muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
bu sozun kimmis hakedenler
AsıLacakLarı SıraLasam Emin OL, Burda Yer KaLmaz. Ama Bana Göre Tabi.
bu sozun kimmis hakedenler
Darbe Sırasında YapıLanLarın Hiçbirini SorguLayamazsak Siyaset Yapmanın ve Demokratik OLarak Seçim Sandığına Gitmenin Ne AnLamı Var. Bir Dönem Yunanistan OLduğu Gibi veya Güney Amerika ÜLkeLerinde OLduğu Gibi Cunta YönetimLerini GetireLim Bizde Onlara Biat EdeLim.8Padişahım Çok yaşa)
Derin DevLetten Her Tarafta Var Deyip KıLıf Uyduaracaksan Bne Derimki, O Zaman Gazi MahaLlesindekiLeride, Sivasta YaşanıLanLarıda, Maraşıda, Çorumuda, SusurlUğuda Sineyece Çekeceksin. Ben çekmiyorum. Çeken Varsa Keyfi BiLir.
AngLo SaksonLardan KastediLen YalNızca İngiLiz ve AmrekişLıLar DeğiiLdir.
bunu samimi olarak mı dedin yoksa ironi ve tersinden geyyik olsun , darbeye karşı olduğuna bir işaret olsun diyemi söyledin..
darbeye karşı olamayacak ve duruş sergileyemeyeceksek, ne diye demokraaasiii diye bağırtıyorlar çocukları bayramlarda. ne diye kadına da erkeğede seçme ve seçilme hakkı verilmiş diye böbbürleniyorsunuz?
ne diye orta oyunu gibide olsa bu halkı cumhuriyet ve halk idaresi diye kandırıyorsunuz?
seninki benimki diye bişey yok . şunu iyi bilin 71 de olanlarda 60 ta olanlarda , hatta daha sonra her 2 kesimin tepesine binen 80 de aynı minvalden benim nefretim ve tükrüğümle yüreğimdedir.. ama 28 şubatlarda, 27 nisanlarda aynı türden sizlerin yüreğinde bir sızı belirtirmi onu merak ettim ben??[/SIZE][/COLOR]
€rd@ls10;4787479' Alıntı:tek parti cuntasını , milli şef dönemini ,krallığını bitirmiş olan demokrasinin temelini atmış olan Menderesin asılmasını savunanlar var hala. 21 .yüzyıldayız beyler.
Menderes'in idamının hiç bir haklı sebebi olamaz.bu demokrasiye vurulan en büyük darbedir
bu gün yaşananların ve o zamanlardan başlayan olan sağ-sol saçmalığının en büyük sebebi bu idamdır.milli şef İsmet inönü nün resmen intikamıdır ki zaten ülkemizde demokrasinin yerleşmesine en büyük engeli İsmet İnönü koymuştur. tek partili dönemde nerdeyse diktatörlük gibi saltanat süren milli şef seçimlerden yenik çıkınca bunu hazmedememiş , çok partili dönem inönünün zoruna gitmiş, ve intikamını çok acı bir şekilde almıştır.Bunun içindir ki 50 küsur senedir bu chp iktidara gelemiyor milli irade onlara iktidar şansı tanımıyor.
Menderes Milletimizin gönlünda taht kurmuş gercek bir liderdir ve katledilmistir .
Allah rahmet eylesin..ona ve arkadaşlarına
Türkiye ve Dünyadaki darbelerin tezgahtarları McNamara' ya bağlı olan '' OUR BOYS'' lardır. Piyonları eleştirmeye gerek yok.