cyberfat

cyberfat

New member
Reaction score
0
Esselamun Aleykum

Evet haydi cyberfat kimmiş hep beraber bir göz atalım :wink:

1991 Kasım ayının 21'i 22'ye bağlayan gecesi soğuk bir kış gününde dünyaya gelmişim...(Futbol oynadığımdan dolayı 3 sene yaşımı küçülttürdüm) Babası serbest meslek Annesi ev hanımı bir çekirdek ailenin tek çocuğuyum. Okul sıralarında yaşıtlarım gibi ders çalışmak yerine sokak sokak top peşinde koşan ben daha küçük yaşlardayken belli etmişim ne olacağımı.. 5 aylıkken yürümeye 9 aylıkken bebek dilini akıcı olarak konuşmaya başlamışım :001_tt2: Sürekli gözüm yükseklerde biriydim ilkokulun en popüler kızıyla çıkmak için yaptığım dalaverelerden iki baskılık Kız tavlama Sanatı cep kitabı olabilir yani :biggrin Sonra liseler arası il ve bölge atletizm ve futbol dalında aldığım madalyalarda bunun göstergesi olabilir.. Bunun dışında bir başka hobim ise müzik.. Nacizane rap müzik yapmaya dinleyenlerime en iyilerini sunmaya çalışıyorum..

Şuanda lise son sınıf öğrencisiyim bu yaz bide kickbox'a gitmek istiyorum kısmet belki bir madalyada ordan çıkar :lol:
Şuanda dünyalar tatlısı bir kızla şerbetli bir ilişki içindeyim..

Umarım sıkılmamışsınızdır uzun bir birliktelik geçirme dileği ile sağlıcakla kalın..

a.s ailemize hoş geldin tanımış olduk seni yolun bahtın açık olsun hayatınhep madalyalarla dolsun ;)

Ailemize hoşgeldin istersen bi madalyada biz verelim sana : )

Bünyede alışkanlık yaptı zaten :) olur bitanede siz verin

cybarfat girmişsin kendini tanıtmışsın kaçmışsın :) tanıştığımıza memnun olduk, geri dönüş bekliyorum senden :smile:

güzel ama dikkat et deyim bağmlılık yapıyor burası çıkmak isteyipte çıkamayacaksın (:)

Geri