Cs açılmıyor. Sistem hatalarından anlayanlar bakabilirmi lütfen.

CsProf

New member
Reaction score
0
tatil başlangıcında cs yükledim. v7 + v23 ( Sxe kurmadım, temiz oyun, v23 lüde denedim v23süzde) oyunu açtığımda loadlibrary failed with error 126 hatası verdi. Ati'nin eski sürümünü indirdim 9.12 kurdum. sonra Oyunu açtığımda Half life launcher çalışmayı durdurdu hatası aldım. Uyumluluk falan birşeyler yaptım. Şimdide cs masaüstündeki simgeye tıklıyorum, oyunu açar gibi oluyor, siyah ekran ve 2-3 sn sonra masaüstüne atıyor. Not: PC'mde FM 2011, pes 2011, nba 2k10, Flat Out UC, Cold Fear gibi oyunlar aynı anda yüklü ve çok rahat kaldırıyor. Ancak bugün cod 6 yı yüklediğimde aynı sorunla karşılaştım. Oyuna girdikten 2-3 sn sonra aynı cs de olduğu gibi atıyor oyundan. Yeterince ayrıntılı oldu heralde, çözüm önerilerinizi bekliyorum.

İşletim Sistemi win7 Sanırım ? eger öyleyse Win 7 de Calısmıyor Diye biliyorum cs . Yani bende win7 ye gecis yaptım daha sonra cs calıstırmadıgı iicin tekrar xpye döndüm. internette cok aradım yapılan önerleride denedim ama bi işe yaramadı.

İşletim Sistemi win7 Sanırım ? eger öyleyse Win 7 de Calısmıyor Diye biliyorum cs . Yani bende win7 ye gecis yaptım daha sonra cs calıstırmadıgı iicin tekrar xpye döndüm. internette cok aradım yapılan önerleride denedim ama bi işe yaramadı.

evet win7. Hiçbir çözümü yokmudur bunun ya şimdi w7 ye alıştık, tekrar xp :scared: Yada patch falan yokmudur bu sorunu düzelten ?

edit : w7 ile arkadaşlar canavar gibi oynuyorlar 1.6 yı.

dedigim gibi bende cok arastırdım ama ise yaramadı söylenenler. madem oynayan arkadasların var onlara neden sormuyosun ?

dedigim gibi bende cok arastırdım ama ise yaramadı söylenenler. madem oynayan arkadasların var onlara neden sormuyosun ?

Adamlar direk kurup oynuyor. Bende bu sorunu veriyor. Onlarda bilmiyorlar ki hatanın çözümünü. Tanıdığım cscilere sordum hep. Yani, cod'da açmıyor ben ona takıldım ya. :confused:

Geri