sürgünblue
New member
- Reaction score
- 0
Sayın Selçuk İlhan, yukarıda sana yapılan yorumları okuyorumda kimsenin seni tanımadığı, ömrünü sürekli olarak takiplerde, tehditlerde,sürgünlerde, işkencelerde geçirdiğini bilselerdi yorum yaparken dahi bu sorgulamaların sana güç verdiğini anlayacaklardı. Ama toplumumuz dinci medya tarafından doldurulduğu için ve onların kaleminden çıkan hiçbir düşüncenin doğru olmadığını bilmedikleri için sana dil uzatmayı görev saymalarını doğal karşılıyorum.
Biraz anlasalar AKP yi kapatma davasını medyadan uzaklaştırmak ve ekonomide ki kötü gidişatı örtmek için ülkenin önde gelen Kemalistlerini böyle bir tuzakla başka olayların içine atfetmelerini, umarım bu düşüncelerinden vazgeçerler. Birkaç gün sonra bu olayın aslı belli olacaktır, bu AKP hükümetinin sonunun yaklaştığının habercisidir. Çırpınışlar boşunadır. Sorosun çocukları bundan sonra halkı kandıramıyacaktır, asıl yüce divanda yargılananlar şimdiki karanlığın devleri olacaklardır.
savcı akp hükümetine dava açarken haklı da selçuk ilhanı içeri alırken haksız mı diyosunuz..sakın içkence tehdit sürgün saçmalıklarından bahsetmeyin..onlarca terör örgütü de kendisini bu şekilde savunuyor..biraz olaylara tarafsız gözle bakalım..işimize gelmeyene şuçzuz gelene şuçlu diye bakmayalım artık...evet ya. bu kadar koplocuyuz...hükümet o kadar güçlü ki savcıya o kadar kişiyi göz altına aldırabiliyo ama yine aynı hükümet kendisine kapatma davası açılmasına engel olamıyo ..chp ye oy verenler atatürkçü diğerleri değil,akp ye oy verenler dindar diğerleri değil, şimdi ben chp ye oy verdim diye bana imanı eksik kim diyebilir..veya akp ye oy verdim diye bak sen atatürk karşıtısın diyebilir...şu an bizi getirmek istenilen yer tam orası.. devletin savcısını açılan parti kapatma davasında ne kadar haklı görüyosan aynı devletin savcısına da bu gözaltına alınmalarda da göven!!! gözünün üstünde kaşın var kavgası bitsin artık