Tarih 1 Temmuz 2005
Tarih 4 Temmuz 2005
Tarih 8 Temmuz 2005
Tarih 8 Agustos 2005
Tarih 10 Agustos 2005
Tarih 27 Agustos 2005
Tarih 9 Eylül 2005
Tarih 3 Eylül 2005
Tarih 12 Eylül 2005
Su an ki durum 1124 kayıtlı kullanıcı 1067 Misafir
Tarih 30 Ekim 2005
Tarih 31 Ekim 2005
Tarih 7 Kasım 2005
Tarih 18 Kasım 2005
Tarih 29 Aralık 2005
Tarih 27 Ocak 2006
Tarih 3 Şubat 2006
Tarih 18 Şubat 2006
Tarih 27 Şubat 2006
Tarih 9 Nisan 2006
Tarih 18 Nisan 2006
Tarih 7 Haziran 2006
Çok açık bazı göstergelere ne dersiniz ?
Bir Yıl Öncenin Yönetim kadrosu
Tarih 04 OCAK 2007 ve HackHeLL Yönetim Kadrosu
Dark_Angel' Alıntı:Bundan sonra Hergun elımden geldıgınce hackhell'ı bıraz daha eglencelı bırazdaha ayrıcalıklı yapmak ıcın yenılıkler eklıycem... Bugun dogum gunum serefıme 2 yenı eklentı eklendı her gecen gun yenı bırseyler gormeye hazır olun...![]()
Tarih 4 Temmuz 2005
Dark_Angel' Alıntı:ImageShack eklentisinden sonra çoğu arkadaşımız dosya upload edebılmek içinde rapidshare eklentisinin kurulmasını rica etmişti... Artık ImageShack eklentisinin hemen altından dosyalarınızıda otomatik rapidshare'e atabilir ve acılan sayfadakı linki sayfaya yazıp bizimle paylaşabılırsınızkolay gelsin hepinize....
Tarih 8 Temmuz 2005
Dark_Angel' Alıntı:Arkadaslar hatred'ınde yardımlarıyla teşekkür botunuda bugunden ıtıbaren devreye soktuk... Artık begendıgınız msj'lara yada hosunuza giden paylasımlara tesekkur mesajı yazmak yerıne o msj'ın hemen altındakı "teşekkur et" butonunu kullanabılırsınız... İyi forumlar....
Not: Buarada Bu msj'ıma bi teşekkür edersiniz artık dimi![]()
Tarih 8 Agustos 2005
Dark_Angel' Alıntı:Hackhell sizler sayesinde tahmın ettıgımdende hızlı bir şekilde buyuyor... Emeği geçen ve yanımızda olan herkese teşekkürler.Yaklasık 1.5 ay oldu hackhell'ı hayata gecırelı bu 1.5 ay gibi kısa bır surede 2300 uyeye ve gunde ortalama 200 online'a ulastık.. 1.5 aydır hıcbır toplıste kaydetmedım hackhell'ı ama bu hızlı buyumemızın sonuclarını merak edıyordum ve dun aksam hıt konusunda hatrı sayılır bır sıte olan nedstatbasic sıtesıne kaydettırdım...Burda 1.5 gündeki hackhell'in nedstatbasic sitesinde aldığı hiti sizinle paylaşmak istedim... Chat ve forum katagoresınde Hackhell 1000 site içerisinden 1.5 gündeki aldığı hit ile 2. sıraya oturdu.
şaka gıbı dimi? Genelde ise Hackhell 1000 site içerisinde 15. sırada (merak edenler tüm kategorilerdeki sıralamasını http://www.nedstatbasic.net/catalogue/top1000?id=3655399&country=TR bu adresten görebilirler.) Burda dıkkat edılmesı gereken hackhell 1.5 gün önce katıldı bu toplıste
neyse kısaca hackhell sızlerınde yardımları ve katkıları ıle cok kısa bır surede hakettıgı ve hayal ettıgımız yere gelıcektır.. Yanımızda ve bızımle olan herkese teşekkürler... iyi forumlar...
