Cs Sunucularında Reklam...

Fyonb

предате&
Altın Üye
Reaction score
0
adminlere ve yönetici arkadaşlara ufak bir önerim olacak...

malum kısa bir süre sonra hackhell in counter strike serverları yeniden açılacak...benim önerimse server içinde hackhell in reklam alması ve cs serverlarından da hackhell bünyesine gelir sağlanması...bilindiği gibi cs serverları çok yoğun şekilde oyunculara hizmet vermekte...ufak da olsa hackhell e katkıda bulunması için böyle bir öneride bulundum...

teşekkürler

aşağıdaki resimde oyuncu öldükten sonra el bitimine kadar geçen süredeki bekleme penceresine uygun bir alana alınacak reklam alanı gözükmektedir...

Hazr1.jpg

aşağıda dust2 haritasından bazıbölümler verilmiştir...dust2 gibi diğer popüler ve sık oynanan haritalara bu tür reklamlar alınabilir...sanırım bunun yapılabilmesi için haritaların editlenmesi gerekiyor...

Hazr3.jpg

Hazr4.jpg

abi hll olsun züper fikir bence ek gelir kaynakları +1907 :D yanlız bi acılsaydı server ne yapılıosa yapılsın yeterki acılsın :D

Evet çoğu server bunu yapıyor artık
Haritaların editlenmesi konusunda elimden geldiğince yardım edebilirim =)
Düşüncen için sağol OsmeEen =)

Evet D2 nin ortasında kiler marketler zinciri alışverişte ucuzluğun adresi... :D

sen haLa admin oLamadın mı? :durdurun

vlala fyon ayrı bi map yapmak lazım o dediğin yerlere reklam basmak için de_dust2hh falan olur bastan indirmek gerekir zannımca alınsa ancak ilk acılısta gelen ekrana yada arada csayden otomatik yazı oalrak alınabilir benm tahminim

Adam adminliği sadece bi gün yaşayabildi... :D :D

Unutmadan söylemek istiyorum şu 1 ay içinde şuraya açılan en ama en sağlam 2 konudan yanlızca birisini açmış bulunmaktasın fyonb teşekkürler!

vlala fyon ayrı bi map yapmak lazım o dediğin yerlere reklam basmak için de_dust2hh falan olur bastan indirmek gerekir zannımca alınsa ancak ilk acılısta gelen ekrana yada arada csayden otomatik yazı oalrak alınabilir benm tahminim

evet kuzen haklısın yani haritanın adının farklı olması gerekiyor...ancak onu da harita isminde tek bir harfin büyük yazımı ile elde edilebileceğini düşünüyorum...

yani de_Dust2 olması yeterli olacaktır sanırım...HackHeLL'de de dust 2 oynanacağı zaman bu harita açıldı mı sorun kalmaz sanırım...

neden olmasın.....=)

evet kuzen haklısın yani haritanın adının farklı olması gerekiyor...ancak onu da harita isminde tek bir harfin büyük yazımı ile elde edilebileceğini düşünüyorum...

yani de_Dust2 olması yeterli olacaktır sanırım...HackHeLL'de de dust 2 oynanacağı zaman bu harita açıldı mı sorun kalmaz sanırım...

yok yav büyük küçük farketmiyo map isimlerinde ama admin bölüm deişirken de_Dust2 yazarsa ctler defuse kit alamıyo..

gercekten super bi oneri helal kardesim valla süpersin

bencede aslanım " OSMEN " hem daha çok Servermiz Olur PAra gelirse... Sper Fikir

harbi süper fikir adaş, imkan warsa kesinlikle yapılmalı die düşünüyorum.. ++++++++

reklamlar her değişişinde yeni map indirmek gerekicek :D

bence csayden ismi geçse yeter, adminlerde spreylere alır basar etrafa :p

Geri