DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

Böyle kardeşlerimize ihtiyacımız var. Tebrik ediyorum.

Hajı ortalığı toz dumana boğmuşsun

Helal olsun :clap sen gibi baba yiğitler az çıkıyor keşke devletimiz sen gibi hackerlarını korusada TÜRKİYEyi sanal saldırılardan korutsalar çok iyi olur diye düşünüyorum

ulan bu bildiğimiz lamer isko :D sitesi günde 5 vakit hackleniyo :D ama herifte iyi azim varmış ha okadar index yemesine rağmen hala uğraşıyo :D azimle ... kayayı delermiş belki o da bigün lamerlikten kurtulur :D mavi1.org kendi sitesi ve googlea yazdığınızda 100 lerce index çıkar :D
bu da farklı tarzda bi index :D
dscn0127l.jpg

dunyanin en iyisi olsa ne yazar turkiyeye katkisi varmi

helal olsun dayıcım .ellerine ve emeğine sağlık.arkadaşım sanada ayrıca teşekkür ederim

bu iskorpitx denen abi gerçekten bir türk ve ve yazıldlğı gibi egede yaşıyor gerçekten bir muhasebeci ve yazılanların hepsi doğru ve erkek nerdenmi biliyorum televizyonda karşılıklı röpörtajı bile yayınlandı şahsen ben kendisinin hayranıyım keşke gerçekte karşılaşabilsekte kendisine bi kahve ısmarlayabilsem

Yani bunları yapabildiyse helal olsun ama Kaynak verirmisin Bütün Dünyanın Aradığı Adamı Kim Bulmuş FOTOMAÇ mı :)

Helal olsun kardesime bizde az caksak bizde yaparız

siyami özkan die internet dünyasında adı geçior sanırım.. helal olsun

bununla gururmu duyuyorsunuz ? yazık vallaha yazık... Ztn aklınız Fikriniz böyle şeylere çalışır bilime yöneldiğiniz yok ki ? ama ben bilime yönelmiş bi insanım allahın izni ile atamın istediğini yapacağım türkiyenin gelişimi için elimden gelenei yapacağım

aslında pekte inandırıcı gelmedi, uzaklara'ya katılıyorum.

Mantıklı olun.. İskorpitx sizce konuşurmu ? Adam aranıyor. Nerde olduğu, ne iş yaptığı belli değil ama webmaster arkadaşına ulaşıyorlar... Haber fos.
Önce İskorpitx'e ulaşsınlarda ondan sonra arkadaşına ulaşsınlar.
Ne malum o kişinin isko'nun arkadaşı olduğu ?
Bu kadar siteyi hackleyen adam makale verir gibi konuşacak.
Mantıklımı sizce sorarım size :D

ha eğer doğruysa da karabayirc da haklı,

aslında küfürn devamında ermeni pi.lerinin pkk döllerinin yaptıklarını anlatan resim ve yazılarda koysaydı. 43.000 siteyi 10 dk.da en az 4-5 milyon insan tıklar ve bu şekilde kendimizi anlatma şansınıda yakalardık.

madem ki bu adam makale verecekti neden darkcod3r ile temas kurmadı?

gözümü kırpamadan okdum ve tanıyorum o malüm sahşı bisim bi domain aldığımız abiydi kendisi!!!

evet sanırım böyle bir hikayeyi bende duymuştum, buna dayanarak inandırıcılık boyutu biraz daha düşüyor.

eski bir hackerin yaşam hikayesini taklid etmiş bu arada bir onlineoyunda kazandığı paranın sistem tarafından verilmemesi üzerine felan filan puan cart curt .. türküz allaha şükür fakat kendimizi övmekten başka birşey yapabildiğimiz yok .. bir çinin teknolojisi kadar illerleyemiyorsak sokarım hackledikleri 38 bin tane siteye bunun bizim için bir utanç kaynağı olması gerekiyorken insanlar tebrik etmişler ..olmadı bence arkadaşlar . melih kibar , metin türkcan gibi iyi hakkını veren adamlara müzisyenlere sanatçılara zanaatçılara kötü deriz gider böle sokma iskorpixlere helal deriz olmadı arkadaşlar hiç olmadı ..

biraz zor çıkarırsın. içerden adam çıkarmak için karanlık işlerle alakalı bir tarafın olması gerisi yalan...

iSKORPiTX büyüksün devam et baba..... yakalanır ceza alırsan protesto yapar çıkartırız seni hehehehehehhe

gkn_cyber aslında benim aklımdakileri söylemiş. ama parantez içine katılmıyorum, bazen çok aptal adamlar bile beklenmedik icatlar veya yetenekler geliştirebilirler...

yaw adam tskur almak ıcın yazmıs bence bu topiği açan arkadasım koskoca net alemınde olmayan bişeyi sen nerden bılıyorsun webmaster arkadasına nasıl ulasıyorsun vekeza...YALAN...!(adam tavla oynarken hacker oluyor boyle kolay bısey olsaydı herkes olurdu...)

Sonuç olarak konuyu açan arkadaşım bu mesajların hiç birine cevap vermediğine göre yazdıklarını doğrulayacak bir dayanağı yok. bari bunu açıkça söylesinde konu kapatılsın...
:closedeyes::closedeyes::closedeyes:

Geri