Cumhuriyetin altındaki tuzak...

Hiç bir şeyi geçmeye gerek yok. bende onlarca genç tanıdım hiç biri ne Atatürk nede cumhuriyet düşmanı. Aksine vatan sevdalısı gençler. İnsanları karalamak bu kadar kolay değil.

evet arkadaşım haklısın çok küçük yaştaki çocukları bu evlere alıp ders çalışıoruz manasıyla kandırıp yavaş yavaş beyinlerini yıkayıp atatürkün kurduğu cumhuriyetin düşmanı yapıolar

Thorpedo' Alıntı:
Biz "abi" kavramını bildiğimizden farklı olarak Trabzon’da yaşanan McDonald’s olayı ile Rahip Santoro’nun ve daha sonra da gazeteci Hrant Dink’in katledilmeleri sırasında duymuştuk.

gidin de haşa Allah gibi tapındığınız hrantın mezarında ağLayın
adamLar bas bas bağırıyor israiLin ermeniLerin işi diye
siz haLa abiLere taktınız işiniz yok boş vaktiniz çok ya..

Bu beyin yıkamak nasıL oLuyor ya
kocakarı Lafı gibi doLadınız diLinize
insanLar daha iyi nasıL hizmet ederimin peşine düşmüş
sizLer güya beyinLeri yıkanmış dediğiniz gençLere takmışsınız
oLimpiyatLarı bırak..yurt dışında araştırmaLarı başarıLarı bırak
onu bırak bunu bırak e ne kaLdı?
onu saymayız banane bananeciLiği bırakın
sorarLar sonra acaba kimin beyni yıkanmış diye
cemaatçi oLmaktan korkar dernekçi oLursunuz
sonra da onun orası yıkanmış bunun beyni yıkanmış der
asLında yıkanan kendi beyinLerinizin farkına varamazsınız
nasıL derLer..
kişi herkesi kendi gibi biLirmiş

Orhan Pamuk'un "Yeni Hayat" adlı romanında "Sonra kasaba alanında bir dolanır, Atatürk heykeline sıçan güvercinleri ayıplar." Ayrıca, "...Duvardaki çerçeveli fotoğrafından, Atatürk kendini içkiye vermiş meyhane kalabalığına, cumhuriyeti emanet etmiş olmanın güveniyle gülümsüyordu." Ayrıca "...Atatürk'ün leblebi zevkinin ülkemiz için ne büyük felaket olduğunu..." dediğini...

bu arada aL bak sana
sizinde abiLeriniz var
nobeL ödüLLü abinize bak sen heLe
neLer yazmış
ve ne değerLerini sarsmış

o yurt dışındaki okullarda yavaş yavaş kapanıyorlar merak etme yakında herkes sizlerin ne olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi öğrenecek sizin yaptığınız misyonerlikten başka bişi değil üstelik islam dininin de misyonerliği değil fetullah gülenin

punx' Alıntı:
o yurt dışındaki okullarda yavaş yavaş kapanıyorlar merak etme yakında herkes sizlerin ne olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi öğrenecek sizin yaptığınız misyonerlikten başka bişi değil üstelik islam dininin de misyonerliği değil fetullah gülenin

bizLerde sonuçta aciz kuLLarız ve günahLarımız var eLbet
ama benim günahım için yanmanı istemem
bu cömertLiğin için teşekkürLer ama
tövbe et ve kimsenin günahını aLma bence
heLe heLe dernekLerde kahve köşeLerinde
abiLerinden duydukLarınLa hiç aLma

