Cs 1.6 OpenGl Sorunu + Çözümü ( Resimli )

HiJaCKerr

New member
Reaction score
0
100 yılın sorununun Çözümü İlk defa Hackhell ' de

Önceden OpenGl de oynayıp sonra OpenGl hatasıyla karşılaşan Cs Userları. Artık oyunu yeniden kurma derdi yok. Bunun artık bir çözümü var .

Çözüm :

1. Başlat / Çalıştır ' a gelip regedit yazınız

2gulkc3.jpg

2.Sonra Gelen pencerede HKEY_CURRENT_USER ' a gelin oradan Software ' ye gelin

ka225u.jpg

3.Valve'yi Bulun ve sağ tık yapın Sil Deyin .

ot1cuu.jpg

4. Gelen soruya Evet Diyerek regeditten Çıkan Pc'yi Yeniden Başlatın Oyuna Girin Ve Keyfini Çıkarın.

2v9ov42.jpg

(Ç)Alıntı Değildir Alın Teridir. Herşey Bana ait .Bu Konuyu Paylaşanlar Lütfen Alıntı Olarak Bildirsin

Not : Cs 1.5 'de Denemedim . Deneyen arkadaşlar varsa Sonucu Yazsınlar Lütfen !

Birader Google Diye Bir şey Var biliyonmu . cs 1.6 Cd key de Bul Yaz

çok sağol AYDINLATTIN. arkadaş madem bi paylaşım yapıyorsun onu da adam gibi yap, olacaklara karşı neler yapılabileceğini de yaz. o key sorununu çoktan çözdüm ztn. sonucun ne olacağını bil diye yazdım. "Oyuna Girin Ve Keyfini Çıkarın"... oyuna girdim de KEYini çıkaramadım.. v23ü yeniden kurmayı ben de biliyorum ama regedit yine eski haline gelecekti büyük ihtimalle, o yüzden kısır döngüye girmek istemedim. ayrıca neden sana uyup key sorunuyla karşılaştığımda googleye bakayım? direkt sen söyle çözümünü. zaten yazdığın başlığa da google diye bişeyi bildiğim için girdim.

eee key soruyo bu şimdi de??

buyur kardeş

Cd-Keyler:
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2F-C6NTT-ZPBWP-L2DWQ-Y4B49
58V2E-CCKCJ-B8VSE-MEW9Y-ACB2K
5ZK2G-79JSD-FFSFD-CF35H-SDF4A
5Z62G-79JDV-79NAM-ZQVEB-ARBWY
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5ZQ2A-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT

key için teşekkürler arkadaş. başlığa cevap yazdıktan sonra çözümü bulmuştum. bu arada kutucuğu "A" ile doldurunca da keyi kabul ediyor.

arkadaşlar cd keyi tüm kutucuklara a yazsanız da oluyor

Beyler Yaptım Değişmedi..Benim Cs Bir Süre İçinde Kapanıyor(hata vermeden direk)Cs'i Açıyorum yarım dakika içinde kendiliğinden kapanıyor.o süre içinde bir servere girmeye çalışıyorum yarısına kadar doluyor kapanıyor LÜTFEN yardım !

gençler bende internetten araştırdım en iyi çözüm ekran kartı indirmek çünkü pc ye restart atanlar bu sorunla karşılaşıyor

Restart attılırkende ekran kartı programı siliniyor

%100 ekran kartı ile alakalı, başka çözüm aramayın hade iyi oyunlar

cd key AAAA-AAAA-AAAA-AAAA diye doldurun arkadaşlar full A

Beyler sorun ekran kartınızda olabilir.sol alt köşedeki başlata girin orda çalıştır veya arama yeri vardır oraya aynen bunu yazın dxdiag yazın ve girin o sizi yönlendirir siz bana ekran kartınızın modelini söyleyin ben size cevabınızı veririm isteyen mesajını aşağıya yazın

Beyler sorun ekran kartınızda olabilir.sol alt köşedeki başlata girin orda çalıştır veya arama yeri vardır oraya aynen bunu yazın dxdiag yazın ve girin o sizi yönlendirir siz bana ekran kartınızın modelini söyleyin ben size cevabınızı veririm isteyen mesajını aşağıya yazın

ATI Radeon X1200 Series (Microsoft Corparation - WDDM) yardım et kardeşim ne olur cs yi kıracam bul bi cozum ne olur :sad:

kardeş sildim res attım oyuna girdim open gl ve 32 bit yaptım ancak yine olmadı o sildiğim program tekrar geri geldi lütfen yardımcı olurmusun :S :S :S

Cok teşekkürler

:w00t::w00t: Bikaç gündür eac ile giriş yapamıyordum size çok teşekkür ediiyorum emeginize saglık :biggrin::biggrin:

Cs 1.6 85.153.15.35 İmanPoweR [ Pro Sw ] NoSxE Bekleriz..

Cs 1.6 85.153.15.35 İmanPoweR [ Pro Sw ] NoSxE Bekleriz..

Geri