Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

IBN HASSUL
"Bütün milletler içinde cesaret ve secaatte Türklerden daha ileride olan ve
büyük amaçları elde etmek uğrunda daha ileri gidebilen bir millet yoktur.
Allahu teala onları arslan suretinde yaratmıştır...

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.!

Bayramımız kutlu olsun.Ulusumuz için hayırlara vesile olur inşallah...

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. Sevgili dedeciğim, sevgili atalarımız, sevgili şehit kardeşlerim, bu vatanı bizlere kazandırdığınız ve emanet bıraktığınız için binlerce kez teşekkür ederim. Sevgiyle ve minnetle sizleri anıyoruz. Ruhlarınız şad olsun.

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun ... Bizlere bu vatanı emanet eden bütün atalarımızın ve önderimiz Mustafa kemal'in mekanları cennet olsun .. ALLAH'ım bizlere bizlere bu milli iradenin kaybolmamasını sağlasın .. nice 88. yıllara ..

Gerçi yazmıştım ama bugün yaşadıgım ve gördüğüm bazı şeylerden sonra bu bayramın, törenlerin ve birlikteliğimizin önemini birkez daha anladım..

Türkiye Cumhuriyetimizin 88. Yılın ve Dahada İleriki Güzel Zamanlar İçin Kutlu ve Huzurlu Olsun

Bugün bu ülkede bu şanlı bayrak ve ezan sesleri altında yaşamamızı sağlayan M.Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaslarından tüm ecdadımızdan Allah binlerce kez razı olsun.

yine bugün bize bu 88 yıllık geleneği ve bu bilinci günümüz gençligine yaşatmayanların Allah belasını versin.

Ne mutlu TÜRK'üm diyene !!!

Kendimi bildim bileli mevcut sistemle yıldızım hiç barışmadı, gördüğüm her aksaklığı cumhuriyetle şekillenen rejime fatura etme hastalığına bir dönem yakalandığımı kabul ediyorum. Forumun eskileri beni iyi tanır. Mod adaylığı başvurumda bana yapılan en büyük eleştiri, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı olduğumun düşünülmesiydi. Acı bir şekilde tecrübe ettim ki rejime muhalefette yıkıcı ve yaralayıcı bir üslup, Türkiye düşmanlarının, bölücülerin, emperyalistlerin hanesine puan olarak yazılmakta. akp ye yakın sitelerdeki yorumlara göz atıyorum, "osmanlının yıkıldığı günü ne demeye bayram olarak kutlayacakmışım" gibi abuk ifadelere tesadüf ediyorum. Bu memleketin evlatlarını kendi ülkelerine, devletlerine, kurucu başkanına düşman yapan üslup, "islamcılık(!)" maskesiyle tertemiz Türk çocuklarını avlamaya malesef devam ediyor, bugün ab yanlısı, abd sempatizanı, soros maaşlı besleme liberal çapulcularla, kan emici kudurmuş köpek sürüsü pkk ve türevleriyle yanyana, omuz omuza, devlete, rejime, cumhuriyete, istiklal marşına, Atatürke sövüyorlar.
Mevcut düzene olan muhalifliğimiz ve alternatif fikrin savunucusu olmamız, bu ihanet cephesinde yer almamızı gerektirmez. Yanlışı- doğrusu ile bu devlet, bu cumhuriyet, bu bayrak ve Gazi Mustafa Kemal bizimdir. Ey müslüman türk evladı; sisteme düşmanlıktan gayri mücahidlik bilmeyen, sahte islamcıların gazıyla şer cephesinin piyonu durumuna düşme. Senin dinin "Allah ile aldatanlar"a karşı uyanık olmanı emreder. Ey müslüman türk evladı; senin vatanını mescidden bölmek istiyorlar dağdan, kandilden felan değil. Unutma bu devlet ve Türkiye Cumhuriyetinin bekası Ümmet-i Muhammedin(S.A.V) bekasıdır.

Cumhuriyet Bayramı; Aziz Türk Milletine kutlu ve hayırlı olsun. Yedi düvele başkaldıran şanlı destanın kahramanları Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına minnetdarız. Şer cephesi ve Türk düşmanlarına inat, bu sene daha büyük bir coşkuyla kutluyorum.

Boşuna sevinmesinler alemde şer oğuzda er tükenmez.

Allah Türkü korusun, Allah düşmana aman vermesin, Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah zalimlerin tahtını yıkıp adaleti tesis etmemizi nasip eylesin, Allah mazlumların yardımcısı olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene...

ADI-----------------------: TÜRKİYE,
BAYRAĞİ-----------------: AY YILDIZ,
DİLİ ----------------------: TÜRKÇE,
BAŞKENTİ----------------: ANKARA,
MARŞI--------------------:İSTİKLAL MARŞI,
YÖNETİMİ----------------: CUMHURİYET,
YÖNETİCİSİ--------------: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,
SATIŞ BEDELİ------------: SATILAMAZ.!!
PAFTA NO----------------: TC,
ADA NO-------------------: 1923,
PARSEL NO---------------: 1,
YÜZÖLÇÜMÜ--------------: 814.578 Km2,
NİTELİĞİ-------------------: VATAN,
SINIRI----------------------: MİSAK-I MİLLİ,
İKTİSABI-------------------: BU VATAN TOPRAĞIN KARA BAĞRINDA SIRA DAĞLAR GİBİ YATANLARINDIR...
SAHİBİ----------------------:'' NE MUTLU TÜRKÜM '' DİYEBİLENLERDİR.. BU VATAN HEPİMİZİN..

CUMHURÍYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...!

İktidar, "Cumhuriyet Bayramı" kutlamalarıyla "Brezilya Karnavalı"nı karıştırmış olmalı. Bu ülke cumhuriyeti kutlarken, milyonlarca insan sokaklarda sabahlara kadar çılgınlar gibi eğlenmez, içip sızmaz, kadınlar ipten müteşekkil iç çamaşırlarıyla sokaklarda dans etmez. Bu ülkede cumhuriyet geçit törenleriyle sınırlıdır, akşamları da fener alaylarıyla.. Cumhuriyet bir rejimin adı olmaktan ziyâde, 1. Dünya Savaşı'ndan çıkan çıkan ve Galiçya'dan Yemen'e, Kafkasy'dan Hicaz'a kadar her cephede şehidler vererek çekildiğimiz ve bugün TÜRKİYE dediğimiz vatanımızın kuruluş bayramıdır. Ellerine bayraklarını alan insanların şehrin büyük caddelerinde geçit törenlerini izlemesinden ibârettir. Bir nevi bayraklı kutlamalardır bunlar.. Başkaca bir şey değildir.. Van depremi bahanesiyle bu kutlamaların iptalini en azından "manidar" buluyorum.. Bu iptal, "açılım ve barış(!)"sürecine yapılan bir "jest"tir.. Başka anlamı yoktur.. Bu jest(!)in sonu nerelere kadar varacak, hep beraber göreceğiz..

Bu duygularla, aziz TÜRK milletinin CUMHURİYET bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm şehitlerimize Allah gani gani rahmet etsin diyorum...

Ülkücü Yazar Adnan İslamoğulları

Geri