Dünden Bugüne "HackHeLL" [Bilinen ve Bilinmeyen Gerçekler]

:D eskilerin tadı başka tabi ama.. bıkıp usanmadan bir efsaneyi devam ettiren tüm arkadaşlara teşekkürler..

vay be 3 yılımı doldurdum hackheLL' da..........

uzun zamandir buralardayim.. sanirim acildigindan beri =)

react0r saol dai o zamanlar erkenden haber verdigin icin :)

hey gidi günler heyyy. gerçekten çok güzel anılarım var hackhell de. birçok arkadaşlık kurdum. hala çoğuyla muhabbet ederim. eskiden sayımız fazla olmadığından daha sıkı muhabbetler oluyordu forum içerisinde. fakat hackhell bu. gün geçtilkçe büyüdü ve hala büyümeye devam ediyor. dolayısıyla eskisi gibi sıkı muhabbetler dönmüyor artık. çünkü daha evrensel bir hal aldı.

eski günleri özlemle anıyorum tabiki. her postun farklı bir anlamı var benim için. hackhell bir ilkti. her zaman saygı duyacağım hackhelle ve tabiki onu bu hala getirenlere, devam ettirenlere.

sevgilerimle,

eski bir dost...

yönetime ne kadar kızsakta, ne kadar darılsakta yinede insan arada bir göz gezdirmeden edemiyor.
birde eski günlerin hatırı oldukça fazla tabi.
hh şöyle bir alt forum açsa ve eskicileri oraya toplasa çok bomba olurdu.

burası bırakılırmı yaaa :D girdiğim tek forum ıstesmde bırakamam kurtulamadım su HH den alıskanlık yaptı :p

esprı bı yana online dunyanın cenneti :D HH yada cehennemımı demelıyım :D

Bırakanın aklına t....

Çok ciddi sölüyorum 10 numara forum

Gerisi yln dinime imanıma

Biri bizi durdursun :hhsigara:hhcool

HacKHeLL gerçekten bırakılamaz belki hakettiğimi düşünerek mod olamadım ama yinede hala giriyorum ayrıca sitenin yeni halide çok güzel olmuş

Artık eskisi gibi vakit ayıramaz olduk Hackhell'e.. Ama ilk göz ağrısı başkadır derler.. :) Hackhell kendini sürekli yeniliyor, geliştiriyor. Zaman geçtikçe bu forumun çok daha güzel ve sağlam yerlerde olacağını mutlaka herkes görecek ;) Selamlar.

Geri