Cumhuriyet mitingi Cumhuriyet'e bile manşet olamadı

Cumhuriyet tehlikenin farkına varmış =)

Siz tehlikenin farkında mısınız ?

Belgelerin tek tek ortaya çıktığı zamanda bu kadar katılımcıyı bile iyi toplamışlar.
Millet artık uyandı ve demokrasiden yana tavrını koymaya başladı.

Harbiden doğru söylüyorsun

Danıştay Cianyetini işledikleri neredeyse kesinleşmişken

Yeraltından bombalar silahlar fışkırıken

Alevi önderlere yapılacak suikast planları ele geçirilmişken

Bu ergenekoncular bukadar kişi topladılarsa iyi sayılır

konuyu geç gördüm.. yoksa erken cevabımı verirdim bu kadar alıntı cevap olmazdı..

Öncelikle 21 Haziran da yapılan bi mitnig.. zamanlama çok yanlış..

Hem Babalar Günü Hem Tatil.. Bütün İzmir Şehir Dışında..

Nerden Mi biliyorum? Çünkü Ben "Gavur" İzmiliyim Sizin Dilinize Göre..

Miting Gayet Güzeldi .. AZ ama ÖZ kişiler vardı..

Biz Kömür,Para,Eşya dağıtırak İnsan Çekmiyoruz Oy kazanmıyoruz..

sahi siz kaçkişiydiniz

Asıl Siz Kaç Kişisiniz?

Bi Toplanın Da Görelim Kaç Kişi olduğunuzu?

Dünkü miting adı verilen kurugürültü kalabalığı, darbecilere vurulan en büyük darbeydi.Teşekkürler izmir halkı

Güzel İzmirimin Halkı Seçimde Gösterdi Kalabalığını.. Sen bi seçime bak istersen..

~SiLenT ScЯeaM~;4405392' Alıntı:
10 Bin Kişi mi KatıLmış Vay Anasını :durdurun
Yavaş Yavaş AkıLLanıyor İnsanımız BakaLım Bidahaki Sefer 5 Bin Kişi TopLaya BiLcekmisiniz?

Bi daha ki sefer Eylül-Ekimde olsun da kaç kişi katıldığını görürsün.. hatta gel misafirim ol..
Belgelerin tek tek ortaya çıktığı zamanda bu kadar katılımcıyı bile iyi toplamışlar.
Millet artık uyandı ve demokrasiden yana tavrını koymaya başladı.

Demokrasi? Sizin Düşüncenizin Neresinde Var demokrasi?

:gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Yorum yok sadece gülüyorum..

way be milyon kişilik izmirden sadece 10 bin kişi diğerleri tatille gitmiş babalar gününü kutlamakta tabi canım ne gerek var laiklik elden gidiyormuş darbeciler içerde çürüyormuş ne önemi var tatil dönüşü hallederiz.

konuyu geç gördüm.. yoksa erken cevabımı verirdim bu kadar alıntı cevap olmazdı..

Öncelikle 21 Haziran da yapılan bi mitnig.. zamanlama çok yanlış..

Hem Babalar Günü Hem Tatil.. Bütün İzmir Şehir Dışında..

Tatil memleketi İZMİR tatile mi çıkmış...:) bu mazereti tuttum.. ANKARALI istanbullu, tatilini karadenizde,anzer yaylasında mı geçiriyordu acaba.

katılım bencede tutmuş, 10 bin az sayılmaz, ama izmir için değil elbette..

Bazı yorumcular katılımın düşük olmasından dolayı mutlu olmuşlar anlaşılan. Sizler nasıl birer vatandaşsınız ki bir Cumhuriyet mitingine katılımın düşük olmasına sevinebiliyorsunuz? Nedir alıp veremediğiniz Cumhuriyetle? Ülkemizin yönetim biçimi Cumhuriyet, bunu bilmiyor musunuz?

Dostlarımız ve Düşmanlarımız iyi bilsin ki, Türkiye Cumhuriyet'i Sonsuza kadar Atatürk İlke ve Devrimleri ölçeğinde yoluna devam edecektir. Çeşitli siyasi dönüşümler ve geciçi oluşumlar sadece ve sadece gelip-gidici Mide ağrılarıdır...

Bazı yorumcular katılımın düşük olmasından dolayı mutlu olmuşlar anlaşılan. Sizler nasıl birer vatandaşsınız ki bir Cumhuriyet mitingine katılımın düşük olmasına sevinebiliyorsunuz? Nedir alıp veremediğiniz Cumhuriyetle? Ülkemizin yönetim biçimi Cumhuriyet, bunu bilmiyor musunuz?

