CS: Global Offensive'in Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

samimi23

New member
Counter Strike: Global Offensive'in Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

Valve, dünyanın en popüler Multiplayer FPS oyunlarından biri olan Counter-Strike'ın yeni sürümünü ne zaman piyasaya süreceğini sonunda açıkladı.



Görünüşe göre Counter-Strike: Global Offensive'in çıkış tarihi 21 Ağustos 2012 olarak belirlenmiş. Oyunseverler bu tarihten itibaren Steam üzerinden PC ve Mac için, PSN ve XBLA üzerinden ise PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için oyuna sahip olabilecekler.

Counter-Strike: Global Offensive'in fiyatı ise oldukça ucuz denebilir. 12 dolar ücret karşılığında oyunu satın alabilir ve dünyanın en iyi çoklu oyunculu oyunlarından birine dahil olabilirsiniz.






Oyunda de_dust, de_dust2, Inferno, Nuke gibi klasik haritaların da yenilenmiş sürümleri bulunuyor.

Global Offensive şu an hala ön-beta aşamasında ve daha birçok ayarlama yapılması gerekiyor. Oyuna yeni bir ağır makineli tüfek, tabancalar ve yeni bir çifte ekleneceği, molotov kokteyli gibi yeni öğelerin de oyunda yer alacağı söyleniyor. Yeni bir el bombası ise silah seslerini ortadan kaldırarak düşmanı yanılmanıza izin verecek.


Betanın yalnızca PC için olacağını söyleyen Valve,konsolların beta sürecinden geçmeyeceğini açıkladı.

Valve’den Chet Faliszek, “Gerçek bir beta sürecinin konsollarda olması iyi bir model değil” diyerek,oyunun betasının neden sadece PC’de olduğuna açıklama getirmeye çalışmış.


Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).

http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs
 
Üst