Crysis 2, Times Meydanı'nda

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Crysis 2, Times Meydanı'nda

crysis21262246783.jpg

Oyun severlerin dört gözle beklediği Crysis 2'nin dünya prömiyeri, New York'un
Times Meydanı'nda yapıldı. Sokaktaki dev ekranlarda Crysis 2 vardı!

Başında üç Türk'ün bulunduğu Crytek tarafından geliştirilen Crysis 2'nin dünya prömiyeri
New York'un Times Meydanı'nda gerçekleştirildi. Alanda bulunan dev ekranlarda
gösterilen Crysis 2'nin teaser'ında, New York şehrinin ve hatta Times Meydanı'nın
harabe haline geldiği görülüyor. İşte el kamerasıyla çekilmiş o görüntüler:

VİDEO

PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için geliştirilen Crysis 2'nin çıkış tarihi henüz netleşmiş
değil. Önümüzdeki günlerde Crytek'in kesin bir tarih vermesi bekleniyor.

kaynak

Ekli dosyalar

• crysis21262246783.jpg
    crysis21262246783.jpg
    4.5 KB · Görüntüleme: 3,867
Hadi yaa çık artık...

yaa inşALLAH türkçe pakette yapmışlardır yaa.

Harika bir oyun

-Dragon Age Orgins

-Assasin's Creed II

-Dirt 2 bir de bu oyun en çok beklediklerimdendi hiçbiri beni yanıltmadı umarım MafiaII ve Crysis II de beni yanıltmaz bir an önce çıksın! :)

Türkçe dil seceneği Crysis 2 de olacak.

heycanlı bekleyiş devam ediyor :d

dort gozle beklemesi guzel de,kaç ki$iniz para verip de oyunu satin alacak onu merak ediyorum:confused:,adamlar çalismis,ugrasmis,ve karsiligini hiç alamami$,Crysis 1 de gorduk:glare:

normal degil !:glare:

pahali deyip bahane bulmaya gerek yok,$imdi alamiyorsaniz biraz bekleyip sonra alirsiniz

toplum olarak almaniza davet ediyorum,herzaman boyle turkler yapimi ,turkçe oyun bulamazsiniz:001_rolleyes:,bu kalitede

sagolun:blushing:

dort gozle beklemesi guzel de,kaç ki$iniz para verip de oyunu satin alacak onu merak ediyorum:confused:,adamlar çalismis,ugrasmis,ve karsiligini hiç alamami$,Crysis 1 de gorduk:glare:

normal degil !:glare:

pahali deyip bahane bulmaya gerek yok,$imdi alamiyorsaniz biraz bekleyip sonra alirsiniz

toplum olarak almaniza davet ediyorum,herzaman boyle turkler yapimi ,turkçe oyun bulamazsiniz:001_rolleyes:,bu kalitede

sagolun:blushing:

kendi adıma konuşayım ben aldım. cafede millet ilk defa türkçe oyun görünce ağızları açık oynadılar.

adamlar karizmalarını her zaman konusturuyorlar

Geri