![]()
Tarih 10 Agustos 2005
WildWolF' Alıntı:Ark.lar irc.hackhell.com açılalı 1 hafta olması ragmen fazla bi üyesinin olmamasının sebeblerini araştırıoduk ki sorunun insanların mIRC in ne oldugunu bilmemesi ve irc.hackhell.com a nasıl baglanıcaklarını anlamamalarından kaynaklandıgını gorduk. Ve yine ugraşıp bilmeyen ark.larından bu hizmetten faydalanabilmesi için bi alt site hazırladık. Sitenin hazırlanmasında en büyük desteği veren abim Dark_Angel'a ve sitenin denemelerini yapan MaDDoG, 3rk4n, ahmetcan, MC_DARKNEES, Admiral, AngeL ve Ugly_Duck kardesLerime teşekkür ediyorum...
Buyrun IRC.HACKHELL.COM'a ;
http://irc.hackhell.com/
Yedek Link :
http://irc2.hackhell.com/
Kullanım Kılavuzu
Linklerden herhangi birine tıklayıp girdikten sonra ekrana Şekil1 deki gibi bi popup çıkıcaktır. (Eger popup çıkmıyorsa buyuk ihtimalle IE yada Firefox popuplara izin vermiyordur bunu devredışı bırakıp sayfayı refresh edin [devre dışı bırakmayı bilmiosanız forumu araştırın]) ve Şekil1 deki ekrana kullanacağımız Nickimiz/Takma Adımızı yazıp Enter yazan butona tıklıyoruz ve Şekil2 deki ekran geliyor artık rahat rahat sohbet edebilir #oyun kanalında bizimle beraber bilginizi yarıştırabiliriz... (Eger Şekil2 deki ekran çıkmıyorsa bunun yerine bi hata resmi çıkıyorsa makinanızda Java Virtual Machine (JVM) kurulu değildir bunu kurduktan sonra tekrar deneyin. [www.java.com])
Tarih 27 Agustos 2005
Dark_Angel' Alıntı:Bılmeyen arkadaşlar için kısa bir hatırlatma;
Hackhell projesini hayata geçirdiğimizde hosting ihtiyacını sahibi oldugumuz ILKHOSTING sunucularında gidermeye başlamıştık... Bu 2 ay sure içinde Hackhell'ın artan üye sayısı ve kazandığı düşmalar suan bulundugu sunucuyu yormaya, hackhell'ın yavaslamasına ve 10 gun oncesıne kadar karsılastıgınız db hatalarına sebeb oluyordu... Wildwolf'un da katkısıyla sunucuda alınan guvenlık onlemlerı sayesınde son 10 gundur yapılan saldırılar hackhell'a en ufak bır zarar verememekte sadece sunucuyu yorarak sunucunun performansını etkılemektedır... Sunucudakı geniş musterı portfoyunun hackhell yuzunden performance ıle ılgılı sorun yaşamamaları ve bizim HackheLL ile ilgili yapmayı planladığımız yenılıkler'ı goz onune alarak ilk başlardan beri düşündüğümüz hackhell'ı kendı sunucusuna taşıma projesını hızlandırmaya karar verdık ve ILKHOSTING olarak 3. sunucumuzu devreye geçirdik.. Yrn dan itibaren HackheLL AMD Barthon 3000+ işlemcili , 160GB Disk kapasiteli ve 1024MB Belleği olan yeni sunucusunda tek başına yayın yapıcaktır... Bu sayede HackheLL artık suan oldugundan daha hızlı ve daha guvenli bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam edicektir...
HackheLL'ı actıgımız ilk gunden beri aklımızda olan ama daha erken oldugunu düşündüğümüz taşınma işlemini bu gece saat 03:00 - 04:00 arası gerçekleştiriyoruz... Forum bu gece 1 saat kadar belirttiğim saatler arasında kapalı kalıcaktır. Bilginize İyi forumlar....
react0r' Alıntı:26937 REKOR , 29 EYLUL!
Su anki durum :]
145065 yaklaşık 6 katı
145065 yaklaşık 6 katı
Tarih 9 Eylül 2005
Solariz' Alıntı:irc.hackhell.com sorunsuz bi şekilde yeniden aktif arkadaşlar
Tarih 3 Eylül 2005
Dark_Angel' Alıntı:Artık tüm HackheLL üyelerinin üyeadı@hackhell.com şeklinde mailleri var...
