Dün Yaşanan Problem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edineceğiniz yeri etmişsiniz diosun.. sen yıldızlarının derdindesin..eyvallah.. ya biz ne yapalım..?
günlerdir uğraşılan bölüm temizliği,o kadar incelenen kilitlenen konular,o kadar emeğimiz hebaa oldu.biz sesimizi çıkartıyormuyuz..
destek olacağımız yere köstek olmayalım..

Ben tenkitimi yaparım arkadaş ne diyeyim yani "Neyse Boşverin" felan mı dememi bekliyorsunuz. Yinede canının sağ olsun yani yapacak bir şey yok ADMİN ağabeyimede selamlar yıldızmı geri kosun.

ama çok geri alnmış yi nede hackhell olsun:D

sevinen bir ben oldum galiba:goz::melek benim nette olmadığım günler gitmiş...:durdurun

Hackhell'siz internetn tadı yoktu, nereye gireceğimi şaşırdım valla....

çok şükür ki tekrar buradayı;

emeği gecen herkese çok teşekkür ederim...

ilginç çok ilginç
hep de böyle şeyler bizim forum sitemizin başına geliyor nedense
artık bilmiyorum nereye kadar gider bu tarz sıkıntılar
insanın ister istemez canı sıkılıyo
ama napalım geçmiş olsun

herkese gecmiş olsun

Çok Kötü Oldu :(

1000 post + Asgard ( nickname ) Yalan olmuş bulunmakta :durdurun

Sağlık Olsun..

edit : Hergün Sistem Yedeği Alınnnn.. :durdurun

hiçte sağlık mağlık olmuyor...

600 mesajımdan fazlası gitti.... Ve bu ikinci olay.. bir kezde 100 adet mesajım vardı o zamanda database hatası olmuştu.. 22 ye düşmüştü mesaj sayım..

18 gün önceki database geri dönülüyor. NEDEN GEÇTİĞİMZ HAFTA BİR KEZDE OLSA YEDEĞİ ALINMAZ DATABASE'İN ...

Bence yapılan bu durum oluşan sorun ikinci kez tekrarlanmaması gerekiyordu. HACKHELL gibi bir site yönetimine hiç yakışmadı...

ben bütün msjlarımın silinmesine razıyım hiç önemli değil 18 gündür yoktum ne kadar özledim bi allah bilir birde ben.kafayı yeme sınırına gelmiştim.ilk tıklayıp girdiğimde sevinçten ölcektim.hackhell olsunda msjlarımız hep silinsin.

Durmak Yok Yola Devam...=)

Hay axi =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri