Crysis WaRHeaD ( 2008/ENG ) [ iLK KnowN FarkıyLa ] [ HH ] & [ RS ]

klasik laflarla teşekkür çok basit kaçıcak ama siz süpersiniz ellerinize sağlık teşekkürler KnowN teşekkürler HACKHELL

ellerine saglık

lan bu oyunun rarından cıkarıtrken password hatası verio ne iş

crack yaptıgım halde yıne sıyah ekran bı anlam veremediim :S

Ekran kararıp Kalıyo yüklemiyo..!!!!

bende oyunu kurdum fakat crack'i de uygulamama rağmen siyah ekran oluyo sonra dışarı atıyo bi türlü çözemedim.başka yolu yokmu?

beyler bewn oyunu sorunsuz yükledim pc ye cracklemesinide yaptım oyun acıyo fragmanı izliyorum tam oyun başlıcak siyah ekran oluyo kalıyoooooo çözüm lütfen_?????

Oyun ikinci yama ile kusursuz çalışıyor ancak oldukça moralimi bozdu. Benim bilgisayarım core duo 2 2400 ghz 2gb 600mhz kingston ram 1000gb harddisk nvidia 8600gt 512ddr3 ekran kartım var ve grafik anca orta düzeyde çalışıyor. Bu oyun oldukça kuvvetli bir sistem istiyor...

meraba arkadşlar. sistemimde xp kurulu 1.5 gb ram ve Pentium D 2.8 var.ayrıca ekran kartımda şöyle
Grafik Kartı Üreticisi Powered by ATI
Grafik Yonga Seti ATI Radeon X1050
Veri Yolu Tipi PCI Express
Geçerli Veri Yolu Ayarı PCI Express
Bellek Boyutu 256 MB
Bellek Türü DDR SGRAM / SDRAM
MHz olarak Çekirdek Saati 398 MHz
MHz olarak Bellek Saati 196 MHz

bu oyunu ve call of duty 5 i en düşük ayarlarda bile olsa oynayabilir miyim? teşekkürler

madendeki işçileri kurtaracağım yerdeyim ama birtürlü o madenden çıkıp işçilere ulaşamadım. made4nin hertarafı kapalı hep aynı yerlerde dolaşıyorum.çıkış bulamadım .lütfen yardım

ya nasil kuracagiz bu oyunu arkadaslar ben anlamadim yaa

Geri