Sınırsız posta kutusu kapasitesi
Adres Defteri, Otomatik İmza, Mail Filtreleme özelliklerine sahip mailinizi hemen kullanmaya başlayın....
Mail Yönetim Panelinize Navbar daki HackheLL Mail Servis Linkinden yada Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...
Not: HackheLL Mail Servis için ayrıca bir üyelik gerektirmemektedir. Hackhell e üye olan herkes bu hizmetten ücretsiz yararlanabilmektedir....iyi forumlar...
Tarih 12 Eylül 2005
Dark_Angel' Alıntı:234 üye 195 ziyaretçi
yazık saldıran arkadasın clonları içeri giremiyolar kapıda yıgılma yaptılargonul ısterdıkı hepsını uye olarak ıcerı alalım ama ıste tum yerler rezerve arkadasları bu gecelık dısarıda agırlayacagız
![]()
Su an ki durum 1124 kayıtlı kullanıcı 1067 Misafir
Tarih 30 Ekim 2005
Dark_Angel' Alıntı:15 dakıka once telefonuma gelen bır msj'ı paylasmak ıstedım
Gonderen:
dark Kanka saat 1:30 da toplu deface var hh ye haberin ola bir dost.
yorumsuz bekleyıp gorelım bakalım 20 dakıka gectı suan ıcın
Server Load 0.55 (1 cpu)
Memory Used 14.4 %
sabaha kadar sabırsızlıkla beklıycem kusbeyınlıler nekadar zorlayabılıcek bızı![]()
Tarih 31 Ekim 2005
Dark_Angel' Alıntı:Yaptığımız ankette sizlerin istediği servisler arasında en yuksek isteği Hackhellshare almıştı, Ikıncısı ise Hackhell oyun servisiydi... Hackhellshare ile ilgili hala çalışmamız sürüyor buarada sizin hoşunuza gideceğini düşündüğümüz ve acılmasını çok istediğiniz Online oyun servisimizi açtık.. Artık forumda tek basınıza yada diğer uyelerle Multiplayer olarak Online oyun oynayabilirsinizBolume hergün yeni oyunlar eklenecektir iyi vakit gecirmeniz dileğiyle iyi forumlar...
Online Oyun servisine http://www.hackhell.com/forum/forumdisplay.php?f=137 bu linkten yada forumda Oyunlar bolumunden ulaşabılırsınız....
Tarih 7 Kasım 2005
chamfer' Alıntı:evet arkdaşlar resim ve tarihler ortada iki resim arasındaki farkı ben buldum bakalım sizde bulabildiniz mi???![]()
![]()
Dark_Angel' Alıntı:En iyisi icin ugrasıyoruz ve bunu başardıgımızı sanıyorum HH dunyada en hızlı buyuyen sıteler arasında![]()
Tarih 18 Kasım 2005
Solariz' Alıntı:Radyo Hackhell 24 saat yayında Sizlere Bomba Parçalar çalabilmek için canla başla çaba gösteren djlerimiz her gün bi ton istek alıp anons yapıyorlar o güzel sesleriyle sizlere sesleniyor siteyi dolaşırken stres atmanınzı saglamaya çalışıyorlar neden dinlemeyi denemiyorsunuz?![]()
Evt Dinliycem hemen diosanız.
http://www.hackhell.com girerek direk 3 saniye içinde açılan popup tan dinleyebilir
Ben Anlamam öle şeylerden oda neymiş derseniz
http://hackhell.com:8000/listen.pls
winanmp üzerinden dinleyebilirsiniz.
