Kendimi bildim bileli mevcut sistemle yıldızım hiç barışmadı, gördüğüm her aksaklığı cumhuriyetle şekillenen rejime fatura etme hastalığına bir dönem yakalandığımı kabul ediyorum. Forumun eskileri beni iyi tanır. Mod adaylığı başvurumda bana yapılan en büyük eleştiri, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı olduğumun düşünülmesiydi. Acı bir şekilde tecrübe ettim ki rejime muhalefette yıkıcı ve yaralayıcı bir üslup, Türkiye düşmanlarının, bölücülerin, emperyalistlerin hanesine puan olarak yazılmakta. akp ye yakın sitelerdeki yorumlara göz atıyorum, "osmanlının yıkıldığı günü ne demeye bayram olarak kutlayacakmışım" gibi abuk ifadelere tesadüf ediyorum. Bu memleketin evlatlarını kendi ülkelerine, devletlerine, kurucu başkanına düşman yapan üslup, "islamcılık(!)" maskesiyle tertemiz Türk çocuklarını avlamaya malesef devam ediyor, bugün ab yanlısı, abd sempatizanı, soros maaşlı besleme liberal çapulcularla, kan emici kudurmuş köpek sürüsü pkk ve türevleriyle yanyana, omuz omuza, devlete, rejime, cumhuriyete, istiklal marşına, Atatürke sövüyorlar.
Mevcut düzene olan muhalifliğimiz ve alternatif fikrin savunucusu olmamız, bu ihanet cephesinde yer almamızı gerektirmez. Yanlışı- doğrusu ile bu devlet, bu cumhuriyet, bu bayrak ve Gazi Mustafa Kemal bizimdir. Ey müslüman türk evladı; sisteme düşmanlıktan gayri mücahidlik bilmeyen, sahte islamcıların gazıyla şer cephesinin piyonu durumuna düşme. Senin dinin "Allah ile aldatanlar"a karşı uyanık olmanı emreder. Ey müslüman türk evladı; senin vatanını mescidden bölmek istiyorlar dağdan, kandilden felan değil. Unutma bu devlet ve Türkiye Cumhuriyetinin bekası Ümmet-i Muhammedin(S.A.V) bekasıdır.
Cumhuriyet Bayramı; Aziz Türk Milletine kutlu ve hayırlı olsun. Yedi düvele başkaldıran şanlı destanın kahramanları Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına minnetdarız. Şer cephesi ve Türk düşmanlarına inat, bu sene daha büyük bir coşkuyla kutluyorum.
Boşuna sevinmesinler alemde şer oğuzda er tükenmez.
Allah Türkü korusun, Allah düşmana aman vermesin, Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah zalimlerin tahtını yıkıp adaleti tesis etmemizi nasip eylesin, Allah mazlumların yardımcısı olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene...