düşündüm taşındım ve böle bir karara vardım?

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
sevgili hackhell halkı benim yöneticilerden ve sevgili dark_angelden ricam olacak sitemizde uydu kullananların sorunlarını çözmek için bir konuya ihtiyacımız var bilmem anlat bildim mi?

eger kim ugraşacak bu konuyla diyen birisi varsa ben ugraşırım elimden geldigince yardım edecegim bu konuda bayagı bir bilgim var arkadaşlar

dark_angel abi rica ediyorum ne olursun bu bölümü acalım

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bu konu çok işmize yarayakaç
iii formlar!!!

uyku kullanmak mı???

kardeşim kusura bakma uydu yazacaktım yanlış oldu

aRıZaLı' Alıntı:
kardeşim kusura bakma uydu yazacaktım yanlış oldu
:D ok bende bu ne dıyorum:)
aslında bu cogu forumda olan bir bölüm neden olmasın dıyorum
bence gerekli bir bölüm...

evet bende olsun diyenlerdenim %100 destek

valla bakıcak kişi bulunursa olabilir.....

olsun tabiki bizim diger sitelerden ne eksigimiz var dimi

react0r' Alıntı:
digital tv bölümü zaten mevcut, ayrıca senin "mod olayımda nerede olursa olsun" mantığıyla hareket ettiğini bu başlıkla iyice anlamış oldum, söz konusu bölüm;

http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=54

benim ne demek istedigim anlamadın heralde dıgıtal tv bölümünde uydu sorunlarımı çözüyolar :eek:

BEN MOD OLMAK İÇİNDEGİL HEMEN HEMEN HER FORM SİTESİNDE VAR BİZİM SİTEMİZDE NEDEN YOK

digital tv bölümünün amacı bu arkadaşım, geniş bir yelpazeyi içeriyor..

aslında şöle ben lınkı ınceledım gercekden de ayrı bir bolume gerek yok:):)
ama oraya ''uydu ıle ılglı sorunlar'' diye bi başlık acılıp sabitlenebılır

bence olabilir alt forum olarak yapncı müzik istek bölümü gibi demek istiyosun;)

bence gereksiz bir şey olur eski güçle dewam

Digital uydu...

aRıZaLı' Alıntı:
sevgili hackhell halkı benim yöneticilerden ve sevgili dark_angelden ricam olacak sitemizde uydu kullananların sorunlarını çözmek için bir konuya ihtiyacımız var bilmem anlat bildim mi?

eger kim ugraşacak bu konuyla diyen birisi varsa ben ugraşırım elimden geldigince yardım edecegim bu konuda bayagı bir bilgim var arkadaşlar

dark_angel abi rica ediyorum ne olursun bu bölümü acalım

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bu konu çok işmize yarayakaç
iii formlar!!!

hackheLL forumumuzda ''Digital TV'' alt konularında zaten digital uydu bölümü mevcut...Ben ve ''TheCrown'' burada zaten sorusu olan uyelerimize yardımcı oluyoruz..
Sanirim gözünden kacmıs...Burada yardım ve güncel uydular hakkında ve Yeni yazılkımlar ile ilgili bilgi veriyoruz...

Bilgilerini orada bütün dostlarla paylaşabilirsin...iyi forumlar...

Geri