Arkadaşlar bu ÜLKEDE iki çeşit yobaz vardır. Birisi CUMHURİYET YOBAZLARI biriside DİN YOBAZLARI.
Yıllarca bizim kanımızı emdiler,Nasıl derseniz;
CUMHURİYET'te Yalnızca cumhuriyet ve laiklik yoktur.
ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'ümüz İNKILAPLARI çıkarırken yalnızca CUMHURİYET ve LAİKLİĞİ çıkarmadı. ATAMIZIN İNKILAPLARI = CUMHURİYETÇİLİK - MİLLİYETÇİLİK - DEVLETÇİLİK - HALKÇILIK - LAKLİK - İNKILAPÇILIK dır. Amma velakin ne hikmetse cumhuriyeti savunanlar yalnızca cumhuriyet ve laiklik diye bağırıp duruyor ya gerisi nerede.
Ha birde din yobazları onlarda cennetden parsel parsel yer satıyorlar bunu nasıl yapıyorlarsa.
Ben diyorum ki allah bizleri bu ikisindende korusun.
Bırakın kardeşim isteyen istediği gibi yaşasın, öbür taraftada herkes yalnızca kendinden sorumlu olacağına göre insanlardan ne istiyorsunuz.
Konuyu başlatan arkadaşa sesleniyorum sepetde bir elma çürümüş diye hepsine çürük diyemezsin. Hiç bir konuya ön yargılı yaklaşma.
Hepimiz birer atatürk ve fettullah olabilseydik bu ülke dünyaya hükmederdi, bunuda sakın unutma. Sağlıcakla kalın. Saygılar...

Thorpedo Arkadaşım sende diğer cumhuriyet ve laiklik diye bağıranlar gibi yapıp bu kadar lafın içinden cımbızla
Alıntı:
gunaytutar´isimli üyeden Alıntı
Hepimiz birer atatürk ve fettullah olabilseydik bu ülke dünyaya hükmederdi, bunuda sakın unutma. Sağlıcakla kalın. Saygılar...

seni de tebrik ederim Atatürk'le Fetullah'ı aynı kefeye koyabiliosun. Diyebiliyorsun

ATATÜRK'ün yaptıklarını bu ülkede hiç kimse yadsıyamaz. Ben çevremde her zaman ATATÜRK PEYGAMBER GİBİ BİR İNSANMIŞ derim. neden; çünkü ATATÜRK olmasaydı TÜRKİYE olmazdı. Yunanlar, İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Rumlar her tarafımızı sarmıştı. Rahman ve rahim olan ALLAH CC çıkış kapısını ATATÜRK'le gösterdi.
Ha fettullah hocaya gelince o şahsiyetde bu ülke ve bu ülkenin geçleri için okadar çok hizmet verdiki ama siz cumhuriyetçi geçinenler bunu anlayamazsınız.
Kardeşim bizim kitabımız KURANI al eline de bir kere olsun oku korkma o yalnızca bir kitabdır senin beynini yıkayamaz.
Kafanızdaki at gözlüklerini bir çıkarında dünyaya bir bakın tüm hıristiyan alemi pazar günü kiliseye koşar, bütün devlet adamları papalarla rahiplerle herzaman içiçe bu ülkelerde ülkeleri neden elden gitmiyor acaba.
AMA bizim ülkede bir cuma günü camiye git kulp hemen hazır aha buda tarikatçi devlet elden gidiyor diye feryatlar kopar.
Önce DİNİMİZE sonrada DEVLETİMİZE sahip çıkalım. Dünyadaki en güzel din bizim dinimizdir bunu sakın unutmayın.

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH CC HEPİMİZİN AKIL SAĞLIĞINI KORUSUN...

simdi bana kimse b cemaat yurtlarını savunmaya kalkmasın onun aklından ya da durustlugunden suphe duyarım. ortada soyle bir durum var: eskiden anayasada; okullarda, yurtlarda, dersanelerde vs. herhangi bir etnik gorusun asılanması yasaktır ve yapanlar hakkında cezai islem uygulanacaktır seklinde bir madde vardı(merak eden arkadaslar acıp bakabilir hala bazı anayasalar degistirilen kanunların eski halini de gosterir) ama gel gelelim ''sayın'' akp hukumetimiz bu yasayı degistirerek bunun cezai islem uygulanacaktır kısmını kesip attı. yani boyle sacma bir olayın onu acılmıs oldu. simdi madem bu olay bu kadar guzel ve yararlı birsey neden akp bunu her yasada oldugu gibi gozlerden uzak bir sekilde degistirdi.(bu bahsettiginiz olaylar tsk da da yasanıyor. bu kesim tsk yi ele icten ele gecirme hayallerine cok ciddi bir sekilde kapılıyor.)

