(A)k isteyenlerinde ALLAH ****** versin sonumuz iran gibi ol(u)c(A)k

Kişinin söylediği kendisini ilgilendirir. Ben o doğru yapmış demem, yalnız dini popülerite için kullananların yanında arkada bile kalabilir. Şimdi de Chp genel sektererini mi konuşacaksınız?

İstersen türban olaylarını insanları ayırmak için ortaya atanları konuşalım. Türklüğünden utanan yöneticilerin türban sevdasını konuşalım.

Hala türban serbestisinin bayanlara özgürlük getireceğini, sosyal hayata katılabileceklerini, köle olmayacaklarını mı sanıyorsunuz? Hayal kuruyorsunuz.

gel son cümlen üzerinde tartışalım...

Örtünmek bayanlara neden özgürlük getirmiyor?
Örtünen bayan kendi özgür düşüncesine sahipmi olamıyor?
Örtünmeyen bayan örgür, örtünen bayan kölemi oluyor?
Örtünen bayan sosyal hayata katılamayacakmı? (sosyal hayat çok geniş bir kavramdır. İnşallah benim düşündüklerim yoktur)

Ve örtünen bayan Allah'ın emrini yerine getirdiği için kölemi oluyor?

Örtünen bayan sosyal hayata katılamayacakmı? (sosyal hayat çok geniş bir kavramdır. İnşallah benim düşündüklerim yoktur)

Bana örtünme de serbestliğinin olduğu, kadınların özgür olduğu yeri göster?

Bizim ülkemizde olmasını beklemek anlamsız.

Bana örtünme de serbestliğinin olduğu, kadınların özgür olduğu yeri göster?

Bizim ülkemizde olmasını beklemek anlamsız.

Boşuna uğraşma Mossat kardeşim.bizim dinimiz kız çocuklarının kuma gömülüp katledildiği dönemde gelen ve kadına akla hayale gelmemiş özgürlükler veren bir din.ama akp derdi ne türban neden kadının özgürlüğü.onların derdi sadece yıktıkları ekonomiyi yağmaladıkları topraklarımızı yerle bir ettikleri itibarımızı,pazarladıkları Kıbrıs'ı,iflas ettirdikleri terörle mücadele politikalalrımızı türbanla kapatmak.Emin olun bir anket yapılsa ve Türkiye'nin %90 ı örtünmeye karşıyım dese bukez türban düşmanı kesilirler.Ki başları sıkışınca türban%2.5 un sorunu,önceliğimiz değildir diyende bunlar.AİHM de açılan ve kaybedilen türban davaları için ağzını bile açmayan yine bunlar.Anayasa Mahkemesi için ettikleri hakaretleri AİHM için ağızlarına alıyorlar mı?Toplantılarda provakasyon yapma diye türbanlı kızları dışarı attıranda onların başbakanı.
Sayın Hayrünisa Gül değil miydi eşi dışişleri bakanı olacak diye davasını geri çeken.İnandığım bir şeye hiç bir güç yada mevki bana sırt çevirtemez.
Biz burda birbirimizi yerken onlar trilyonlarına trilyon katıyor.
Siz hiç boşuna kendinizi yormayın gerçek ortada hiç kimse görmese tarih görecek ve yargılayacak...

ALLAH SONUMUZU HAYRETSIN başka bişe demiorum CUMHURIYETI YIKIP şeriatı k(u)rm(A)k isteyenlerinde ALLAH ****** versin sonumuz iran gibi ol(u)c(A)k

İran Gibi olucakki kapkaç olmasın iran gibi olucakki kimse kendi kızına tecavüz etmesin iran gibi olacakki kimse başkasının namusuna bakmıycak keşke iran gibi olsa ama omayacak belli bir süre sonra devlet camilere gitmeyin diye reklamlar açıcak broşör dağıtacak müslüman bir koyun gibi aciz olucak eğlence kadın her türlü ahlaki çöküş süreci başlayacak ve sonunda türkiye cumhuriyeti diye bir şey kalmayacak bu ülkeyi kazananlar dinlerine bağlı kişilerdi,fakat sonradan gelenler hep bir öncekilere küfür edicek çanakkalede duran askerde iman kalmıycak şehitlere saygı kalmayacak hatta şu anda bile şehitlerimizin çanakkalede kemikleri sızlıyordur.Şehitlerin bulunduğu mezarlıkların yanında tecavüz girişimleri bile var eee artık rahmet Kesilecek Bu ülkenin sonu yakındır.Dinden Uzaklaştıkça Cumhuriyetin sonu gelecektir.

