Dünya’dan Türkiye’ye Türban

Konuda Türkiye neden yok başlık olarak. bizim ülkemizde de zorla başını aç diyorlar. tuhaf bişey ya anadolu kadınını dile getirilmemiş genelde ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlardı. iranda zorlama ile başörtü takıyor kadınlar bizim ülkemizdede olması gereken irade ile inancı gereği yetişme tarzı gereği kıyafetigiyinsin belirli ölçülerde. MALESEF BİZİM ÜLKEMİZDEKİ ZORLAMALAR NEDENİYLE ÜLKEMİZİN KADINLARI BAŞÖRTÜYÜ ÖZGÜRLÜK OLARAK GÖRÜYOR.kendi topraklarında kendi vatanlarında kendi bayraklarının altında yaşayan insanlar tarafından hor görülüyor yasak getiriliyor bu yüzden doğal olarak yasaklanan bir şey özgürlük ile bakılıyor. BAŞI AÇIK OLMAK BİR ÖZGÜRLÜKSE BAŞIÖRTÜLÜ OLMAKDA BİR O KADAR ÖZGÜLÜKTÜR...

Bu nasıl sorudur böyle. Yine saptırılmaya çalışılacaktır. Ben türbana karaçarşafa burkaya karşıyım. Başörtüsüne değil. Nenelerimiz asırlardır takıyor. Bu cevap yeterli? Bir de kadınlara köle muamelesi yapanlara. . . Gerisi boşş.

KARDEŞİMMMMMMMMMMM ANLAŞILAMIYORUZ GALİBAAAAAAAA.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI DEĞİLSEN ÜNİVERSİTEYE AL SANA BAŞÖRTÜLÜYÜ

Sizin söylemler 60 senedir. Aynı irticadan irandan kortuğunuz kadar ölümdem korksaydınız biraz olsun dünya ya neden geldiğini öğrenir bakar araştırırdın. Bak biz türkçe yazıyoruz ve müslüman Türküz biz İranda doğsaydık İranlı olurduk hiç bir zaman irana özenmedik iranla ilgili yaşam biçimi hakkında da hiç bir şey öğrenmedik bilmiyoruz. ve fikir edinmedik. Hep sizin gibi din düşmanı mossat israil özentisi kişilerin yakıştırması dayatmasıdır.

Hıım çok güzel. Hakaret edebileceğini mi gösteriyorsun, uyuşmuş beyinle. Konu gerçekten doğruları yansıtmış ollmalı ki, insanlara iftira atma çıkar yol olmuş. Türksün İranda doğmadın bunları neden anlattın. . . Kendini dine hizmet ediyor zannediyorsun de mi? Yazık. Başkalarına etmede...

Bu Konuyla ilgili Tek bir Soru sorucam!!!

Iran Müslüman bir Ülkemiki Basörtü takilsin?

Halen akillanmayacaksiniz...Bu ülke egerki Dinine sadiksa, sadece Dininin gerektigi sekilde davranmasi en dogru yoldur...Ama bazi akilsizlar hep Baska Ülkeleri Örnek alip,''Neden bu Ülke böyle, bizde neden bu var?'' seklindeki düsünceler ve Yorumlar,kendi Dininize sadik olmadiginizin anlamina gelir...Bu devirde Kendi Dininize güvenmiyorsaniz,ben Bu Dine sahibim aciklamalarindanda sakinin...

yıllarca irana tır ile mal taşıdım şoförlük yaptım şun söylemek istiyorum..
HAYATIMDA İRAN KADAR PİS BİR TOPLUM GÖRMEDİM ,
TUVALETTE BÜYÜK İHTİYAÇLARINI GİDERİRLER SONRA PARMAK UCU İLE KIÇINDAKİ PİSLİĞİ DUVARA SÜRERLER VE ELLERİNİ YIKAMADAN ÇIKIP NORMAL HAYATLARINA DEVAM EDERLER.
CANIN MI SIKILDI BİR GECELİK AŞK MI ARIYORSUN GANİ GANİ HELE HELE TEBRİZ ŞEHRİNDE VE URUMİYE DE .. KORKTUNMU KOLAYI VAR BİR KADIN AYARLA VE ALIP MOLLAYA GİT O SANA İSTEDİĞİM SÜREDE GEÇİCİ NİKAH KIYSIN ( ZİĞGEN NİKAHI ) VERİYORSUN 20 DOLAR BAYAMLA SANA BİR HAFTALIK NİKAH KIYIYOR VE BİR HAFTA SONRA NİKAH OTOMATİK OLARAK DÜŞÜYOR ...
ORAYA MAL SATIP KAZIK YEMEYEN YOK...
VE VE VE BİZZAT YAŞADIĞIM BİR OLAYI TAM OLMASADA ANLATMAK İSTİYORUM ... BİR BAYANLA BERABER OLMAK İSTERSEN SAKIN ŞAŞIRMA NEYEMİ 45 YAŞINDAKİ BİR BAYANIN NORMAL YOLLARDAN GİRDİĞİ İLİŞKİ SAYISI BİR ELİN PARMAKLARININ SAYISINI GEÇMEZ NEDENMİ ÇÜNKİ ERKEKLER SAPIK TERS İLİŞKİDEN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYAORLAR İSTEMİYORLAR. ...
BELKİ AYLARCA YIKANMAMIŞ İNSANLARA RASTLAMAK MÜMKÜN
BOZUK BİR TÜRKÇE KULLANIRLAR GENELDE VE BİRGÜN URUMİYEDE GÜMRÜK ÖNÜNDE SABAH OLMASINI BEKLİYORUM BİR SAKALLI GELDİ YAŞLICA BİRİ . ..

