Cumhuriyet'e küfreden dergi

Atatürk'ün makamına gelenlere bakınız. Kıbrısı AB'ye pazarlamaya çalışıp Allah'ın yardımıyla bunda başarılı olamayan zamanında Erbakan'ın sağ kolu olan, türbanlı eşi ülkemizi Avrupa'ya şikayet etmiş olan Dışişleri Bakanı şimdi Atatürk'ün makamına oturmaya hazılanıyor . Ey çaresizlikten AKP'ye oy veren asil Türk milleti damarlarındaki asil kana ne oldu. Bu tarihi sorumluluk sizin o kömürlü nohutlu ellerinizde aittir. Umarım bunun karşılığını bir gün ödersiniz

maxpyane' Alıntı:
Atatürk'ün makamına gelenlere bakınız. Kıbrısı AB'ye pazarlamaya çalışıp Allah'ın yardımıyla bunda başarılı olamayan zamanında Erbakan'ın sağ kolu olan, türbanlı eşi ülkemizi Avrupa'ya şikayet etmiş olan Dışişleri Bakanı şimdi Atatürk'ün makamına oturmaya hazılanıyor . Ey çaresizlikten AKP'ye oy veren asil Türk milleti damarlarındaki asil kana ne oldu. Bu tarihi sorumluluk sizin o kömürlü nohutlu ellerinizde aittir. Umarım bunun karşılığını bir gün ödersiniz

Mutlu oldunmu çölaşan? Bak yazdıklarını başka taraftan anlayıp yorumlayanlar çıkmış tebrikler provakende başarılı oldun çölaşan efendi. Senin adi haberin yüzünden hükümet töhmet altına girdi bile, senin omuzlarınada bu vebalin günahları yazılmaya başladı çölaşan efendi. Şeytanlar diyarından madalyanı takarlar artık boynuna. tebrikler çölaşan tebrikler.

HazımsızLık Zor oLsa Gerek :durdurun
MiLLetin ÇaresizLikten Akp ye oy verdiğini nerden biLiyorsun ki
kendi düşünceLerinizi kendinize sakLayın ve *ıçınızdan uydurarak geneLLeme yapmayın
MiLLetin EgemenLiğine Laf Etmek 2-3 Kendini BiLmez ÇapuLcuya KaLmadı.
Atatürkçüyüz KemaListiz Demokratiğiz Dersiniz;
Ama *ıçınız Sıkıştımı Dönüverirsiniz Hemen
"EgemenLik Kayıtsız Şartsız MiLLetindir"Bu Sözü Ben SöyLemedim Atatürk SöyLedi...
Akşam Akşam Gerdiniz Yine

satlık kalemler şehrinde .....

maxpyane' Alıntı:
" Ey çaresizlikten AKP'ye oy veren asil Türk milleti damarlarındaki asil kana ne oldu. Bu tarihi sorumluluk sizin o kömürlü nohutlu ellerinizde aittir. Umarım bunun karşılığını bir gün ödersiniz "

ben size demiştim daha önce satılmış kalemleri okumayın diye bak gördünüzmü provakatörün yaptığını şimdi akp ye oy veren her islam inaclı sıradan saf yurdum insanı bu adam yüzünden vatan haini anti kemalist ilan edilecek en büyük örneği yukarda alıntıda

tamam haberleri bizde yakından takip ediyoruzda haberi yansız anlat be adam :melek

Uyuyan medya arasında Cumhuriyete yapılan saygısızlığı yazan birine geçmişiniz ve onun siyasi duruşu yüzünden görmemezlikten gelmek ayıp.

Konu emin çölaşan değilde, o Dergileri basan bastıran onlar gibi düşünüp bunları zevkle okuyan ve buna göz yumanlar olsa gerek.

yehovan' Alıntı:
Uyuyan medya arasında Cumhuriyete yapılan saygısızlığı yazan birine geçmişiniz ve onun siyasi duruşu yüzünden görmemezlikten gelmek ayıp.

Konu emin çölaşan değilde, o Dergileri basan bastıran onlar gibi düşünüp bunları zevkle okuyan ve buna göz yumanlar olsa gerek.

sence medya uyuyor mu? bence uyumuyor.. ama nedense meclisteki pkklılar'dan degilde 2 3 tane salagin cikardiği bir dergiden bahsediliyor.
bence medya uyumuyor ama uyutmaya calisiyor

SöyLeyecek bişey buLamıyorm ...

