Nice nice yıllara Cumhuriyetim.Herkesin Bayramını kutlarım.
Kendimi bildim bileli, ailemin vatan ve millet perver duygularıyla yetiştirilen bir insan olarak, gururla, iftaharla ve Türklük şuuruyla, milletçe kutladığımız bir 30 Ağustos Zafer Bayramında daha, gözlerim dolarak sevgili Atatürk'ümüzü rahmet ve şükranla anıyorum..
Bu gün ona dil uzatanlara cür'et edenleri nefretle kınıyorum...Eğer bu gün, yere düşürülmemiş şanlı bir bayrak altında, güvenli sınırlar içinde yaşayıp, çocuklarını yetiştirebiliyorlarsa...Eğer bu gün Yunan, İngiliz, Fransız, İtalyan dedeleri, babaları yok ise....Eğer hala bu cennet vatanın semalarında ezan sesleri yükseliyorsa, bunu Atatürk'e ve yokluklar içinde destanlar yaratan kahraman ordumuza borçlu olduklarını hiç unutmasınlar...Mübarek şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu aziz vatan topraklarında Türklerden ve kendilerini Türk hissedenlerden başkasına yer yoktur....Olmayacaktır...Bu millet tek beden, tek bilek, tek yürek olmayı çoook iyi bilir...Aynı 84 yil önce olduğu gibi.....
Türk Milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu ve daim olsun.......
Öyle kolay kurulmadı bu sevgili cumhuriyet,
Sene değil senelerce çekildi bin mahrumiyet,
Ne şehitler, ne gaziler verildi bu vatan için,
Mucizeler yarattık biz, bitsin diye o esaret...
O en kutsal emanetim, ay yıldızım, memleketim,
Kıyamete kadar bitmez, yemini var milletimin,
Kıvancımız, gururumuz, sevincimiz, sevdamızdır,
YANACAK HEP MEŞ'ALESİ, TÜRKLÜĞÜMÜN, TÜRKİYEMİN.
ZAFER KUTLAMALARIMIZ BİTMEDİ BİTMEYECEK........