Cyrisis 2 Kurulum Sorunu

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
oyun kurulumu sırasında pc kitleniyor. mouse dahil hic hareket yok . indirdigim oyunda sorun mu var düsüncesiyle bi iki arkadasın pcde denedim gayet rahat yüklendi ve oynadı . bendeki sorun neden kaynaklanıyo olabilir ? bilgisi olan arkadas paylasırsa sevinirim

Bilgisayarında virüs olabilir. İlk olarak Combofix indirip güvenli moda tarattır eğer sorun devam ederse önemli birşeyin yoksa bi format at derim

kurmadan 1 gün önce formatlamıştım :S şimdide baska hatalar cıktı pcde. fix.exe hatası falan veriyo. anlamadım.

1.Pcne comodo kur bı vırus taraması yap baslı basına sonra taktıgın usb veya harici hdd varsa onuda bı tarat ordan oraya bulasmıs olabılır

2..secenek

hmm pcne vırus bulasmıs olabılır aradasım nasıl duzelır o bıraz nette arastır olmadı pcnın yedegını al formatı at full hdd ye ıstersen sanırsam full bulasmıs sonra usb disk security 6 kur ve antıvırusu kurdukdan sonra yedek aldıgın dvd-harici hdd taktıgın zaman bi vırus taraması yap

oyun xp kaynaklıymıs sanırım. win7 kurduktan sonra bi sıkntı kalmadı.

Alakası yok ben xp kullanıyorum hiçbir sorun yok :) Senin Xp sorun varmış format atınca sorun ortadan kalkmış demekki

formattan sonra oyunu kurmaya calısırken hata verdi zaten. yanlıs kurdum düsüncesiyle xpyi tekrar kurdum yine aynı sorun oldu . win7 kurunca sorun kalmadı . büyük ihtmal xp cdsi cortladı benim. baya eski cünkü :)

Geri