JoNeRR*
L![se]L!
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar,konuyu burayamı açacaktım yoksa yetkililere pm mi atacaktım,bilemedim.Kusura bakmayın.
Cs serverda admin olmak istiyorum.Günde 6 saat cs de online olurum.Saat 11 gibi pc başına otururum.Akşam saat 7 gibi pc başından kalkarım.Bu 8 saatin 6 saatini cs oynayarak geçiririm.Özellikle sabahları pek admin olmuyor serverda.Çok fazla küfür base vs.oluyor.Birde adminlerin çoğu tatilde sanırım.2-3 admin falan giriyor servera.Aman sakın yanlış anlamayın,adminler görevini çok iyi yapıyor.Ama sabahları pek uğramıyorlar.
Çok iyi cs oynayamam orta dereceli cs oynarım.
Bazen takımın yüzkarası=))
Bazen arkadaşlarımın maskarası=))
Birde küfürlere geleyim.Size daha azönce yaşadığım bir anın fotoğraflarını göstereyim.
(isimleri kamufle ettim rezil olmasınlar diye ama orjinalleri bende duruyor.)
+ ve - görüşlerinizi bekler sizleri saygıyla selamlarım.:hhcool
Cs serverda admin olmak istiyorum.Günde 6 saat cs de online olurum.Saat 11 gibi pc başına otururum.Akşam saat 7 gibi pc başından kalkarım.Bu 8 saatin 6 saatini cs oynayarak geçiririm.Özellikle sabahları pek admin olmuyor serverda.Çok fazla küfür base vs.oluyor.Birde adminlerin çoğu tatilde sanırım.2-3 admin falan giriyor servera.Aman sakın yanlış anlamayın,adminler görevini çok iyi yapıyor.Ama sabahları pek uğramıyorlar.
Çok iyi cs oynayamam orta dereceli cs oynarım.
Bazen takımın yüzkarası=))

Bazen arkadaşlarımın maskarası=))

Birde küfürlere geleyim.Size daha azönce yaşadığım bir anın fotoğraflarını göstereyim.
(isimleri kamufle ettim rezil olmasınlar diye ama orjinalleri bende duruyor.)
+ ve - görüşlerinizi bekler sizleri saygıyla selamlarım.:hhcool