Cumhuriyet mitingleri, PKK'nın karakol baskınları ve DTP eylemleri arasındaki bağ.

Apo şerefisizi ne istiyorsa ergenekoncu katiller onları yapıyor

Cumhuriyet miitingleri ile istediklerini elde edemeyen ihanet şebekeleri

şimdi de kankaları olan terörsitleri devreye sokarak kirli ve pis emellerine ulaşmaya çalışıyor

Gerici zihniyete göre zaten, CHP' ye oy veren herkes ergenekoncu. Ama ülkesi karış karış satan, her türlü yolsuzkuğa adı karışan, deniz fenerleriyle edepsizlikleri ayyuka çıkan akepe zihniyeti sütten çıkmış ak kaşık.

Gerici zihniyete göre zaten, CHP' ye oy veren herkes ergenekoncu.

Arkadaşım CHP nin 2. şefi baykal kendisi ben ergenekonun avukatıyım dediğini ne çabuk unuttun

baykalın kendisi CHP yi ergenekoncu yaptığını bu sözünden anlayamadıysan

biz ne yapalaım

Cumhuriyet mitinglerine katılan herkes ergenekoncu olsaydı, şimdi akepe diye bir hükümet kalmazdı sözde demokrat arkadaşım. Nasıl ki başbakan kendini savcı yerine koyma safdilliliğini gösteriyorsa, aynı şekilde muhalefette avukatlığa soyunur. Bunda size garip gelen nedir? Siz de mi ergenekon savcılığına büründünüz yoksa?

Cumhuriyet mitinglerine katılan herkes ergenekoncu olsaydı, şimdi akepe diye bir hükümet kalmazdı sözde demokrat arkadaşım. Nasıl ki başbakan kendini savcı yerine koyma safdilliliğini gösteriyorsa, aynı şekilde muhalefette avukatlığa soyunur. Bunda size garip gelen nedir? Siz de mi ergenekon savcılığına büründünüz yoksa?

cumhurieyet mitinglerine katılan herkes ergenekoncu mu bilmiyorum ama bu mitingleri organize edenlerin hepsinin ergenekoncu olduğunu biliyoruum ve şuan hepsi hesap veriyor

başbakanın ergenekoncu çetenin ipliğinin pazara çıkarılmasında savcılara destek verdiğini ve arkasında durduğunu kadediyorsan eğer

bunun karşılığında Bayjalında çetenin mafyanın avukatlığına soyunması gerekmezdi
demekki bir bağı varki bukadar sahiplendi bu çeteyi

Ya arkadaşım senin mantığın nasıl oluyorda, bir başbnakanın görevini yapması için savcıya talimat verdim demesi lafını kabul ediyor mu? Savcının görevini yapması için başbakandan ültimaton almasına gerek var mı? Nerede kaldı hukuka saygı? Hukuku başbakan mı yönlendirecekmiş? Lafa gelince bir de demokrat kesilirsiniz. Peeh.

Ya arkadaşım senin mantığın nasıl oluyorda, bir başbnakanın görevini yapması için savcıya talimat verdim demesi lafını kabul ediyor mu? Savcının görevini yapması için başbakandan ültimaton almasına gerek var mı? Nerede kaldı hukuka saygı? Hukuku başbakan mı yönlendirecekmiş? Lafa gelince bir de demokrat kesilirsiniz. Peeh.

Bşbakanın savcıya talimat verdiğne dair kanıtın göster

bşabakanın böyle bir talimatı yok

ancak ergenekon mafyası savunup bu mafyayayı kurtarmak için başta bu Ergenekonun avukatı oaln baykal be ergenekoncu basının savcıyı yıpratma girişimine karşı

savcıya destek vermiştir

taliamat değil

arkadaş başka işiniz yokmu yaw
:):):)

İşte ülkemizin gerçeği bu yazı,zaten biraz düşünmeyi bilen bağı kurabilir ama şunu söylemek isterimki o meydanlara toplanan halkın hepsini bu forumda yaptıkları gibi üzmez kıza tacizde bulundu bütün müslümanlar sapık şeklinde yormamak lazım orda gerçekten vatanı için bulunan isnanlar gerçeğin farkında olmayan arkadaşlarda var bu forumda olduğu gibi bunlarıda kazanmak lazım anlatmak lazım bazı şeyleri görmeyenlere gösterip asıl gerçeği,uyandırmalıyız,bizim için insan önemlidir insanlığı kazanmalıyız

Kendisi ben talimat verdim dedi, sen hiç haber izlemez misin?

adam senden kanıt istemiş senin verdiğin cevaba bak

evet bende başbakanın talimat verdim dediğini işitmedim

bu davada susurluk gibi güme gitmesin diye destek vermişmiş

ama talimat verdim demedi

ama baykal açıkca ben çetenin mafyanın ergenekonun avukatıyım dedi

dedi demesine ama biz baykalı silivride arkadaşlarını savunurken göremedik

:)

Destek vermek haa!!! Yuh yani, adalete müdahele ediyor hala destek verdi diye yazıyorsunuz. Şu senin başbakanın niye deniz feneri yolsuzluğu için savcılara destek vermiyor peki?

Destek vermek haa!!! Yuh yani, adalete müdahele ediyor hala destek verdi diye yazıyorsunuz. Şu senin başbakanın niye deniz feneri yolsuzluğu için savcılara destek vermiyor peki?

Deniz feneri olayı Almanyada olmuş ve Türkiye ile hiç bir bağlantısı olmana bir dava

Alman savcılar ve yargıçlar 18 ay süren yargılama sonucunda suçu olanlara gerekli cezayı vermiştir

Bu davayı ergenekon çaetesine karşı rövanş olarak kullanmayı çok istediniz ama avucunuzu yaladınız

Deniz feneri' nin Türkiye' de ki bağlantılarını araştırmak için niye talimat vermiyor? Almanya' da kanal 7' ye yayın yasağı getiriliyor sen hala hırsızları savunuyon.

savcılık desdekle köstekle dava açmaz,yetkisi var,,gerekli gören iş çıkaracağını düşünen savcı açar..bencede açmalı o konuda zaten..varsa bir durum kime uzanıyorsa bulsun,savcıların işi bu...

LOOPUSED ben de bunu söylüyorum zaten. Neden bir savcı Başbakandan görevini yapmak için icazet alsın? Var mı böyle bir rezillik?

PKK ile sözde ulusalcı şarlatanlar arasında ki bağ yeni değilki

ne ihanetler ne kanlı işbirlikler yaptılar yıllardır bunlar birlikte

Bak arkadaş ben pkk' lı hayınla işbirliği yapan ne kadar ulusalcı, ne kadar akepeli, ne kadar chp li ne kadar mhpli ne kadar hangi partili olrsa olsun, Allah belasını versi diyorum. Ne kadar hırsız, arsız, hilekar, sahtekar,... illegal varsa kanun karşısında hesabını versin diyorum. ama ne hikmetse siz, hırsız bizdense dokunulmasın diyorsunuz. Yani namussuz sizden ise namuslu oluyor. Üzmez' i bile vakitte yazıyor diye kolluyan insanlar var bu forumda. Şerefsizliğin adı şerefsizliktir. Ben yaptım, sen yaptın, bzim ki yaptı diye şerefsizliğin meali değişmez. Anlatabildim mi güzel kardeşim.

Eğer ki bir başbakan adalete müdahale edecek kadar basiretsizleşiyorsa, o başbakandan bu ülkeye zerre kadar fayda gelmez. Nitekim gelmiyor da...

Eğer ki bir başbakan adalete müdahale edecek kadar basiretsizleşiyorsa, o başbakandan bu ülkeye zerre kadar fayda gelmez. Nitekim gelmiyor da...

Bu ülkede yargı CHP nin elinde dir.CHP den başkada kimse etki edemez.

başbakan okadar etkili olsaydı kendi partisi hakkında dava açılmazdı

ama maşallah CHP ile ilgili onlarca dava var mahkemelerde nedese hiçbiri sonuçlanmıyor

ArkadEğer yargı CHP' nin elinde olsaydı akepe kapanmıştı şu anda. Akepe iktidarı laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu için hüküm giydi. Sen hala suçu savunuyorsun.

Geri