KemaLizm i bu kadar daLga konusu yapabiLecek gücü werenLer en büyük "VATAN HAİNİ VE ŞEREFSİZLERDİR "

mstfclsr' Alıntı:
sence medya uyuyor mu? bence uyumuyor.. ama nedense meclisteki pkklılar'dan degilde 2 3 tane salagin cikardiği bir dergiden bahsediliyor.
bence medya uyumuyor ama uyutmaya calisiyor

Pkk yı sizin yanar dönerli demokrasi anlaşınız soktu. Sizin insan hakları koruyucalarınız düşünce özgürlüğünü savunan insanlarınız soktu. Düz ovada siyaset anlayışını savunanlar soktu. Sen neden bahsediyorsun

Medya nın uyuttuğu bir gerçek. Seçimden önce akp yi destekleyen yazılar yazılmadımı ? Ekonominin pembe tablosunu çizip istikrardan bahsetmedimi ? Medya uyumuyor uyutuyor. Bunda hem fikiriz. Ki senın kimi neyi nasıl uyuttuğundan bahsediyorsan

Kaldı ki bahsettiğin 2 3 salak'ın kaçtane okuyucusu vardır ? Bunların arkasında kimler vardır. Senin ve ya sizin bakış acınız bu. ya 2 3 kişiler ne yapacaklar. Bak bakalım neler olacak. Bunlar bir başlangıc. Sen ve senın gibiler bunu görmemeye devam ettikçe ÇIĞ gibi büyüyecekler !

KemaLizmi daLga konusuna düşürenLer
Atatürk'ün arkasından siyaset yapanLar ŞEREFSİZLERDİR....

orduyu unutuyorsun.. buyumeyecekler buyuyemeyecekler vatan dusmanlari.. bu arada sizin dediin sey benim deil onu da belirteyim..

FoFeR' Alıntı:

*ıçınızdan uydurarak geneLLeme yapmayın
MiLLetin EgemenLiğine Laf Etmek 2-3 Kendini BiLmez ÇapuLcuya KaLmadı.
Atatürkçüyüz KemaListiz Demokratiğiz Dersiniz;
Ama *ıçınız Sıkıştımı Dönüverirsiniz Hemen
"EgemenLik Kayıtsız Şartsız MiLLetindir"Bu Sözü Ben SöyLemedim Atatürk SöyLedi...
Akşam Akşam Gerdiniz Yine

başka söze gerek yok halktan hesap sormak kimin haddine bak hele

yehovan' Alıntı:
Ne alaka yaw. (Kuran-ı Kerimde Böyle bir şey yazdığını bir göstersene dostum . Dipnot olarak iliştirelim hemen.)

Maide 44 - İçinde hidayet ve nûr bulunan Tevrat'ı, elbette biz indirdik. Müslüman olan peygamberler, yahudiler hakkında hükmederler, kendilerini Tanrıya adamış zâhitler, âlimler de, Allah'ın kitabını korumakla görevlendirildiklerinden (onunla hüküm verirler) ve onun Allah'ın kitabı olduğuna şahitlik ederlerdi. İnsanlardan korkmayın, benden korkun, âyetlerimi az bir paraya satmayın. Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.

Ben desteksiz konuşmam.

bi taraf başlamış hemen sallamaya,diğer tarafta olayı başka yönlere çekme savunma derdinde..

kimse neyin ne olduğunu ne araştırmış ne etmiş..

öncelikle akp'ye gizliden gizliden sallayan arkadaşlar bi girin bu derginin net sayfasına onlar sizden daha beter küfür etmişler akp ve yandaşlarına ..
yani dergi akp'nin bir kolu,uzantısı ve destekleyicisi değil..!

gelelim diğer tarafa sizde hemen savunmaya geçmişsiniz ..yaf bu yazıların nesini savunuyorsunuz arkadaşlar..
adamlar resmen ülkenin düzenini yıkmaya çalışıyorlar hala ucuz kulplar takma derdindesiniz bunlara..
size de yazık..

neyse..
konuyu güncele taşıdım..

emin çölaşanı adamdan sayarsak bu tür provakasyonlara kanmak lazım siz ana avrada küfür eden kaç gercek mümin gördünüz

Arkadaşlar Aziz Nesin bir kezdaha haklı çıktı. ATATÜRK egemenlik kayıtsiz şartsız milletindir demiştir ama o zamanki millet şuanki kadar kör değildi biz sandık başında gördük insanları ampüle oy verecez diye evet boşluğuna değil direk ampülün üstüne basmıştır evet damgasını.Bu gün Cumhuriyetimize dil uzatan herkes bir gün bu millet uyandığında ne yapacaklarını nereye kaçacaklarını düşünsün ayrıca dini sömürülmüştür fakat bu gün Abd de yaşayan şehler ben ülkeye gelirsem Türkiye karışır diyenleri kimse savunmasın bunları elmet millet ve tarih yargılayacaktır

TEHLİKENİN FARKINDAYIZ AMACIMIZ SAVAŞMAK DEĞİL SADECE İNSANLARA DOĞRUYU GÖSTERMEK TABİ BİZİM MİLLETİMİZ SADECE BENİM DEDİĞİM DOĞRU DEDİĞİ İÇİN SÖZÜMÜZ ANLAYANA ...

