Cs 1.6 Server Adminlik başvurusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin takıLdıgın saatLeri biLmiyorum Lamagro sabah namazı vakti feLansa oLmaması doğaL ama Server'in Adminsiz kaLdıgı çok nadirdir.. adminLer sürekLi onLine oLan kişiLer geneLde. ihtiyac oLdugunu düşünmüyorum ayrıca senden başka adminLiği hakeden onLarca kişi var $u an server'da.. OnLarcada ßaşvuru açıLdı ihtiyac olmadıgından vs. nedenLerden konuLarı kapatıLdı.. Sen admin oLursan diğer adayLara haksızLık oLur bence.. -1

benden +
oyunda admin olmadığı zaman hakaretler diz boyu adminden çekiniyolar yoksa umurlarında değil oyun oynadıklarının farkında değiller geçen gün adam uzunda fb yedim diye bana hakaret ediyo ben hg attım deyince de kes tamam şeklinde bi azarla karşılaşıyorum daha ağırları da var ama buraya taşımaya gerek yok
kısaca ne kadar çok admin olursa o kadar iyi diye düşünüyorum adminlerimiz çoğu zaman onlineler ama admin olmayınca sıkıntı oluyo
oyum + hayırlısı

lamagro sen siteye üyemiydin yahu:D ben sen hiç görmedim serverdan tanıyorum
bende adminlerin şuanki yönetimden seçilmesi taraftarıyım o yüzden üzgünüm -1

Senden önce adminliği hakedecek daha çok arkadaş olduğu fikrindeyim ( - ) =SP4WN=

lamagro sen siteye üyemiydin yahu:D ben sen hiç görmedim serverdan tanıyorum
bende adminlerin şuanki yönetimden seçilmesi taraftarıyım o yüzden üzgünüm -1

:) sitede modlukta yaptım manigator yonetimde eski başlıklardanda gorebilirsin :)
eski üyelerindenim hatta ilk üyelerinden bazı problemlerim oldu uzak kaldım hem HHden hemde netten bunları yonetimdeki adminler ozellikle ozy dark ve solariz çok iyi bilirler :)
amacım yardım etmek biliyorum ki adminliği haketmek içinde düzgün kişilik ve adalet gerekiyor inancım bunlara sahip olduğum yönde fakat aksini iddia eden olursa saygı duyarım:goz:
ama mümkünse kişiliğim hakkında beni tanımayanlar yorum yapmasınlar tekrar teşekkürler iyi forumlar..

Lamaqro yu Fazla Tanımasam Bile Bu Görevi Yerine Getreceğine İnanıyorum

+1

Çoğu CS'ci arkada$ gerek oLmadığını beLirtmi$...$ansını bence tekrardan moderatörLükte denemeLisin.
Kararsızım

bu sozum kesınlıkle lamagroya degıl..
bugun revoya belırttıgım gıbı artık admın alınmasın lutfen...
yakında server da sadece admınler oynayacak player kalmayacak..
kımse farketmıo ama bukadar admının olması server da nedense huzursuzluk yaratmaya basladı...
bı server ada hak verırsınızkı 16 tane (tam saymadım fyonka guvenıom:)) admın cok cok fazla..
eger admın alınıcaksa yeterlı sure onlıne olmayan bı admının gorevı alınır ve admınlık talebınde bulunan kısıye verılır..
ama hıc bı admının gorevını almayıp admın ustune admın eklemek pek dogru degıl gıbıme gelıyor..

Bu şartlar altında admin ihtiyacı olduqunu düşünmüyorum.
Admin ihtiyacı olsada yeni bir admin alınmasına karşıyım..
Sickdreth'in dediqi gibi aday olunabilir eğer içini yapmayan ya da çok şikayet edilen bir admine rastgelinirse adminlik alınır ve ona verilir..

Benim oyum [ - ] admin ihtiyacı olduqunu düşünmüyorum.

arkadaşlar yeri gelmişken bi kaç konuya açıklık getirmek istiyorum...

Sadece yöneticiler admin olmuyor, yönetim dışı adminlik yapan arkadaşlarımızda var.

Ayrıca serverda 20 adet admin bulunmakta. Bunların;
3'ü girmiyorlar. Sadece teknik işlerle ilgilenmekteler.
1- Dark_Angel
2- Bim_28
3- hellboy726)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6'sı yönetim dışı (aralarında eski yönetici olabilir ama lamargo da eski yönetici)
1- CaaqRi*
2- C123R
3- HackHeLL | FaLCoN
4- HacKHeLL | Besh
5- HacKHeLL | alpgg
6- HackHeLL | KaRma
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- revolation
2- free!
3- |ChaMuR|
4- HackHeLL | Fyonb
5- HackHeLL | *ProwL
6- HackHeLL | SHARK
7- HacKHeLL | oFfSpR!nG
8- A* | NormaL* | SickDreTh*
9- ManigatoR - Adult ModeratoR
10- Yak!s!kL!
11- |By_Erce|

(NOT: Admin liste sıralaması kategorilerde server ...users.ini dosyasında ki sıralamaya göredir. A-Z diye bişey yoktur.)