İran Gibi olucakki kapkaç olmasın iran gibi olucakki kimse kendi kızına tecavüz etmesin iran gibi olacakki kimse başkasının namusuna bakmıycak keşke iran gibi olsa ama omayacak belli bir süre sonra devlet camilere gitmeyin diye reklamlar açıcak broşör dağıtacak müslüman bir koyun gibi aciz olucak eğlence kadın her türlü ahlaki çöküş süreci başlayacak ve sonunda türkiye cumhuriyeti diye bir şey kalmayacak bu ülkeyi kazananlar dinlerine bağlı kişilerdi,fakat sonradan gelenler hep bir öncekilere küfür edicek çanakkalede duran askerde iman kalmıycak şehitlere saygı kalmayacak hatta şu anda bile şehitlerimizin çanakkalede kemikleri sızlıyordur.Şehitlerin bulunduğu mezarlıkların yanında tecavüz girişimleri bile var eee artık rahmet Kesilecek Bu ülkenin sonu yakındır.Dinden Uzaklaştıkça Cumhuriyetin sonu gelecektir.

İyi İran Gibi Olmasını İstiyosan Gerek Yok Olmasın Olmucakta....Bak İran Var Zaten Git Orda Ne Yapcaksan Yap....Cumhuriyet Hiç Bir Zaman Yıkılmıycak Yıktırmıycaz....

boşver arkadşım kendini yorma bunlar için onlara gore tüm türbanlılar ozgurluk nedir bilmeyen sosyal hayattan kopmuş..ozetle bitkisel bir yaşam süren insanlar ...onlar türbanlılara bu gözle baktıkları için nedesen boş çünkü onların kendilerine saygıları yokken türbanlı birine olmasını bekleyemeyiz...ve kendileri sadece gazete küpürlerinden haberler okudukları için ve bu haberlerde hep antitürbancı haberler olduğu için boyle düşünmeleri normal ve ne yazıkkı bu insanları saygıyı öğrenemedikleri sürece bu ülkede birlik asla sağlanamıcak...tüm bunların yanında tabiki baskıyla başını kapatan vb durumlarda olan insanların olduğunu inkar edicek değilim bizler bu insanlar için birşeyler yapmaya çlışmalıyız...bunlar gibi tüm türbanlıları dışlamamlıyız..

neden karısıyorsunuz insanların giydikleri kıyafetlere, herkesin özgür iradesidir o.
Türbanlı kadın işe alınmıyor, sonra da diyorlar ki kadınların toplumda yeri olmuyor, mahalle baskısı yapılıyor kadınlara .. ee, izin vermeyen onlar sonra böyle yırtınanlarda onlar.. valla kardeşler ben hiç bişey anlamadım bu işten..:eek:ha

"De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99

Ey kitap Ehlinin cevabı!..

ey mumin kardeşlerim

insanlara müslümanlığı sevdirmek için ,
bayanlar hep hor görülmüş , erkeklere ise sonsuz nimet sunulmuştur.
madem ki türban takmak ve kapanmak karşı cinsin tahrik olmasını engellemekse ;

neden erkeklere cennette 70 tane huri vaadedilir???

aynı mantıkla bir bayan a da 70 tane nuri vaadedilmiş olması gerekir...

ama birine sorsam kesin inkar eder.

acaba islamiyet çıkar ilişkisi çerçevesinde yorumlanıyor olmasın ?:saskin

Ey kitap Ehlinin cevabı!..

ey mumin kardeşlerim

insanlara müslümanlığı sevdirmek için ,
bayanlar hep hor görülmüş , erkeklere ise sonsuz nimet sunulmuştur.
madem ki türban takmak ve kapanmak karşı cinsin tahrik olmasını engellemekse ;

neden erkeklere cennette 70 tane huri vaadedilir???

aynı mantıkla bir bayan a da 70 tane nuri vaadedilmiş olması gerekir...

ama birine sorsam kesin inkar eder.

acaba islamiyet çıkar ilişkisi çerçevesinde yorumlanıyor olmasın ?:saskin

:hhmanD :hhmanD

çekiç orağın hakkını ver hakkını.

durmak yok saçmalamaya devam :D

:hhmanD :hhmanD

çekiç orağın hakkını ver hakkını.

durmak yok saçmalamaya devam :D

benim düşüncelerime saçma diyebilmen aslında yorumuma karşı çaresizliğin belirtisidir.

yaptığım yorumun saçma olduğunu düşünüyorsan mantıklı ve alternatif bir cevap ver ya da sağa sola laf atma

Geri