Hiç bir şeyi geçmeye gerek yok. bende onlarca genç tanıdım hiç biri ne Atatürk nede cumhuriyet düşmanı. Aksine vatan sevdalısı gençler. İnsanları karalamak bu kadar kolay değil.
Thorpedo' Alıntı:Biz "abi" kavramını bildiğimizden farklı olarak Trabzon’da yaşanan McDonald’s olayı ile Rahip Santoro’nun ve daha sonra da gazeteci Hrant Dink’in katledilmeleri sırasında duymuştuk.
Orhan Pamuk'un "Yeni Hayat" adlı romanında "Sonra kasaba alanında bir dolanır, Atatürk heykeline sıçan güvercinleri ayıplar." Ayrıca, "...Duvardaki çerçeveli fotoğrafından, Atatürk kendini içkiye vermiş meyhane kalabalığına, cumhuriyeti emanet etmiş olmanın güveniyle gülümsüyordu." Ayrıca "...Atatürk'ün leblebi zevkinin ülkemiz için ne büyük felaket olduğunu..." dediğini...
punx' Alıntı:o yurt dışındaki okullarda yavaş yavaş kapanıyorlar merak etme yakında herkes sizlerin ne olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi öğrenecek sizin yaptığınız misyonerlikten başka bişi değil üstelik islam dininin de misyonerliği değil fetullah gülenin
fetullah güleni tanı öyle yaz fetullah gülen budistmi yazmış olmak için yazanlara ne kadar kızıyorum yapunx' Alıntı:o yurt dışındaki okullarda yavaş yavaş kapanıyorlar merak etme yakında herkes sizlerin ne olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi öğrenecek sizin yaptığınız misyonerlikten başka bişi değil üstelik islam dininin de misyonerliği değil fetullah gülenin
punx' Alıntı:o yurt dışındaki okullarda yavaş yavaş kapanıyorlar merak etme yakında herkes sizlerin ne olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi öğrenecek sizin yaptığınız misyonerlikten başka bişi değil üstelik islam dininin de misyonerliği değil fetullah gülenin
fatihsan' Alıntı:Evet Ben Samsunluyum.
Samsun'da BÖyle Evler Var.bende Kizimi O Evlerden Benİm Evİme Yakin Olanina Yoladim.
Oradakİ ÜnÜversİtelİ Kizlarimiz Piril Piril İnsanlar.ne GÜzel Ders ÇaliŞiyorlar.boŞ Zamanlarinda Dİnİ Sohbetler Yapiyorlar.
Bunun Neresİ KÖtÜ Birakiyimda Kafelere Gİdİp Sİgara İÇkİ UyuŞturucumu İÇsİnler.soruyorum?bunlari Yapinca Laİk Cumhurİyetcİmİ Olunuyor;?
İlkokuldan Lİse Son Sinifa Kadar Devlet Okullarinda Dİn ÖĞretİlİyormu?koskocaman Hayir.
Şİmdİkİ Cocuklarimiz GenÇlerİmİz Daha GusÜl Abdest Almayi Bİlmİyor.bunlardan DoĞan Çocuklarin Ne Devlete Nede Mİllete Hayri Olmaz.allah Korkusu Olmayanin Hirsizlik Cİnayet Gasp Devletİ Soyar.
BaŞdakİ Yazida Hirank Dİnk'İn Cİnayetİnden Bahsedİlİyor.cİnayetlere Bende KarŞiyim.allahin VerdİĞİ Cani Ancak Allah Alir.
Ama Kİmkİ TÜrk Kani Pİstİr Derse HaŞa Allahim Bİrken İkİ Olsun İsterse Babam Olsun Yerİn Yedİ Kat Dİbİnede Gİrsem ÖldÜrmesem Namert Olayim.
Kİmse Önce Allah Sonra Vatan'dan BÜyÜk Olamaz.bİz TÜrk'ler Vatan İÇİn Canimizi Seve Seve Verİrİz.
Bİrde Ondokuzmayis ÜnÜversİte YÖnetİcİlerİne SormuŞlar?bÖyle Evlerİn Olup OlmadiĞini Onlarda DoĞru DemİŞ.
