Dün Gece Gördüğüm Karabasan (Olay Tamamen Gerçektir)

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Dün gece saat 00:30 gibi yatmıştım. ve çok yorgundum. Üzerimde ağırlık hisettim. Kabus görüyordum. Çok sıkıntılı bir durumdu. O anda gözlerimi açıp, uyanıp yataktan kalkmak istedim.

Gözlerimi açtığımda kafamın yaklaşık 1 metre üzerinde siyah çarşaf gibi fakat şeffaf (gölge gibi) gözleri ateş gibi parlayan bir şey gördüm. Muhtemelen karabasandı. Daha sonra karabasan çok hızlı bir şekilde yüzüme doğru geldi adeta hızla gelen bir araba gibi (bu olay 1 saniye veya daha kısa süre içerisinde oldu)

Gözlerimin karardığını hissettim, Hiç bir şey göremiyordum. Yaklaşık 5 saniye kadar gözlerimi açmaya çalıştım ama açamadım. Sonra gözlerimi açtım ve kalktım baya bir korkmuştum.

Karabasan diye bişey yok dostum banada oluo dediğin şey araştırdım işin aslı tıp dilinde uyku felci olarak tabir ediliyor beyin tam olarak uyanamadığında gerçekleşiyor hareket kısıtlı ses çıkmıo vs...

Evet Tıp Dalında Açıklaması Uyku Felci Vücut ta Sadece Kalp İşlem Yapıyomuş Halk Dilinde Karabasan

Normalde Bi İnsana Ömrü Boyunca 4-5 Olması Gerekirken Gectigimiz Yıl ve Bu Yıl İçinde 6-7 Defa Yaşadım Acayip Bİşi Ya Anlatmak Ne Mümkün.. Allah Kimseye Yaşatmasın
İnsan Resmen Klitlenip Kalıyo

bana devamlı oluyo artık arkadas olduk karabasanla:) yaw bi git diyom hemen gidiyo sıkmıyo:)

bana da 1 kere oldu geçenlerde ilk defa.
gözümü açmaya çalışıyom açamıyom, kolumu kaldırmaya çalışıyom kaldıramıyom..çok ilginçti.
benimki de gece uyurken olmuştu :) kalbimin üstünde hani insanının ayağı falan uyuşurya karıncalaşır, aynı öyle 1 sn karıncalanma oldu geçti..ilk defa yaşadım böyle bişey :)

benim eşim ümmüsübyanmıymış, ümmüsübyanlı mıymış öle bişeymiş...

haftada 1 kez geliyorlar... ilk zamanlar yani evliliğimizin ilk zamanları uyuyamazdım... korkardım çünkü. sonuçta ona gelen bana da gelir korkusu vardı içimde hep. otururdum da valla artıq kafayı bi koyuyorum sormayın gitsin.

bana o kadar çok olmuyor.

tabi eşim öle şeffaf - meffaf şeyler görmüyor ama karabasan olduğunu biliyoruz.

gözlerin kapalı, ama etrafını görebiliyorsun. yanında ki insana seslenmek yada dokunmak istiyorsun fakat felçli gibisin... ne hareket ne bir ses... eşime böyle oluyor...

ilk başlarda korkuyor insan ama sonraları alışıyor. alışmak zorundasın çünkü.

doktorlar bunu psikolojik ve bedenen yorulmanın sonucu olarak ortaya çıkan bir sıkıntı eylemi olduğunu söylüyorlar. neyse... ne çok yazdım gene. bunu bi karabasan okusa akşam kesin gelirdi bana :)

edit: gece diye bişey yok arkadaşlar... en son bana saat gündüz 11 civarı olmuştu.

ayyy koktumm ben
uuu.gif
uuu.gif
en çok bundan korkuyoumm
uuu.gif
uuu.gif
bana olmadı ama herkes anlatıyo bu tip şeyleri
uuu.gif
uuu.gif
uuu.gif

Bana yaklaşık 8 sene önce yaşlı bir amca karabasanı anlatmıştı, nasıl bişey olduğunu gördüklerim aynen onun söylediklerine uyuyor. 8 Sene önce Ramazan ayında benzer bir olay yaşamıştım ama o zaman tabi görmemiştim. Olay sabah 6-7 civarları olmuştu.

bana tam 2 defa oldu insan kilitleniyo ve çok kötü oluyo

bana hıc olmadı aman olmasın tırstm :D

Bana yaklaşık 8 sene önce yaşlı bir amca karabasanı anlatmıştı, nasıl bişey olduğunu gördüklerim aynen onun söylediklerine uyuyor. 8 Sene önce Ramazan ayında benzer bir olay yaşamıştım ama o zaman tabi görmemiştim. Olay sabah 6-7 civarları olmuştu.

Ramazan Ayı Dedinde Aklıma Geldi Karabasan Çoğunlukla Ramazan Ayında Gelebilir Diyorlardı Nedeni Pijamalarla Kalkıp Yemek Yiyosun Üstünde Kırıntı Kalıyor Va O Ekmek Kırıntısı Yemek Kırıntısı Falan O Şekilde Yatınca Geliyormus Karabasan Çoğunlukla Ama İlla Gelir Diye Bişi Yok

Şu Uyku Felci Olayına Gelirsek Bole Bi Olay Olabilir Ama Karabasanda Gerçek Bİrbirine Çakışıyo Olabilirler Çünkü Peygamber Efendimiz Bile Tarif Etmiş Karabasanı Ve Doğrulamış Hadis Kitaplarındada Geçiyor Yani Karabasan Dinimizce Gerçek...

aynısı bendede oluyor kardes ekmek kırıntısı veya üstün acık yatarsan yada cünüp lursan

bana daha hic olmamıstı onceden gecenlerde benide ziyaret etti cok kotu bise ama

Geri