Tarih 29 Aralık 2005
Dark_Angel' Alıntı:Bunu oncelikle okumanızı istedim Ali bey gerekenleri sölemişti pm den tekrar uzerıne yazmak istemedimKendisi ile bu akşam Bahsettiği sistem üzerine görüştük sagolsun sistemi tanıttı bana hatta gezdirdi... İlginc bi okadarda hoş bir hizmet Kendi hackhell odamızda (500 onlıne user a kadar destekleyen) ıstedıklerımız ıle sesli yada goruntulu chat yapabılecegımız eglencelı bir servis... Bu konu ile ilgili tüm üyelerimizden olumlu yada olumsuz yorum beklıyorum bu gece gelen cvp lar dogrultusunda kendısı ıle tekrar gorusecez ve eger siz bole bır hızmetı kullanırız dersenız en kısa zamanda Camfrog uzerınden Hackhell odamızda sohbete başlıycaz
![]()
Tarih 27 Ocak 2006
Solariz' Alıntı:Değerli Hackhell üyeleri hackhell.com sizlere daha iyi hizmet suna bilmesi için desteklerinizi bizlerden esirgememeniz gerekiyor bunlardan birtanesi olarak sizlerden istiyceğimiz sitemizin altında bulunan google reklamına günde bir kere tıklamanız her geçen gün sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için bize gereken desteği saglamış olucaksınız ilginiz için teşekkürler.
Bizlere Destek Olabilmek için Hergün Tıklamanız Gereken Reklam
Tarih 3 Şubat 2006
Dark_Angel' Alıntı:Herkes sabırsızlandı su 1 gun ıcerısınde teşekkur nıye eklenmedı,nezaman eklenecek,eklenecek mi gibi sorular 24 saattır sayısız baslıkta defalarca yazıldı... Yenı surum ve yenı dızaynımızı begenenler kadar begenmeyenlerde oldu, aslında begenmemekten öte hackhell da yapılanlara verılen emeklere bir belge nıtelıgınde olan tesekkur sayılarını kaybetmek cogumuzun bu yenı versyon ve dızaynımıza antıpatı duymasına sebeb oldu![]()
Cıkmadık candan ümit kesilmez diyerekten 2 gundur yeni skinimizin eksıklıklerı ve hatalarını duzeltmenın yanı sıra yaklaşık 10 bin teşekkürü nasıl kurtarabılırım onunla uğraştım... Ve sonucu görüyorsunuz tüm teşekkürler kayıpsız kurtarıldı
Bu haberimin coğunuzu sevindireceğini + yeni dizaynımızı daha cok benımseyecegınızı tahmın edıyorum ve nacizane bu haberım ve uğraşlarım için min 1000 teşekkür bekliyorum
Herkese iyi forumlar
Not: Tesekkur modulumuze ettiğiniz teşekkürü geri alabilme fonksyonuda eklendi.
Tarih 18 Şubat 2006
Dark_Angel' Alıntı:Arkadaslar datacenter ımız ıle yasadıgımız sorunu zaten cogunuz bılıyorsunuz. Bu sorunu tek yasayan bız degılız ısmını vermek ıstemedıgım buyuk forumların hepsı aynı sıkıntıyı yasıyolar. Yrn suan hackhell ın kullandıgı Xeon sunucu kapanacak cunku bu ısım altında ve hack,crack,warez bolumlerımızden mahrum 1 ay daha yayına devam etmek ıstemıyoruz, o yuzden yrn sunucunun suresı doluyor ve bızde bu datacanter ıle devam etmek ıstemedıgımız ıcın ucretını odemedık kapansın ıstedık sunucu. Yenı alıcagımız sunucumuz ve gecıcegımız datacanter ımız gercekten kusursuz.. Sunucu olarak Xeon dan Opteron a terfı edıcez, Hackhell ın ara ara bole aksaklıklarla hızını yavaslatması bızı son derece rahatsız edıyor ama inanıyorumkı bundan sonra hıc sorunsuz tam gaz yolumuza devam edıcez.
Şimdi sadete gelıyım ıstedıgımız sunucu suan anlastıgımız datacanter ın elınde hardware olarak bıtmıs durumda yenı hardware lerın bu haftaıcı gelecegını soledıler, sırf almıs olmak ıcın acelecı davranıp hayalımızdekı sunucudan farklı bır sunucu alıp ılerde yıne aynı sorunları yasamak ıstemedıgımız ıcın haftaıcını beklemeye karar verdık.. Yrn sunucu kapanacagı ıcın Hackhell ı hafta ıcıne kadar ıdare etmesı ıcın p4 2.8 bır sunucuya tasıycaz, sunucunun hackhell ı kaldırmayacagı cok acık ama yavas mavas bır kac gun (yenı hardwareler datacanter e gelene kadar) bu sıkıntıya katlanıcaz.. Demem odurkı hackhell yrn bellı bır sure (tasıma suresınce) offlıne olucak ve haftaıcı yenı sunucumuzu alana kadar p4 2.8 de yavas ta olsa yayınına devam edıcektır.. Bır aksılık cıkmazsa onumuzdekı hafta hersey bızım ıcın bambaska olucak yenı bır sayfa acmıs olucaz![]()
Dınledıgınız ıcın tesekkurler iyi forumlar...
Tarih 27 Şubat 2006
Dark_Angel' Alıntı:Arkadaşlar yeni sunucumuza geçtik tam gaz yolumuza devam derken 2 gundur sunucudaki donanım sorunu ile ugrasıyoruz.. Makinamızın normalde 4 Gb ram ıle gelmesı gerekıyordu 2 gb ıle geldı.. Bu eksıklıgın 1-2 gun ıcerısınde tamamlanacagı soylendı neyse 2 gun once gece 2 gb daha ram eklendı makınaya, ram eklendıkten sonra sunucuda sorunlar basladı sürekli kendı kendını kapatma, main ip dısında diger ipleri route etmeme vs.. Makınada gercekten rammı yoksa baska donanımsal sorunlarda varmı dıye sunucu 1 gun test edıldı bu yuzden sureklı kapanmalar ulasamamalar yasadınız. Suan sorun cozuldu yınede emın olmak ıcın 1-2 gun test edılcek sunucu bız tamamen sorunun haloldugunu bıldırene kadar ufak tefek ulasamamalar olabılır bılgınız olsun..
Tarih 9 Nisan 2006
theozy' Alıntı:Beyler biliyosunuz bi süre önce imzalar açılmıştı ama ne yazikki forumda bazı arkadaşların imzaları tepki gördü veya bazı arkadaşlar koyulan imzalara tepki gösterdi vs vs.. sükunet ortamının kaybolması dolayısıyla bugünden itibaren imzalar aksi bir karar alınana kadar tekrardan kaldırılmıştır..
teşekkürler
hackhell yönetimi
Tarih 18 Nisan 2006
Solariz' Alıntı:hh saldıran bi kaç uyanık yavaşlatmaya çalışıyo ama?
online süreleri aynı loadlarda da bi değişiklik yok.
daha çok uraşırsınız ama beceremezsiniz arkadaşlar böle şeylerle kendinize burdan bizleri güldürmeyin ya ögrenmek istediginiz bişey varsa dark abinize ben sölerim bana pm atın size ders vermesi için merak etmeyin üçreti falan benden siniz![]()
Tarih 7 Haziran 2006
Dark_Angel' Alıntı:Forum ile ilgili sunucu upgrade leri nihayet bitti arkadaşlar. Yaptıgımız uygulama biraz fantezi ye kaçtı gerçişuan hackhell tek basına 5 ayrı sunucudan yayın yapmakta ve Toplamda 15 GHZ işlemci + 10 gb Ram kullanmaktadır. Tabı bu fantezıye kaçan uygulamayı gönül isterdiki önce test edip sorunsuz karşınıza çıkaralım ama böle bir test aşaması forumun en kötü 3-4 gün kapalı kalması demekti o yuzden bu test süresini forumu açık tutarak sizlerle birlikte yapmamızın daha mantıklı olucagını dusunduk..Önümüzdeki birkaç gün forumda bazı teknik aksaklıklar yaşanabılır, teknik bi problem oldugunu dusundugunuz veya karsılastıgınız durumları bu baslıkta yada bana pm den bıldırırsenız sevınırım. Umarım sorunsuz bır test suresı yaşarız, herkese hızlı ve eğlenceli sörfler arkadaşlar ...
Çok açık bazı göstergelere ne dersiniz ?
Bir Yıl Öncenin Yönetim kadrosu

Tarih 04 OCAK 2007 ve HackHeLL Yönetim Kadrosu