Şİmdİ Ben Soruyorum RektÖr Beye SeÇİmden Sonra Acaba KaÇ KİŞİ Oraya İŞbaŞi Yapacak.samsun'dan Bİrİncİ Sira Mİllet Vekİlİ Adayi Chp'lİ Haluk KoÇ Beyefendİ ÜnÜversİteye KaÇ KİŞİ Sokacak Ben Samsun'lu Olarak BİldİĞİm Kadariylan 10 KİŞİnİn İsmİ Verİldİ Oranin RektÖrÜ Sol GÖrÜŞlÜ OlduĞu İÇİn 10 KİŞİ İŞbaŞi Yapacak.
Bu GİdİŞle Cumhurİyet Ala Bora OlacakmiŞ GÜleyİmde BoŞa Gİtmesİn Senmİ Bu Cumhurİyete Sahİp Çikacaksin Oktay EkŞİ Bey Senİn İstedİĞİn Cumhurİyet Hİlton Otelİnİn BeŞ Yildizli Otellerİn Lokantalarinda Porsİyonu 250 Ytl Olan Havyarla Kirk Yillik Şarabini İÇmekmİ.
Ah Keske Herkezİn ÇocuĞu O Ablalar Abİlerle Ders ÇaliŞip Dİnİnİ ÖĞrense O Zaman Onun İÇİnde Allah Korkusu Olur.kİmse Devletİ Mİlletİ Sokaktakİ VatandaŞi Soymaz.kİmse İnsanlari Hayvanlari ÖldÜrmez.
Thorpedo' Alıntı:120 milyona tertemiz,dinamik beyinleri al kampa sok , ne istersen onun için kullan...
Yeri yeri gelir suikast düzenlettirirsiniz , yeri de gelir mekan
bombalattırırsınız...
fatihsan' Alıntı:Evet Ben Samsunluyum.
Samsun'da BÖyle Evler Var.bende Kizimi O Evlerden Benİm Evİme Yakin Olanina Yoladim.
Oradakİ ÜnÜversİtelİ Kizlarimiz Piril Piril İnsanlar.ne GÜzel Ders ÇaliŞiyorlar.boŞ Zamanlarinda Dİnİ Sohbetler Yapiyorlar.
Bunun Neresİ KÖtÜ Birakiyimda Kafelere Gİdİp Sİgara İÇkİ UyuŞturucumu İÇsİnler.soruyorum?bunlari Yapinca Laİk Cumhurİyetcİmİ Olunuyor;?
fatihsan' Alıntı:Oradakİ ÜnÜversİtelİ Kizlarimiz Piril Piril İnsanlar.ne GÜzel Ders ÇaliŞiyorlar.boŞ Zamanlarinda Dİnİ Sohbetler Yapiyorlar.
fatihsan' Alıntı:Bunun Neresİ KÖtÜ Birakiyimda Kafelere Gİdİp Sİgara İÇkİ UyuŞturucumu İÇsİnler.soruyorum?bunlari Yapinca Laİk Cumhurİyetcİmİ Olunuyor;?
fatihsan' Alıntı:İlkokuldan Lİse Son Sinifa Kadar Devlet Okullarinda Dİn ÖĞretİlİyormu?koskocaman Hayir.
fatihsan' Alıntı:Ah Keske Herkezİn ÇocuĞu O Ablalar Abİlerle Ders ÇaliŞip Dİnİnİ ÖĞrense O Zaman Onun İÇİnde Allah Korkusu Olur.kİmse Devletİ Mİlletİ Sokaktakİ VatandaŞi Soymaz.kİmse İnsanlari Hayvanlari ÖldÜrmez.
!NNueNd0' Alıntı:O evlerde neler olduğunu nasıl çocuklar yetiştirildiğini Türkçe olimpiyatlarında gayet ii gördük.
Türkiyenin yüz akları gençler.
mcoban' Alıntı:birazcık araştıralım , icraatlara bakalım. o evlerde kalan insanların dünyanın bir ucundaki türk okullarında ne için uğraş verdiğini anlamaya çalışalım, türkçe olimpiyatlarını seyredelim mesela. bilmem ki daha başka nasıl anlaşılacak. ha! bunu cemaatin gazetesi inceden bir mesaj olarak veriyor anlayana "gerçekler zamanla anlaşlıacak" diye.
bir de kardeşimiz suikast falan demiş, bunu hangi amaçla söyledin bilemiyorum ama Allah akıl fikir versin cümlemize...