Crysis Warhead [Full Rip] 2,6 gb

her partı winrarla repair dedim hepsinde "no files repaired" sonucu verirken 15. partta anlamsız çok sayıda karakter içeren bir hata ve "the header is ..." diye bir uyarı veriyor. Partı 2 kere indirdim sonuç yine aynı, rica etsem 15. partı tekrar upload eder misin belki bir sorun olmuş olabilir hata sadece iso dosyası için geçerli yani text dosyasında sorun yok bu da partlardan birinde hata var anlamına geliyor başka ne olabilir bilemiyorum bana bu gün lazım sonra ulaşmam çok zor olur(önümüzdeki 2 hafta kadar):(

deneyelim :) sil seçeneği yok :saskin

2lj3uwl.jpg

hmm kendi konularıma baktım aynısı
konuyu açan silemiyor demek ki.sağol yine de..
böyle kalacak artık napalım :D

her partı winrarla repair dedim hepsinde "no files repaired" sonucu verirken 15. partta anlamsız çok sayıda karakter içeren bir hata ve "the header is ..." diye bir uyarı veriyor. Partı 2 kere indirdim sonuç yine aynı, rica etsem 15. partı tekrar upload eder misin belki bir sorun olmuş olabilir hata sadece iso dosyası için geçerli yani text dosyasında sorun yok bu da partlardan birinde hata var anlamına geliyor başka ne olabilir bilemiyorum bana bu gün lazım sonra ulaşmam çok zor olur(önümüzdeki 2 hafta kadar):(

15.part :goz:

http://rapidshare.com/files/149972115/Crysis_Warhead_Full_Rip_Sir_Daniel_.part15.rar

walla derbederin allahtan teşekkürler de sana geçmiyor haa bu konudan
puhaha:D

İndirdim kurdum ve oynadım hiç bir sorun yok ve son derece güzel görsel efektlere sahip. Üzüldüğüm tek nokta dili bu sefer Türkçe değil :(. Bunun Türkçe yaması çıkacak mı acaba? Teşekkürler arkadaşım oyun için.

Vistada csye cekmeden oynanmiyormu bu oyun ya Crysis.Warhead.REPACKED-Team.JPN.iso dosyasini acinca TOSHIBA Disc Creator aciliyor kuramiyorum ya yardim edin :(

Ellerİne Ve EmeĞİne SaĞlik..

Hakİkaten Harİka Bİr Oyun Ve PaylaŞim..

Teşekkür

Could not write license data!
Please contact Custumer Support further instructions.

Böyle bir hata verdi.
Meğer önce Crysis-1 i kurmak gferekiyormuş.
Kurunca problem kalmadı.

bu oyun crysis serisinin ilki mi ikincisi mi?
eğer ikincisiyse onu oynamadan bunu oynamak istemem

hadi bismillah başlayalım inşallah sorunsuzdur

Geri