Yani admin illa yönetimden olacak diye bir kaide yok. Güven duyulan kişiler bence admin olabilir.

Neyse... Konunu keşke daha önce açsaydın. Ben şuan için yorum yapmıyorum.

Genelde online olduğun saatleri belirtir misin?

arkadaşlar yeri gelmişken bi kaç konuya açıklık getirmek istiyorum...

Sadece yöneticiler admin olmuyor, yönetim dışı adminlik yapan arkadaşlarımızda var.

Ayrıca serverda 20 adet admin bulunmakta. Bunların;
3'ü girmiyorlar. Sadece teknik işlerle ilgilenmekteler.
1- Dark_Angel
2- Bim_28
3- hellboy726)
6'sı yönetim dışı (aralarında eski yönetici olabilir ama lamargo da eski yönetici)
1- CaaqRi*
2- C123R
3- HackHeLL | FaLCoN
4- HacKHeLL | Besh
5- HacKHeLL | alpgg
6- HackHeLL | KaRma
1- revolation
2- free!
3- |ChaMuR|
4- HackHeLL | Fyonb
5- HackHeLL | *ProwL
6- HackHeLL | SHARK
7- HacKHeLL | oFfSpR!nG
8- A* | NormaL* | SickDreTh*
9- ManigatoR - Adult ModeratoR
10- Yak!s!kL!
11- |By_Erce|

(NOT: Admin liste sıralaması kategorilerde server ...users.ini dosyasında ki sıralamaya göredir. A-Z diye bişey yoktur.)

Yani admin illa yönetimden olacak diye bir kaide yok. Güven duyulan kişiler bence admin olabilir.

Neyse... Konunu keşke daha önce açsaydın. Ben şuan için yorum yapmıyorum.

Genelde online olduğun saatleri belirtir misin?
Mujx revocum :clap
Amaç serverLarda huzuru sağLamak.Bunun için onLine admin gerek.Ben şu sıraLar pek iLgiLenemiyorum ve bu bi süre daha devam edebiLir.
Lamagro'da forumda en az benim kadar güveniLir biridir die tahmin ediorum.
+ AdminLiğimi ona aktarabiLirsin. ;)

[ C123R ]

Assasin saolasın eyw. ama boyle birseye gerek yok senin hakkın ki olmussun yerini ben alamam :( arkadaslar genellikle sabah saatleri 8-12 ve aksam 7-12 arası onlineyim (revocum bu sana) hayırlısı olsun diyelim revo tespitin icinde tesekkürler..

Assasin saolasın eyw. ama boyle birseye gerek yok senin hakkın ki olmussun yerini ben alamam :( arkadaslar genellikle sabah saatleri 8-12 ve aksam 7-12 arası onlineyim (revocum bu sana) hayırlısı olsun diyelim revo tespitin icinde tesekkürler..
ProbLem deiL dostum,eğerki kayıtLı admin sayısı bakımından bi oLumsuzLuk yaşanırsa yer değişikLiği oLabiLir ;)

Assasin gerek kalmadı dostum biriyle ozel bi gorusmem var Bora abiyle az once konustum ona sormamı son soz onun oldugunu ve bu konuda notr oldugunu soyledi.. Bakalım hayırlısı sen gorevine bak ben zaten serverda adminlik yapıyorm :D tek fark surekli setinfo _pw yaz nick yaz sonra komut ve arkasından tekrar nick değiştir bu zoruma gidiyordu bunun için başvurdum..

Fofer denk gelirsen topic i kapatabilirsin arkadaslar yorum yazmazsanız artık sevinirim konu artık gorusuldu gibi cunku maksat forum kirliliği yaratmamak biliyoruz ki yeterince kirletener var.. kolay gelsin hepinize Assasin ayrıca sana tesekkür ederim..

Lamagroyada belirttiğim gibi HH cs serverlarını takip edemiyorum kimlerin ne kadar online oldugu diğer arkadaslara tutumu vs.. gibi konularda bilgim yok.

Cs serverlarında Chamur ve Fyonb en yetkılı kısılerdır. Bu tarz baslıkları onlar değerlendirip ihtiyac olursa gerekli atamayı yapabilirler.

şu an itibariyle yeterli hatta fazlasıyla admin bulunmakta server için lamagro ve bir admine daha ihtiyaç olduğunu düşünmüyoruz..
şimdilik negatif şekilde sonuçlandıralım fakat ileride admin ihtiyacı olursa server'ın,aramızda görmek istediğim ilk kişilerden biri sensin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri