Cumhurbaşkanı Yeminini Tekrar OkumaLı

Başbakan Erdoğan'a ağzına geleni söyleyenler neden bir anda seviye tutkunu oldular, perhiz-lahana:crying:

lafın kişisel olarak bana ise hakret içeren tek bir mesajımı bulmanı rica ediyorum. eğer bulamssan özür dilemni rica ediyorum.

perhizi ve lahanayı bildiğine göre iyi bir takipcimsin demek.

Başbakan Erdoğan'a ağzına geleni söyleyenler neden bir anda seviye tutkunu oldular, perhiz-lahana:crying:

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap ( bi de araya içinden geçeni sıkıştırıp kendince erdem sahibi oluyor efendilikten bahsedip :goz: )

aslında yazılacak daha fazla şey var ama değmez , herkes tutturmuş bi yol gidiyor kimsenin başkasının düşüncesine kıymet verecek hali yok .

lafın kişisel olarak bana ise hakret içeren tek bir mesajımı bulmanı rica ediyorum. eğer bulamssan özür dilemni rica ediyorum.

perhizi ve lahanayı bildiğine göre iyi bir takipcimsin demek.

Başbakan'a ağzına geleni söylemek illa ki hakaret etmek değildir, senin kaç tane başlığın var anti tayyipçi, söylemlerini, ona ve Ak parti'ye olan düşmanlığını bilmiyor muyuz sanki ? Bize 3 maymunu oynama, herkes herşeyin farkında. Yoksa sen tayyip fanatiği miydin ::huh:

Başbakan'a ağzına geleni söylemek illa ki hakaret etmek değildir, senin kaç tane başlığın var anti tayyipçi, söylemlerini, ona ve Ak parti'ye olan düşmanlığını bilmiyor muyuz sanki ? Bize 3 maymunu oynama, herkes herşeyin farkında. Yoksa sen tayyip fanatiği miydin ::huh:

işte siz bunun bile ayırımını yapamıyorsunuz.

eleştirmek başka bişeydir hakakert etmek bakşka

kötülemek başka bişeydir hakaret etmek başka

sevmemek başka bişeydir hakaret etmek başka

onun gibi düşünmemek başka bişedir hakaret etmek başka

düşman olmak başka bişeydir hakaret etmek başa...

eğer bir gün bunların ayırmınıa varabilirsen yeniden konuşuruz.

ama sen "yok ben illa böyle konuşucam, başka türkü bilmiyorum" dersen yolun açık olsun.

Edilen Yeminler sorgulanamadıktan sonra yeminler tekrar tekrar okunsa ne olur okunmasa ne olur?

Yargının yetkileri artırılmalıdır, yargı namus şeref yemini edenlerin namusuzluk şerefsizlik yapması halinde müdahale edip sorgulayabilecek kadar bağımsız olmalıdır .

Yargıya/adalete namussuzdan şerefsizden hesap sorabilecek kadar bağımsızlık kazandırılmalıdır...

Cumhuriyet denilen şey halkın iradesi değil mi ? Halkın iradesine ters bir durum göremedim şu ana kadar. Bilakis, halkla iç içe, onlarla barışık birisi Gül. Oysa ki Sezer halkı küçümseyen, hor gören, yeri geldiğinde halkın iradesini hiçe sayan somurtkan ve suratsız birisiydi. Halkın seçtiği idarecileri, halkın iradesini hiçe saydı hep.

ahmet-necdet-sezer-ve-esi-iciyor.jpg

=)

Cumhuriyet 3-5 kişinin tekelinde değildir, sürekli malzeme yapılmaktadır. Madem cumhuriyet iradesini savunuyorlar, o zaman şu anki iradeyi de savunmak zorundalar, savunmuyorlarsa kendileriyle ters düşerler.

Abdullah_G%C3%BCl_(Bras%C3%ADlia,_19.1.2005).jpeg

14.jpg

Resimler arasındaki farkı bulun;

(ben size yardımcı olayım)

birisi: cumhuriyeti ve onun temellerini sadece anayasa kitabından ibaret sanan

diğeri: cumhurunu ve onun iradesini ön planda tutan​

cok guzel anlatmissin sezer koskte yatmaktan baska ne yapti ha birde vetooooooo

Gül bizden birisi. Allah´im ona sabir, güc kuvvet versin.
Ona karsi yapilan saygisizliklar coktan icimizi yakiyor.
Anlamayanlarda anliyacaktir ama o beni, ben onu sevdigim icin sizden fazla sevmiyor, hepimizi seviyor.
Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir.

Gül bizden birisi. Allah´im ona sabir, güc kuvvet versin.
Ona karsi yapilan saygisizliklar coktan icimizi yakiyor.
Anlamayanlarda anliyacaktir ama o beni, ben onu sevdigim icin sizden fazla sevmiyor, hepimizi seviyor.
Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir.

Egemenliğin Millete ait olması gerekir ümmete değil, sorunda burda zaten.

