Crysis WaRHeaD ( 2008/ENG ) [ iLK KnowN FarkıyLa ] [ HH ] & [ RS ]

bu bır dunya rekoru heralde bırı bızı degıl senı durdursun ya :D

slm ben ünsal oyun çok güzel ama kuramadım neden bilmiyorum bana yar dım edin arkadaşlar
oyunu free olarak indirdim ondan olabilirmi veya bagzı dosyaları 2kere indirmişim ben bulamadım yardım ederseniz mem nun kalırım tşkkler

slm ben ünsal oyunu kuramıyorum arkadaşım neden bimiyorum MDF dosyası çıkıyor anlamadım yardım eder seniz sevinirim tşkkler

türkçe yaması var ama upload edemiyorum kusura bakmayın. yetkim yokmuş.

slm ben ünsal oyun çok güzel ama kuramadım neden bilmiyorum bana yar dım edin arkadaşlar
oyunu free olarak indirdim ondan olabilirmi veya bagzı dosyaları 2kere indirmişim ben bulamadım yardım ederseniz mem nun kalırım tşkkler

slm ben ünsal oyunu kuramıyorum arkadaşım neden bimiyorum MDF dosyası çıkıyor anlamadım yardım eder seniz sevinirim tşkkler

kardeş o dosyayı deamon tools gibi sanal sürücü programıyla aç bilgisayarına sanal bir dürücü eklenecek program sayesinde o mdf uzantılı dosyayı daemon tools ile çalıştır.

S.a oyunu yukledım ve boyle bır sorunla karsılastım yardımcı olabılırmısın

2dln63d.jpg

eline sağlık, teşekkürler.eline sağlık, teşekkürler.

emeğine sağlık bence en iyi savaş oyunu sonrada timeshift.

ama kur türkçeyi catır catır türkçe olsun yanlız aileniz cvarken oynamayın çok küfür ediliyo oyunda

İki Crack de işe yaramıyor Siyah Ekran Halen Devam.KnowN Şuna Bi El At Sana Zahmet

Artık Türkler in de PC oyun pazarında seslerinin cıkması Gurur verici.

Avni, Faruk ve Cevat Yerli adlı üç kardeşin Almanya'daki ürettikleri "Crysis" adlı oyun daha piyasaya çıkmadan pek çok ödül ve Bill Gates'ten övgü aldı.

Bu oyun türk yapımı çoğunuz bilmiyodur belki LÜTFEN değerlermize sahip çıkın süper oyun HARİKA PAYLAŞIM....THANKS

Artık Türkler in de PC oyun pazarında seslerinin cıkması Gurur verici.

Avni, Faruk ve Cevat Yerli adlı üç kardeşin Almanya'daki ürettikleri "Crysis" adlı oyun daha piyasaya çıkmadan pek çok ödül ve Bill Gates'ten övgü aldı.

Bu oyun türk yapımı çoğunuz bilmiyodur belki LÜTFEN değerlermize sahip çıkın süper oyun HARİKA PAYLAŞIM....THANKS

oyunu hala türk oyunu zannedenler var bu oyun türk oyunu değilki yanlış anlama senin kadar bende türküm de biz sadece geliştiriciyiz yani bizimkiler türkçe yapmış okadar daha bu sabah arkadaşlarla tartıştık bu konuyu bu bir türk oyunu değil ona bakarsan cod 4 adlı oyundada 1 tane türk mühendis var o oyuna türk oyunu deniyormu hayır bu adamlar 1 yerine 3-5 tane olunca neden türk oyunu deniyor onu anlamıyorum birkez dah tekrarlıyorum birkaç türk vatandaş oyunu geliştirmiş olabilir ama bu kesinlikle türk oyunu değil ayrıca sadece türkiyede yayınlanan sürüm türkçe diğer ülkelerde ingilizce hem oyun türk oyunu olsa ilk bizde çıkmazmıydı :goz: neden özgür abim eng olanı upload etmiş ççıktığı gibi mis gibi tr dururken :goz: sadece kanıtlar ile konuşuyorum istediğin gibi araştırabilirsin. ayrıca bir ifadene çok güldüm bir oyunun yapımında 3 kişi değil 100lerce kişi çalışmaktadır :goz: övgüyü alanlarda o 3 kişi değil 100lerce kişi dir ki adları teker teker anılmamıştır sen ise bizzat billgates bizim 3 adamı ziyaret etmiş elini sıkmış gibi anlatmışın son cümlenede çok güldüm hemen alıntı yapıcam :

işşte ifaden aynen böyle k.bakmada önce dile sahip çık be abim...

k.bakma özgür abi senin konuyuda işgal ettik istersen yorumu silebilirsin ama içime atamadım :D

Geri