öncelikle bunun manasını yazıcaktım ama çok saçma ve yersiz yorumlar yazan olmuş...
Literatürde Turkiye Cumhuriyeti Devlet Tanımı olaraktan Laik bir ülkedir. Laik'in ne manaya geldiini herkes biliyordur, "Din ile devlet işlerinin birbirinden ayrımı". Bu bakıma Turkiye dış ülkeler tarafından Islam ülkesi gibi görünüyor halbuki buda yanlış, Neden? Çünkü devlet laik sisteme göre ilerler bu yüzden din ile devlet işleri birbirinden ayrı gidiyor. Ha bunların yaptıgını savunuyorum zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Tek gerçek herkes özgürdür hürdür, istiyen türban takar istiyen takmaz, istiyen Hristiyan olur istiyen musevi, ve ülkemizin %90'ı müslümandır. Önemli olan kimseye eziyer ve zorluk çektirmeden hür biçimde yaşamaktır. Elhamdülüllah müslümanımda, kötüde düşünmüyorum, adamlar hep bunları yakarıyorlar, kuru laf yapmıyalım. Her gelen yeni nesili iyi yetiştirelim. Boş işlerle devlet kalkınmaz, yatarsak sonumuz kötü olucak bunu her birey biliyor. Diyecegim o ki, herkes bu konuyu anlayışla karşılasın, beni de sakın olaki yanlış anlamasın üzülürüm..
Herkese saygılar, iyi geceler..