'' EFENDİ EKMEK SU SİGARA İSTERSİN '' DEDİ YOK SAĞOL DEDİM
'' EFENDİ VİSKİ RAKI VOTKA İSTERSİN SİGARA VAR '' SAĞOL İSTEMEM DEDİM
'' EFENDİ HATUN İSTERSİN '' SAĞOL SAGOL DEDİM
'' EFENDİ GENÇ HATUN VAR KARI VAR '' SAĞOL İSTEMEM DEDİM KORKUYORUM ASILARAK ÖŞMEKTEN VE BOMBAYI PATLATTI

'' EFENDİ BAKİRE KIZ VAR İSTESİN '' YOK SAĞOL DEDİM VE TIRIN ARKASINA GEÇTİM ÖNÜNE GEÇTİM SANKİ BİR İŞ YAPIYORMUŞ GİBİ UZAKLAŞMASINI BEKLEDİM SONRA SIK SIK GEÇEN POLİSLERDEN BİR EKİBİ DURDURUP OLAYI ANLATTIM. BANA SÖYLEDİĞİ ŞEY ŞU OLDU
'' HAAAAA TAMAM TAMAM ONU TANIYORUM O KARISINI VE KIZINI SATIYOR BOŞVER SEN İŞİNE BAK .''
GİDEN VARSA İRANA PARKLARA ( YEŞİL ALANLARA ) GİDİN BAKIN ORDAKİ BAYANLARI KISA BİR SÜRE KESİN BUNU ONLARA HİSSETTİRİN MUHAKKAK BİR ŞEKİLDE KARŞILIK ALIRSINIZ YA GÖĞÜSLERİNİ DEVAMLI OLARAK SETCE OKŞARLAR YA FRİKİK GÖSTERİRLER MUHAKKAK BİR ŞEY YAPARLAR SANRA İLGİSİZ KALIRSANIZ YA KAÇIN YADA O NU İZLEYİN BAŞKA ÇARE YOK

RAMAZAN AYINDA OTOBANLAR ARABA KAYNAR NEDENMİ 90 KM. YOL YAPACAKKİ SEFERİ SAYILSINDA YEMEK YESİN KİLOMETRE NERDE DOLDUYSA OTOBAN ÜZERİNDE ARIZA ŞERİDİNE ÇEKEREK SOFRAYI YOLA AMA GERÇEKTEN YOLA SERERLER VE YEMEK YERLER POLİS SORUNCA SEFERİYİZ DER DEVAM EDERLER
BUMU MÜSLÜMANLIK
HER ŞEY TAMAM BİR TÜRBANMI NOKSAN

İSTEMEYEREK KIRDIĞIM KİMSE OLDUYSA ÇOK ÖZÜR DİLERİM
ANAM VE BACILARIM EŞARP TAKARLAR . BU ONLAR İÇİN BİR SİMGE DEĞİLDİR
AMA BEN SİMGE HALİNİ ALMIŞ EŞARPLARA KARŞIYIM
BEN DİNİME LAF SÖYLETMEM EN AZINDAN BU YOLDA ÖLÜRSEM ŞEHİT SAYILIRIM
AMA DİNİMLE KİMSENİN UĞRAŞMASINI VIÇCIKLAMASINI KABULLENEMEM BU TÜRK OĞLU TÜRK TE OLSA AYNIDIR
ARKADAŞLAR DEVİR BİRLİK BERABERLİK DEVRİDİR KENDİ KALEMİZİ İÇİMİZDEN YIKMAYALIM KUTUPLAŞMAYALIM,AYRI BAŞ ÇEKMEYELİM
HERKESE BİRLİK BERABERLİK BAŞARI DOLU GÜNLER DİLERİM
SAYGILARIMLA

BENDE BİLİYORUM OLMADIĞINI AMA NEDEN BİR İNSAN BU NİCKİ KULLANSIN Kİ.HERKES BİLİYOR O NİCKİN (......)ELİ KANLI TERÖRİSTLERE HİZMET VE İSTİHBARAT SAĞLADIĞINI.YOKSA BU ARKADAŞ BİLMİYORMU.

biliyor ya da bilmiyordur bu durum 3. kişileri ne ilgilendirir?
kişilerin ne nick alıcaklarına da mı biz karar vereceğiz?
nickte küfür mü var hakaret mi var???
ayrıca nickini ne anlamda kullandığını nerden biliyorsun
burası forumda nickten karakter tahlili yaptığımız bölüm mü?
çok merak ediyorsan özel mesaj atıp kendisine sorarsın neymiş ne değilmiş öğrenirsin
burda bunu tartışarak konu baltalayacak değiliz

konuyla siyasi yorumları alıyoruz, tekrar uyarmam
bu yöndeki konuyla ilgisiz mesajlarınız silinmiştir
konuyla ilgili yorumunuz yoksa yorum yapmayın bana da böyle mesajlar yazdırmayın

BAŞ ÖRTÜSÜ

okweb.jpg

TÜRBAN

turban-guzel-kel-sacdokulmesi.gif

boş işler bunlar boş sadece kendinizi kandırırsınız bunlarla...isteyen türbanını takar isteyen takmaz eğer ozgur bir ülke olsaydık ancak sizler gibi antidemokrat insanlar ülkemizde sayısı azımsanmıcak kadar fazla olduğu için inancı gereği türbanı takan bile siyasi amçlı taktı daması yiyor yada gerici diye dışlanıyor sonra çıkıp dersiniz kadınları sosyal hayatten çekiyorlar diye sanırım dışlamalarınızı goz onune almıyorsunuz...

Bezde Kutsallık Arancaksa,En Önemli Yeri Örttüğü İçin En Kutsal Örtü Dondur.(TEŞEKKÜRLER ZEKERİYA BEYAZ)

o zaman bende
DONUMA ÖZGÜRLÜK İSTİYORUM. :Sopa[/QUOTE]

:clap:

Bezde Kutsallık Arancaksa,En Önemli Yeri Örttüğü İçin En Kutsal Örtü Dondur.(TEŞEKKÜRLER ZEKERİYA BEYAZ)

o zaman bende
DONUMA ÖZGÜRLÜK İSTİYORUM. :Sopa

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap[/QUOTE]

arkadaşım daha seviyeli olurmsun senin mahrem yeri orten birşeyle kıyaslama yaptığın başörtüsü insanların inançlarının parçası...alay edilcek birşey değil bu...ve bu davranışınıda destekliyenler var sorsak müslümanım der...

30 yıl önceki afganistandaki modernlikten bahsedilince aklıma geleni paylaşmak istedim.o dönemlerde ülkeyi badra karma denilen birisi yönetiyordu. bu zart tıp okumak için türkiyeye gelir.yaklaşık bir yıl ülkemizin bursuyla okutulur. sonra bursu kesilir.adam fakirdir ne yapacağını araştırır.nihayet sscb den birileri kendisine burs teklif eder.yalnız bir şartla moskovada yanılmıyorsam siyaset veya uluslararası ilişkilerde okuması istenir.çaresiz kabul eder.yetişir ülkesine döner.basamakları hızlı bi şekide çıkar ve nihayet ülkesinde devlet başkanı olur.ülkesini idare edemeyecek duruma getirilince de afganistanın anahtarını sscb lilere verir.işte ogün bugündür afganistan derbederdir.

bayrağımızda bez ama bizler için çoook çok önemli değerli şerefli şanlı kutsal bir şey...
don özgürlüğü isteyenler yeterince çıkarmadınızmı elbiselerinizi özgürlüğü donda arayan asalaklar
çıplaklığımı örnek alıyorsunuz bacak arasıyla beyni yer değiştirmiş zavallıcaklarrr.

bayanlar üzerinden siyaset yapıp onları kullanacağıma
donumu savunurum.

bir saç telinin görünüp görünmemesinin insanlar üzerinde ne tür bir tahrik yaptıracağı da merak konusudur.

bunların topyekün cahillik olduğunun farkına varamamak kötü bir olay.
bu yolla nasıl sömürüldüğünün farkında bile değilsin

yatak yorgan herşeyi satılan bir ülken var , ama sen neyi düşünüyorsun ?

bez parçasını.

önce zihnine özgürlük getirmeyi dene , çok geç olmadan iş işten geçmeden...

bayanlar üzerinden siyaset yapıp onları kullanacağıma
donumu savunurum.

bir saç telinin görünüp görünmemesinin insanlar üzerinde ne tür bir tahrik yaptıracağı da merak konusudur.

bunların topyekün cahillik olduğunun farkına varamamak kötü bir olay.
bu yolla nasıl sömürüldüğünün farkında bile değilsin

yatak yorgan herşeyi satılan bir ülken var , ama sen neyi düşünüyorsun ?

bez parçasını.

önce zihnine özgürlük getirmeyi dene , çok geç olmadan iş işten geçmeden...

son cümleni kendi için kullnmıyor olman nekada üzücü...:durdurun

Geri