iSLAMLA ŞEREFLENMİŞ TÜRK, osmanlı gibi selçuklu gibi olduğunda ancak tarihte iz bırakabilmiştir. dün bora yangın çığ gibi şuursuz güç olmakla tarihte bir yer edinen moğolları,uygurları, kısaca türk boylarının bugün dikili 3 anıtından başka, tarihte eserini göremessin.. özentin ve özlemin beygir sırtında bozkırda at koşturmaksa ,onu yapan türk coğrafyasındakiler zaten var ve hepsi moskofun boyunduruğundaydı düne kadar.. uyumak ve uyanmak birinin sihirli değneğiyle değil,islamın ruhuyladır. alırsın ve uyanırsın yoksa beygir sırtında uyurgezer olarak dolaşır durursun.. islamsız türk işte böyle bişeydir. ruhsuz ve gayesiiz,yarının ve ötelerin hesabı olmayan şuursuz güç olarak. umarım bu işe birde bu yönüyle bakarsınız günün birinde..
Bence laflarında kullandığın kelimeleri dikkatli seç yoksa elime koz vericeksin bak
İslamla şereflenmiş Türkler biziz , peki Hristiyan Gagavuz Türkleri ? Musevi Avar Türkleri ? Budist Türkler ? Onlar şerefsiz mi yani ? Ayrıca haddini bil senin o beygir sırtında koşturmak dediğin iş Türk'ün öz kültürüdür dalga geçemessin ! Evet uyumak islamın etkisiyle olmuştur haklısın ! İslama geçen Türkler savaşçı benliğini kaybetmiş miskinleşmişlerdir ! Bu lafımdan islam düşmanlığı yaptığıma çekme lafı biliyorum çünkü öyle yapıcaksın :thumbdown: Ama islama geçti diye uyanan bi Türk görmedim ben bugüne kadar.İslamsız Türk , en dindar başka bir ırktan daha değerlidir bizim için kardeşim , sizinkiler Türkçülük değil ümmetçilik

Yani bunu bu kadar belli ederken niye daha ümmetçiyiz demiyorsunuz da ; Türk-İslam ülküsü diye kalıp geçiriyorsunuz ki ? Kimsenin islama bir düşmanlığı yok.Ama madem ki Türkçüyüm diyorsun din farklılığı gözetmemen gerek gerçekten Türkçü isen.Ama tabi sizin için din daha önemlidir Türklükten değil mi ? Çünkü cehennem de yanmaktan korkuyorsunuz ve inancınız bundan kaynaklı

Kişinin dini , ideolojisi , düşünceleri , toprağı değişebilir ama ırkı asla değişemez ! İşte bu yüzden din birliği değildir gerçek Türkçünün hedefi , Irk ve Toprak birliğidir . Zaten devletin dini olmaz şunu bi türlü anlayamadınız . Din kişi ile Tanrı arasındadır , devlet ile Tanrı arasında değil. He şimdi Tanrı dedim diye de parlama , Hoca Ahmet Yesevi bile Tengri derdi buda kültür bilgisi olsun sana

Ayrıca madem islamsız Türk amaçsız ve gayesiz ; nasıl papa ayaklarına kapanıyor Attila'nın ? Nasıl diyebiliyorlar tarihten Türk çıkarılırsa tarih diye birşey kalmaz diye ? Amaçsız gayesiz bi millet bunu dedirtebilir mi ? Türk ; sadece Türk olduğu için Türktür ve Türk ruhu vardır , islam inancına sahip olduğu için Türk değildir ! Hadi son bir de soru sorayım , Hangi İSLAMİ ırk 16 tane sadece adı bilinen devlet kurabilmiştir ! Türkler Milattan 12500 Sene önce Bir Oy Bil devletini kurmuşlardır ve daha bilinmeyen onlarcası sen neyden bahsediyorsun amaçsız gayesiz diye ? . Senin o amaçsız gayesiz dediğin Türkler yapmıştır bunu

. 12500 sene evvel islam mı vardı ?