Hürriyet Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, bugün köşesinde dinine bağlı Anadolu insanını rencide eden bir yazı kaleme aldı.

Sözde İslami kesime ait olduğunu iddia ettiği bir dergide yer alan ve galiz küfürlerle dolu bir yazıyı alıntılayan Çölaşan, bu çirkinliğin Müslümanlık adına yapıldığını öne sürüyordu.

OLAYIN PERDE ARKASI

Çölaşan'ın "İslamcı" olarak nitelediği dergi yasadışı İBDA - C adlı örgütün yayın organı olarak 31 haftadır yayına devam ediyor. İBDA - C adlı örgüt ise Türkiye'de dindar kimliğiyle bilinen insanlara yönelik tehditleri ve açık provokasyonlarıyla biliniyor.

Baran adlı derginin genel yayın yönetmeni Bünyamin Eser, 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren tutuklu durumda. Ancak derginin yayın süreciyle ilgili ilginç bir bilgi daha var.

NEDEN TOPLATILMIYOR?

Dergi bu provokatif dolu tavrını tam 31 haftadır devam ettiriyor. Bu tür yayınları yakından takip eden Güvenlik Şube birimleri söz konusu dergiyle ilgili her sayıda savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Ne var ki bağımsız yargı, yasadışı örgütün küfür ve hakaret dolu yayını hakkında bir türlü toplatma kararı vermiyor.

Ve neden sonra dergi inanan insanları kötü, ahlaksız ve saldırgan kimseler şeklinde gösterme malzemesi olarak Çölaşan'ın yazısına konu oluyor.

Dergi hakkında bundan sonra mahkemenin nasıl bir tavır alacağı bilinmez. Bilinen gerçek o ki; Türkiye'deki hiçbir samimi Müslüman derginin ne üslubuna da savunduğu görüşlere de destek vermiyor. Dolayısıyla bu son provokasyon hamlesi de böylece sonuçsuz kalmış oluyor.

türk ocağı' Alıntı:
Mutlu oldunmu çölaşan? Bak yazdıklarını başka taraftan anlayıp yorumlayanlar çıkmış tebrikler provakende başarılı oldun çölaşan efendi. Senin adi haberin yüzünden hükümet töhmet altına girdi bile, senin omuzlarınada bu vebalin günahları yazılmaya başladı çölaşan efendi. Şeytanlar diyarından madalyanı takarlar artık boynuna. tebrikler çölaşan tebrikler.

Neyını yanlıs anlayıpta neyını yanlıs yorumluycam alın ıste cumhurbaskanı olacak zatın doneklıgını kendınız ızleyın Bır koltuk ugruna bır memleket nasıl satılır ızleyın...

http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4&mode=related&searchhttp://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4&mode=related&search

Bunlar Erbakanın yanındayken anti amerıkancıydı...ozamanlar bunları daha cok sevıyodumm...

Ama 28 subattan sonra ne oldu amerkıa dedıkı bakın yıne sızı ındırdım asker benım elımde sımdı sız benım ıstedıklerımı yapın bende Turk askerını sıze karsı kulllanmayayım antlasması....

Vayy bee

Ataturk ta ozamanlardan bunları gormus

Sımdı sıra bursa nutkunun uygulanmasında

Buradan Çikan SonuÇ Şudur Kİ:mÜslÜman TÜrk KÜltÜrÜ Elİndekİ Çekİcle GİttİĞİ Heryerİ Yikar "yaratmak" Denİlen Yaraticiliktan Tamamİyle Yoksundur.onun Allahi Vardir Ve Cennete Gİdecektİr, Cennette Bİr KÖpek Gİbİ Allahinin KiÇini OkŞayacaktir.mÜslÜman TÜrk Bİr Ucubedİr.

patient'e katılıorm ama bunların içinde gerektii zmn küfür etmeyi normal karşılayanlar da var. Hem şu an ki yönetim bire bir bunları desteklemio olsada aslında bunlara da taviz vermekten geri kalmıo. Şu an ki yönetimin koyu taraftarlarının zamanında yedii boklar bilinio her ne kadar atatürk çüyüz die geçinseler de zamanında atatürk e en büyük küfürleri etmiş kişiler bunlar

sun13' Alıntı:
Buradan Çikan SonuÇ Şudur Kİ:mÜslÜman TÜrk KÜltÜrÜ Elİndekİ Çekİcle GİttİĞİ Heryerİ Yikar "yaratmak" Denİlen Yaraticiliktan Tamamİyle Yoksundur.onun Allahi Vardir Ve Cennete Gİdecektİr, Cennette Bİr KÖpek Gİbİ Allahinin KiÇini OkŞayacaktir.mÜslÜman TÜrk Bİr Ucubedİr.

Zuhahha. MAL in MAL :)

Geri