BoŞ TartiŞmalar Memeleketİ Sİz Kurtarcaksini Zdİ Mİ Sİz Amerİkayi Begenmeyen Tayfa Gİdp Malboro Coca Cola İÇmeye Devam Edİn Mc Gİdİn Levİs Gİyİn Nİke Gİyİn Sonra Vatani Bİz Kurtacaz Dİyİn Akp De Sata Sata Bİtİrmedİ Babalar Gİbİ Satarim Dİyor Adam Askere Laf Soyletmİyosunu Ztatam Ben De Mehmetcİge Laf Soyleteme Zaten Olan Mehmetcİk Kismin Aoluyor Ordaki Paslar Yesin Icin Yatsin Olen Nasil Olsa Kendi Cocuklari Deil Hic Gordunuz Mu Zengin Unlu Birisinin Sehit Oldugunu Gazi Oldugunu Her Zaman Anadolunun Ya Da Ordan Gelmis Fakir Kismin Iscinmemerun Koylunun Cpcugu Sehit Oluyor Onlar Sadec Dunya Kadarsilah Ailp Ordan Yolsuzluk Yapsiznlar Benim Mehmedim Dag Da Tepede Vatan Beklesin KaÇ Tane Osman Pamukoglu Gİbİ Adam Var Sotyelyin O Da Cok Goze Battiemmeli Ettiler Asker Asker Diyosunuz Da 30 Senedir Cok Guclu Olan Ordumuz Niye Bitirmiyor Bu İŞİ Biterse Otaritesi Kenine Ayrilan Para Kesicek Bu Ulkede Kim Ikdidarda Olursa Olsun Sail Iktidar Ordur Bunu Ellerinden Kim Kaybetmek Istere

punx' Alıntı:
fetullah güleni tanı öyle yaz fetullah gülen budistmi yazmış olmak için yazanlara ne kadar kızıyorum ya

Din dusmanliginizi neden Ataturk'e, cumhuriyet'e
yikarsiniz hic anlamam, sizin Ataturk'e, cumhuriyet'e
sayginizin ne kadar oldugunu ortaga koyuyor..
Boyle haberler ile Atamiza, Cumhuriyetimize nekadar
zarar verdiginizin farkindamisiniz?
Cumhuriyeti bir dinsizlik, Islam karsiti birseymis gibi
gostermek sizin isiniz, ama maalesef siz anca kendinizi
kandiriyorsunuz..

konuya gelince..

ben konunun icinde ben birakin tuzak kelimesini,
cumhuriyet kelimesini bile goremedim ama konunun
basligi "Cumhuriyetin altindaki tuzak", komedi yani..
Dinimizi ogrenmenin, cumhuriyete karsi bir faaliyet
oldugunuda sizin gibi din dusmanlarindan duyuyorum
hele konuyu acan kisinin yorumu ki bir facia, acaba o
cemiyetlerden cikan kac tane suikastci ile tanismis?

Bende cemiyetlerde yetismis cok insanla tanistim ama
daha hala sizin bahsettiginiz cumhuriyet dusmanlari ile
tanisamadim..neden acaba?
Cemiyetler hakkinda minimum bilgiye sahip olan insanlarin
kalkip boyle bir yazi yazmasi ve konuyu cumhuriyete
baglamasi onun acizligini ortaya koyar..hedefini gosterir!

Ben ne Fethullah'ci, Nede Suleymanciyim
ama orada yetisen ogrencilerin, sizin gibilerden
10 kat daha Cumhuriyetine, Ulkesine sahip cikan
insanlar oldugunun altina imzami atarim..

Dini kotulemek icin acizlerin yazilarina kanmayin
derim, kendi arastirmanizi yapin ordan sonra
ahkam kesin, boyle ucuz manevralarla camur
atmakla ancak kendinizi kandirirsiniz!

punx' Alıntı:

Yurt disindaki okullar kapaniyor demissin
Melbourne (Avustralya)daki isik koleji,
bu sene kiz ogrencilerinin 100%' unu,
erkek ogrencilerin ise 95%'ini universiteye gonderip
viktorya eyaletinde yuzlerce ozel okulunu geride birakarak
EYALET BIRINCISI oldu
..dikkatini cekerim,
hayal kirikligina ugratti isem kusuruma bakma ama
okullarin kapandigi felan yok! :goz:

Görmek istemeyen gözlere neyi gösteriyoruz,vatan sevgisini,cumhuriyeti,devleti,milleti tekellerine almış ,laftan başka bişey nüretmeyen,üretenin herşeyinden şüphe duyan,sanal
memeleket sevdalısı arkadaşlar.
Birşey yapamıyorsanız bari yapanları takdir edin.Beğenmiyorsanız eleştirin ama topyekün
karalamayın,birşeyler katmaya çalışın eğer varsa.
AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.
SAYGILAR ,SEVGİLER, ALLAHA EMANET OLUN.

