CS - Knight Mavi Ekran ve Restart Probleminin çözümü

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Counter-Strike ve Knight Online gibi birçok oyunda bir hatadan ötürü mavi ekran geldiği ve sonra da bilgisayarın reset attığını söyleyenler oldu… Sorun aslında şu:

Bilgisayarın aldığı hata karşısında kurtarmak için programlandırılma şekli… Aslında bu hata için bilgisayarınız, kendini yeniden başlatmaya programlanmıştır… Çok küçük ayarlarla halledilebilecek bir hatadır…

Alttaki resimleri incelerken, hatanın çözümünü aramak için sadece dediklerimizi yapınız. Başarı oranı yüksektir ; fakat bilginiz dışında hareket eder ve başka yerleri kurcalarsanız, içinden çıkması gün bir duruma düşebilirsiniz.

vfh6ky.jpg

x0wdi9.jpg

wltzys.jpg

Çook tşk bnde nıe bogle yapıyor dıe dusunuyordum Tşk ;)

Elıne saglıq daı guzeldı bılgıler

peki oyundan atacakmı yine.. tamam mavi ekran gelip makine reset atmayabilir ama , ne olacak peki bu olmazsa.. oyuna devam edebilecekmiyim sorunsuzca???

yok ... resimdeki denenleri yaptım.oyunu açtım(civilization 4) .. 5 dk sonra mavi ekran yine geldi(sayılı ve yazılı) 1 sn durdu ve bakine restart oldu yine ... :S
sorunu bulamıyorum . her zamn oynadığım oyun bu .. .. makineye format attım ama yine aynı...

vallahi oyunlarla pek aram yoktur ama işletim sistemim vista ve netcad 5.0 isimli programi normal actiğimda mavi bi ekran beliriyor ve ardindan restart yapiyor buyuk bi ihtimalle ayni sorun bu. fakat programi yonetici olarak çaliştirdigimda sorunsuz olarak aciliyor mavi ekran gelmiyor belki fydasi olur diye yazayim istedim

Geri