Millet olma şuurundan yoksun olan bir çoğunluğun egemenliğinin Milli olması düşünülemez .

muhtemelen feto ile bir alakası vardır.

cematlere bağlı olan ışıkevleri, dersaneleri,yatılı kuran kuslarında çok iyi derecede beyin yıkanır.

acaba şuan Türkiyedemi yoksa kıtalar arası hala geziyormu 150 kişilik ekibiyle

takılın bakalım körler sağırlar biribirini ağırlar öyle değil mi ?

daha bir tane fikrinizi göremedik bir tane zihin kırıntınızın yansımasına dahi şahit olamadık

yıkamak için bi beyin olması lazımdır bunu biliyorsunuz değil mi , hani herkeste olmayan :goz: ( sözümüz hh'den dışarıdır çünkü yarası olanlar oluyor boş yere tartışma konusu başka yere taşınsın istemem )

sizleri nerde yıkadılar ?? bıcı bıcı yaptılar ??
bilelim ki sizleri dine , vatana , millete kimler ve nasıl sövdürüyor biz de bilelim ...

acaba şuan Türkiyedemi yoksa kıtalar arası hala geziyormu 150 kişilik ekibiyle

Olmadı kardeşim.
Hemen şöyle düzeltelim onu,
Sayın Cumhurbaşkanımız şu anda ülkesinin yüksek çıkarları için kimbilir hangi kapıları geziyor...Yorulup Allah korusun hastalanma pahasına bizi nerelerde tanıtıyor......İsmet İnönü’den Evren’e, Ahmet Necdet Sezer’e, Menderes’ten Özal’a, Ecevit’e, Demirel’e, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti adına bir tek allah kulunun bile gitmediği Tanzanya’ya kadar gidip Devletimizin adını ordaki kabilelere duyurma büyüklüğünü göstermekten kaçınmayan fedakar cumhurbaşkanımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.. ..

Ama neyse vergilerimiz sağolsun 150 kişilik maiyetide onu yalnız bırakmayıp cansiperane seferlerinde yoldaşlık ediyorlar..Allah hepsinden razı olsun.......:001_rolleyes::001_rolleyes:

Yorumlar bomba :)

Kurdistan olayinida yeni gordum hakket demismi pek sayin abdullah gul?

demisse helal olsun T.C Cumhurbaskanligi yakismis ama gelsin cografya dersi vereyim :D

kurdistan diye bir yer yok ;)

Olmadı kardeşim.
Hemen şöyle düzeltelim onu,
Sayın Cumhurbaşkanımız şu anda ülkesinin yüksek çıkarları için kimbilir hangi kapıları geziyor...Yorulup Allah korusun hastalanma pahasına bizi nerelerde tanıtıyor......İsmet İnönü’den Evren’e, Ahmet Necdet Sezer’e, Menderes’ten Özal’a, Ecevit’e, Demirel’e, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti adına bir tek allah kulunun bile gitmediği Tanzanya’ya kadar gidip Devletimizin adını ordaki kabilelere duyurma büyüklüğünü göstermekten kaçınmayan fedakar cumhurbaşkanımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.. ..

Ama neyse vergilerimiz sağolsun 150 kişilik maiyetide onu yalnız bırakmayıp cansiperane seferlerinde yoldaşlık ediyorlar..Allah hepsinden razı olsun.......:001_rolleyes::001_rolleyes:
çok haklısın............

Gül'le Sezer kıyaslaması yapılıyor.

Sezer'e istediğinizi diyebilirsiniz. Cumhuriyetci,Laik,bilgili,görgülü, vs.

İnsanlar sahip olduklarını toplum ve devlet için kullanmazlarsa hepsi fasa fiso.

Sezer geldi Çankaya'da oturdu ve gitti.
Gül geldi ondan daha farklı bir iş yapıyor.

Çalışıyor...Yapması gerekeni yapıyor.

Onu düşüncelerinden dolayı sevmeyebilirsiniz belki de kıro diyebilirsiniz.

Ama bu aradaki farkta Sezer'in daha iyi bir Cumhurbaşkanı olduğunu iddaa edilerin kör olduklarını ve hırslarından gözlerinin bir şey görmediğini düşünüyorum.

b.k atmayında biraz saygı duyun yok benim cumhur başkanım değil diyorsanız

Erdoğanın bi lafı var "ananıda al git "

Ne üzerine yemin etmiş acaba
ben merak ettim

Meclisin kanunlarına göre seçilmiş bir cumhurbaşkanıdır Gül!
Hukuk hackerlarının oyunlarına düşmeden oraya çıktığı
için sindiremiyorsunuz..Atamaları sorgulmaya başlayacaksanız
Sezer'in yaptığı saçma sapan atamaları sorgulayın. Bana
kalırsa atamaları değil, SEZER'İN AFFETTİĞİ TERÖRİSTLER
sonrası T.C. vatandaşlığını sorgulayın. Saçma sapan işlerle
uğraşmayın birilerinin gazına gelip de yok yeminini
yenilesinmiş..Kuyuya taş atılmadan da deli yaygarası oluyormuş..

Geri