Dostlarımız ve Düşmanlarımız iyi bilsin ki, Türkiye Cumhuriyet'i Sonsuza kadar Atatürk İlke ve Devrimleri ölçeğinde yoluna devam edecektir. Çeşitli siyasi dönüşümler ve geciçi oluşumlar sadece ve sadece gelip-gidici Mide ağrılarıdır...

Darbe mitinglerine olan katılımın düşük olmasından elbette mutluluk duyuyoruz. Siz nasıl bir vatandaşsınız ki darbe çığırtkanlığı yapılan bir oluşumu destekleyebiliyorsunuz ???

Darbe mitinglerine olan katılımın düşük olmasından elbette mutluluk duyuyoruz. Siz nasıl bir vatandaşsınız ki darbe çığırtkanlığı yapılan bir oluşumu destekleyebiliyorsunuz ???

Cumhuriyete sahip çıkmak darbe çığırtkanlığı oluyorsa gurur duyarım o halde size göre cumhuriyetçi=darbeci öyle mi......
Zaten bazılarının çapı olmadığı için Cumhuriyet sizin gibilere birkaç beden büyük.

Cumhuriyete sahip çıkmak darbe çığırtkanlığı oluyorsa gurur duyarım o halde size göre cumhuriyetçi=darbeci öyle mi......
Zaten bazılarının çapı olmadığı için Cumhuriyet sizin gibilere birkaç beden büyük.

Bize Göre Cumhuriyetçi = Darbeci Veya Tam Tersi Demek DeğiL .
Bu Maskeyi Takan Sözde CumhuriyetçiLer... Bazı İnsanLarın KutsaL Saydığı Cumhuriyet'e Dahi KirLi eLLerini Uzatmış oLan BöcekLer.
Cumhuriyetçi isen eLbette Gurur Duyacaksın KaLdı ki Tersini İddaa Eden oLmadı Ajitasyon Yapmanın Hiç Bir Manası Yok.
Senin İçini BiLemem Ama O BöcekLerdensen Türk HaLkı Zehirini Eksik Koymaz Tepkisini,Tavrını aLnınızın Orta Yerine Çakar İzmir'de oLduğu Gibi..

~SiLenT ScЯeaM~;4410004' Alıntı:
Bize Göre Cumhuriyetçi = Darbeci Veya Tam Tersi Demek DeğiL .
Bu Maskeyi Takan Sözde CumhuriyetçiLer... Bazı İnsanLarın KutsaL Saydığı Cumhuriyet'e Dahi KirLi eLLerini Uzatmış oLan BöcekLer.
Cumhuriyetçi isen eLbette Gurur Duyacaksın KaLdı ki Tersini İddaa Eden oLmadı Ajitasyon Yapmanın Hiç Bir Manası Yok.
Senin İçini BiLemem Ama O BöcekLerdensen Türk HaLkı Zehirini Eksik Koymaz Tepkisini,Tavrını aLnınızın Orta Yerine Çakar İzmir'de oLduğu Gibi..

siz yapın bi miting görelim siz kaç kişsiniz?

böle miting yapanalra laf atmakla olmuyo..

~SiLenT ScЯeaM~;4410075' Alıntı:
Miting mi YokLama mı?

Hayır İkisi Arasında Uçurum Varda.

Farketmez Siz Kaç Kişi olduğunu sayabilcek msiiniz..

1 elin parmakları kadar fln..

zor olmaz senin için..

Farketmez Siz Kaç Kişi olduğunu sayabilcek msiiniz..

1 elin parmakları kadar fln..

zor olmaz senin için..

Neyse Sen BizLe Kafanı Çok FazLa Yorma Kardeş.
FrekansLar Karışıyor Sonra "Kaç Kişiniz" FeLan ;)
Hadi BakaLım Ufak Ufak.

siz yapın bi miting görelim siz kaç kişsiniz?

böle miting yapanalra laf atmakla olmuyo..

Biz Mitingimizi sandıkta yapıyoruz

2007 ylında ki Cumhuriyet mitinglerinden hemen sonra yapılan seçimde bizim kaç kişi olduğumuzu öğrenemediniz mi hala

Arkadaşlar diyor ki "Tatilde olduğumuz için katılamadık" diyorlar

Yani izindeymişler

Bence haklılar

Atam izin(tatil)deyiz sloganına uygun hareket etmişler

Geri