Thorpedo
Cumhuriyetin altındaki tuzak...

Çok Doğru başlamışsın aslında; Cumhuriyetin altındaki tuzak.
Bu tuzakda sen ve senin gibi düşünenlersiniz.
Korkma kardeşim dinimizi öğren ve bu güzel dinimizi bir kaç insana mal etme

ALLAH HEPİNİZE AKIL FİKİR VERSİN

KORKMAYIN OKUYUN , ARAŞTIRIN , SONRA KARAR VERİN VE KONUŞUN YADA YAZIN

Evet Ben Samsunluyum.

Samsun'da BÖyle Evler Var.bende Kizimi O Evlerden Benİm Evİme Yakin Olanina Yoladim.

Oradakİ ÜnÜversİtelİ Kizlarimiz Piril Piril İnsanlar.ne GÜzel Ders ÇaliŞiyorlar.boŞ Zamanlarinda Dİnİ Sohbetler Yapiyorlar.

Bunun Neresİ KÖtÜ Birakiyimda Kafelere Gİdİp Sİgara İÇkİ UyuŞturucumu İÇsİnler.soruyorum?bunlari Yapinca Laİk Cumhurİyetcİmİ Olunuyor;?

İlkokuldan Lİse Son Sinifa Kadar Devlet Okullarinda Dİn ÖĞretİlİyormu?koskocaman Hayir.
Şİmdİkİ Cocuklarimiz GenÇlerİmİz Daha GusÜl Abdest Almayi Bİlmİyor.bunlardan DoĞan Çocuklarin Ne Devlete Nede Mİllete Hayri Olmaz.allah Korkusu Olmayanin Hirsizlik Cİnayet Gasp Devletİ Soyar.

BaŞdakİ Yazida Hirank Dİnk'İn Cİnayetİnden Bahsedİlİyor.cİnayetlere Bende KarŞiyim.allahin VerdİĞİ Cani Ancak Allah Alir.

Ama Kİmkİ TÜrk Kani Pİstİr Derse HaŞa Allahim Bİrken İkİ Olsun İsterse Babam Olsun Yerİn Yedİ Kat Dİbİnede Gİrsem ÖldÜrmesem Namert Olayim.
Kİmse Önce Allah Sonra Vatan'dan BÜyÜk Olamaz.bİz TÜrk'ler Vatan İÇİn Canimizi Seve Seve Verİrİz.

Bİrde Ondokuzmayis ÜnÜversİte YÖnetİcİlerİne SormuŞlar?bÖyle Evlerİn Olup OlmadiĞini Onlarda DoĞru DemİŞ.

Şİmdİ Ben Soruyorum RektÖr Beye SeÇİmden Sonra Acaba KaÇ KİŞİ Oraya İŞbaŞi Yapacak.samsun'dan Bİrİncİ Sira Mİllet Vekİlİ Adayi Chp'lİ Haluk KoÇ Beyefendİ ÜnÜversİteye KaÇ KİŞİ Sokacak Ben Samsun'lu Olarak BİldİĞİm Kadariylan 10 KİŞİnİn İsmİ Verİldİ Oranin RektÖrÜ Sol GÖrÜŞlÜ OlduĞu İÇİn 10 KİŞİ İŞbaŞi Yapacak.

Bu GİdİŞle Cumhurİyet Ala Bora OlacakmiŞ GÜleyİmde BoŞa Gİtmesİn Senmİ Bu Cumhurİyete Sahİp Çikacaksin Oktay EkŞİ Bey Senİn İstedİĞİn Cumhurİyet Hİlton Otelİnİn BeŞ Yildizli Otellerİn Lokantalarinda Porsİyonu 250 Ytl Olan Havyarla Kirk Yillik Şarabini İÇmekmİ.

Ah Keske Herkezİn ÇocuĞu O Ablalar Abİlerle Ders ÇaliŞip Dİnİnİ ÖĞrense O Zaman Onun İÇİnde Allah Korkusu Olur.kİmse Devletİ Mİlletİ Sokaktakİ VatandaŞi Soymaz.kİmse İnsanlari Hayvanlari ÖldÜrmez.

Fatihsan kasten değil inan!

fatihsan' Alıntı:
Evet Ben Samsunluyum.

Samsun'da BÖyle Evler Var.bende Kizimi O Evlerden Benİm Evİme Yakin Olanina Yoladim.

Oradakİ ÜnÜversİtelİ Kizlarimiz Piril Piril İnsanlar.ne GÜzel Ders ÇaliŞiyorlar.boŞ Zamanlarinda Dİnİ Sohbetler Yapiyorlar.

Bunun Neresİ KÖtÜ Birakiyimda Kafelere Gİdİp Sİgara İÇkİ UyuŞturucumu İÇsİnler.soruyorum?bunlari Yapinca Laİk Cumhurİyetcİmİ Olunuyor;?

İlkokuldan Lİse Son Sinifa Kadar Devlet Okullarinda Dİn ÖĞretİlİyormu?koskocaman Hayir.
Şİmdİkİ Cocuklarimiz GenÇlerİmİz Daha GusÜl Abdest Almayi Bİlmİyor.bunlardan DoĞan Çocuklarin Ne Devlete Nede Mİllete Hayri Olmaz.allah Korkusu Olmayanin Hirsizlik Cİnayet Gasp Devletİ Soyar.

BaŞdakİ Yazida Hirank Dİnk'İn Cİnayetİnden Bahsedİlİyor.cİnayetlere Bende KarŞiyim.allahin VerdİĞİ Cani Ancak Allah Alir.

Ama Kİmkİ TÜrk Kani Pİstİr Derse HaŞa Allahim Bİrken İkİ Olsun İsterse Babam Olsun Yerİn Yedİ Kat Dİbİnede Gİrsem ÖldÜrmesem Namert Olayim.
Kİmse Önce Allah Sonra Vatan'dan BÜyÜk Olamaz.bİz TÜrk'ler Vatan İÇİn Canimizi Seve Seve Verİrİz.

Bİrde Ondokuzmayis ÜnÜversİte YÖnetİcİlerİne SormuŞlar?bÖyle Evlerİn Olup OlmadiĞini Onlarda DoĞru DemİŞ.

Şİmdİ Ben Soruyorum RektÖr Beye SeÇİmden Sonra Acaba KaÇ KİŞİ Oraya İŞbaŞi Yapacak.samsun'dan Bİrİncİ Sira Mİllet Vekİlİ Adayi Chp'lİ Haluk KoÇ Beyefendİ ÜnÜversİteye KaÇ KİŞİ Sokacak Ben Samsun'lu Olarak BİldİĞİm Kadariylan 10 KİŞİnİn İsmİ Verİldİ Oranin RektÖrÜ Sol GÖrÜŞlÜ OlduĞu İÇİn 10 KİŞİ İŞbaŞi Yapacak.

Bu GİdİŞle Cumhurİyet Ala Bora OlacakmiŞ GÜleyİmde BoŞa Gİtmesİn Senmİ Bu Cumhurİyete Sahİp Çikacaksin Oktay EkŞİ Bey Senİn İstedİĞİn Cumhurİyet Hİlton Otelİnİn BeŞ Yildizli Otellerİn Lokantalarinda Porsİyonu 250 Ytl Olan Havyarla Kirk Yillik Şarabini İÇmekmİ.

Ah Keske Herkezİn ÇocuĞu O Ablalar Abİlerle Ders ÇaliŞip Dİnİnİ ÖĞrense O Zaman Onun İÇİnde Allah Korkusu Olur.kİmse Devletİ Mİlletİ Sokaktakİ VatandaŞi Soymaz.kİmse İnsanlari Hayvanlari ÖldÜrmez.

Öncelikle Oktay EKŞİ'ye günaydın mı desem yoksa uyan da balığa çıkalım mı?
Aklı başında ve yaşı yerinde her yurttaş bu abi ve abla kavramının 80 darbesinden sonra atağa geçtiğini ve yurt genelinde ciddi bir örgütlenme içinde olduğunu zaten biliyor.
Fatihsan şu an soyanlar kimler söyler misin?
"Ah Keske Herkezİn ÇocuĞu O Ablalar Abİlerle Ders ÇaliŞip Dİnİnİ ÖĞrense O Zaman Onun İÇİnde Allah Korkusu Olur.kİmse Devletİ Mİlletİ Sokaktakİ VatandaŞi Soymaz.kİmse İnsanlari Hayvanlari ÖldÜrmez."
Oğlunun sünnet düğünüyle zengin olanlar olabilir mi?
Maliye bakanı olup mısır ithalatının vergi dilimini düşüren olabilir mi?( Hani oğlu mısır ithal ettiydi ya)
Telaffuz etmekte bile güçlük çektiğim kadar bol sıfırlı bir değere sahip gemi satın alabilme becerisi gösteren Başbakan evladı olabilir mi?
Askere gitmemekte kararlı Başbakan evladına ne demeli?
Ben saymaktan bıktım, siz savunmaktan bıkmadınız.

Thorpedo' Alıntı:
120 milyona tertemiz,dinamik beyinleri al kampa sok , ne istersen onun için kullan...

Yeri yeri gelir suikast düzenlettirirsiniz , yeri de gelir mekan

bombalattırırsınız...

çok doğru ve yerinde bir yorum olmuş teşekkür ederim arkadaşım...Ama şunuda ben ekleyeyim bunları yaptırttıktan sonra birde dönüp suçu Yüce Türk Ordusunun üzerine atarlar...

fatihsan' Alıntı:
Evet Ben Samsunluyum.

Peki şöyle bir bakış açısı getirmek isterim düşüncenize :

Herşeyin başı eğitimdir..Ben bu abi veya abla evlerine hiç gitmedim ben o kafelere giderdim hep..Ancak ne sigara içtim,nede içki..Uyuşturucuyu söylemeye bile gerek yok....Eğer aile çocuğuna gerekli eğitimi verirse,yeteri kadar çocuğunun sorunlarıyla ilgilenirse çocuğuna nefsine hakim olmayı öğütlerse ve öğretirse çocuk hangi ortamda olursa olsun kesinlikle kötü birşey yapmaz....Yani siz çocuğunuzu eğitin sizin görevini başkalarna yüklerseniz bunun hesabını zamanı geldiğinde nasıl verirsiniz?...

Saygılar...

fatihsan' Alıntı:

işte bu zihniyetteki beyinler dersanelerde bile kızlı erkekli karma eğitimi gunah sayıp onları ayrı ayrı bina ve sınıflarda eğitecek kadar ufak beyinler ...

fatihsan' Alıntı:

bak kardesim sen ebeveynliğini adam gibi yaparsan cocuguna temelden saglam bi altyapı olusturursan ne alkolik olur ne de uyusturucu bagımlısı!!ordaki universiteli ablalarıyla konusturacagına cocugunu alıp onunla sen dertlessen , dogru yolu gostersen onunla vakit gecirsen emin ol baska kımseye ıhtıyac duymazsın cocuguna dogru yolu gostermesı için...

fatihsan' Alıntı:

bu konu hakkında da sacma bi yorum yapmıssın..ben kendimden biliyorum ki namaz kılmayı,abdest almayı ve bir cok duayı orta okul yıllarımda okul da ögrendim.Lisede de dinimle ilgili temel bilgileri,merak ettiklerimi hocama sordum ve ögrendim..ders saati az da olsa yeterliydi...

sen sucu o zaman din kültürü ve ahlak bilgisi dersi hocası olup ta görevini adam gibi yapmayan hocalarda ara devlet okullarında değil...

fatihsan' Alıntı:

evet o abiler değil mi izmir'i bile her mahallesine kadar istila edenler hatta ne yazıkki oturdugumuz dairenin altına tasınacak kadar yakınlastılar din tüccarları.

Peki milleti persembe ve cuma gunlerı huu cekmekten bıkıp usandıran,yaptıkları sohbetler sabahın ilk ısıklarına kadar surerken cevrede oturan insanları hıc dusunmeyen,öss den bı gece once uyumaya calısırken gece saat 12 - 1 ' de bangır bangır konusup ses cıkaran uyardığımızda kavga etmeye yeltenen bu insanlardan mı ben dinimi öğreneyim...?

bırakın allah askına , her sey aile de biter ... babası annesi cocugunu alıp ona iyiyi kotuyu dogruyu yanlısı ogretıp ornek davranıslar sergilemeli ki kimse devleti soymasın,hayvanları oldurmesin ve içinde Allah korkusu olsun

!NNueNd0' Alıntı:
O evlerde neler olduğunu nasıl çocuklar yetiştirildiğini Türkçe olimpiyatlarında gayet ii gördük.
Türkiyenin yüz akları gençler.

bide geçin su türkçe olimpiyatlarını cok olimpyat istiyorlarsa 2008 Pekin Olimpiyatlarında bi seler yapsınlar ...

Fethullah Gülen e en yakın isimlerden birisi olan Nurullah Veren itiraf etti bu iğrenç yapılanmayı
hala diretmeyin şöyle güzel böyle güzel diye

Kardeş senin gözlerini kin bürümüş,ama eleştirdiğin insanlarda böyle birşey yok.Bakar
kör olmuşsun,gördüklerinede inanamıyorsun.Biz bin kere anlatsak sen anlamazsın,çünki
anlamak istemiyorsun,bu insanlardan katil,bombacı,vatan haini,dolandırıcı,hortumcu
çıkmaz,göremzsin ve inşallahda görmeyeceksin.Aksini savunuyorsan bir tek örnek ver yeter.
Şunuda itiraf edelim; nurcular-nurcu geçinenlerve nurculardan geçinenlerde yok değildir.
Memleketimizde çoğu şeyde olduğu gibi,ama deniz gibi hepsi birgün sahile vuracaktır.
SAYGILAR,SEVGİLER,HAYIRLI İŞLER.

mcoban' Alıntı:
birazcık araştıralım , icraatlara bakalım. o evlerde kalan insanların dünyanın bir ucundaki türk okullarında ne için uğraş verdiğini anlamaya çalışalım, türkçe olimpiyatlarını seyredelim mesela. bilmem ki daha başka nasıl anlaşılacak. ha! bunu cemaatin gazetesi inceden bir mesaj olarak veriyor anlayana "gerçekler zamanla anlaşlıacak" diye.
bir de kardeşimiz suikast falan demiş, bunu hangi amaçla söyledin bilemiyorum ama Allah akıl fikir versin cümlemize...

Valla iiki Türkçe olipiyatları düzenlemiş Fethullah gülen onuda yapmasa hiçbir savunulacak tarafı kalmayacakmış 2 yorumda bir bunu söylüyorsunuz...Buda zaten Türklüğe ve Müslümanlığa yaraşır bir hareket değil mi? :

[VIDEO]yPUVfxzIFNI[/VIDEO]

Evet gerçekler zamanla anlaşılacak ve sizin için çok geç olacak...Umarım çok geç olmadan uyanırsınız..Suikast konusunda ise ordunun üzerine atmaya çalıştıkları tüm çamurlar nur evlerine aittir...

Cumhuriyetin altındaki tuzak başlığı alakasızlık olmuş arkadaşım. Bir cemaat var, ve cemmate katılan kişiler. İsteyen istediği şekilde ibadetini yapar, bunu toplu da yapabilir... bunda illaki bir kötülük aramanın da manası yoktur, Ayrıca peygamberimiz de ibadetlerini cemaaten yapmaktadır. Bu evlerde ne ne kadar doğru yapılıyor bunu bilemem ama konunun laiklikle cumhuriyetle alakası yoktur... Kişi özel hayatında dinini dilediği şekilşde yaşar. Eğer yaşamasına engel olan bir kural var ise zaten demokrasi amacına ulaşmaz, çünkü demokrasinin amacı zaten farklı görüşte insanların bir arada bulunabilmesidir.

Geri