cumhuriyet üniversiteliler buraya..

ruingram

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar sivas cumhuriyet üniversitesinde okuyan bütün hackhell'lilerle burada buluşup üniversite ve sivas hakkında her türlü konuda görüş paylaşmak için bu başlığı açıyorum..

sivas cumhuriyettemi okuon güsell

sivasda okumuom ama orda okuyan bi kız arkadaşım vardı terk etti beni ben onu hala sewiom ama bana uzak görüşemiomm :( neyse ne alaka demi senin konunla cumhuriyet ünv deyince duramadım yazdım selametle kardeşim

olabilir kardeş herkes yazabilir ...iyi forumlar :d

Cumhurİyet Maden MÜhendİslİĞİ

Selam 2006 Yili Mezunu Maden MÜhendİsİyİm Benİmde Sİvasli Bİr Kiz ArkadaŞim Vardi 5 Yildir Çikiyoduk Zor Oluodu Ama Çikiyoduk İŞte Nİhayet 2 GÜn Sonra NİŞanlaniyoruz Tebrİk Edİn Benİ :)

slm bende 2004 girişli maden mühendisi öğrencisiyim darken ark. adı ne acaba bu arada tebrik ediyorum ALLAH bi yastıkta kocatsın sizi

selam aware adım gökhan muhtemelen tanışmamışızdır ama neden burda olmasın nişanı yaptım geldim ayaklar bir karış havada haliyle ... :) iyi dileklerine teşekkür ediyorum :) REP :)

slm darken78 ben göktuğ tanışmışızdır büyük ihtimalle suanda bir yerde calısıyormusun :)rep:)

hayırrr :(

yok abi nerde çalışayım bi dönem çalıştım ama iş sarmadı bıraktım geldim .
Yaptık bi delilik iş bulmadan nişan yaptık düğüne kadar bulmam lazım :)

Cumhuriyetli Olmaktan Gurur Duyuyorum Ama

bende cumhuriyeti geçen yıl bitirdim.muhteşem zamanlar geçirdim.universitemiz 10 numaraydı ama şehir hakkında aynı şeyleri düşünemedim ne yazıkki olsun ama güzel yıllardı.

konuyu açan arkadaşa teşekkürler Cumhuriyeti görmek hoşuma gitti....

arkadaslar bende cumhuriyet uniliydim bir zamnalar ama yataya gecis yaptim uludaga yapmaz olaydim unininizin kiymetini bilin sivasin kiymetini bilin bende sivastayken begenmiyodum ama mukemmel yermis megerse

Geri